- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 2. Veya 3. Günü demişti doktor canım bilmiyorum hiçHerkese iyi akşamlar kozlar kimsenin sesi çıkmıyor ben yarına randevu aldım izin alabilirsem gidicem adetin 4.günü hormon testi yaptırılır mı ???
Heryer tatıl oldugu ıcın gıdemedım ko ya baksammı acaba napsamBana 2. Veya 3. Günü demişti doktor canım bilmiyorum hiç
Evet ben de 4. Gunu yaptirmistimHerkese iyi akşamlar kozlar kimsenin sesi çıkmıyor ben yarına randevu aldım izin alabilirsem gidicem adetin 4.günü hormon testi yaptırılır mı ???
Ayni durumdayiz bende o agrilardan cekiyorum cok hafif seklde yumurtlama biteli 4 gun supeli iliskide 12 gn falan gecti anlayamadim fakat kistim yok yani enson gittgm muaynede yoktuKızlar merhaba yumurtlama günüm geçeli birkaç gün oluyor sağ kasığımda çok şiddetli ağrılar oldu bir iki kez yürürken birde yatakta sağdan sola dönerken hissettim geçen ay kistim vardı ilaç kullanmıştım geçmişti acaba diyorum yine mi kist oluşuyor ama benim kistim sol taraftaydı bilemedim yani doktora da adet döneminde gidicem sizce ne olabilir bu sancı
Kizlar merhaba bise sorucsm size adetime 9 gun vr ve yumurtalk sancisi cekyorm hafiften geliyo sebebine olablr korunmasiz iliskilern uzerinden 12 gun falangecti
Cnm sabah ac karınla falanmı gıtmek lazım buarada ya alsam gıdeblrmyzEvet ben de 4. Gunu yaptirmistim
Cnm sabah ac karınla falanmı gıtmek lazım buarada ya alsam gıdeblrmyz
Ben 14.gundeyim ve ovulasyon testi koyulasmaya basladi yarin yada obur gun iyice koyulasir sanirim.test almanizi kesinlikle oneriyorum sanirim tahmin edipte calisma yaptigim gunlere gore farkli yumurtlama catlama zamanim.bakalim bu ay neler olacak.Benim biteli 4 gün oldu ben başladım çalışmalara
Oh bız senle pes pese gelıyoruz bende yarın yada 4unde baslıcam bugun bıtebılır cnm cok heycanlıyım ıns busefer catşar ywumurtaBenim biteli 4 gün oldu ben başladım çalışmalara
Atsana bakalım cnm testıne gungun yaz ve tut testlerını cnm bende test sıparısı verdım 10.gunden ıtıbarenmı yapmaya baslasam acabaBen 14.gundeyim ve ovulasyon testi koyulasmaya basladi yarin yada obur gun iyice koyulasir sanirim.test almanizi kesinlikle oneriyorum sanirim tahmin edipte calisma yaptigim gunlere gore farkli yumurtlama catlama zamanim.bakalim bu ay neler olacak.
Valla ben ne olur ne olmaz diye 5.gunden basladim.atiyim dur resmini hemenAtsana bakalım cnm testıne gungun yaz ve tut testlerını cnm bende test sıparısı verdım 10.gunden ıtıbarenmı yapmaya baslasam acaba
At cnm evet hemen baslamak lazım benımde 6 yada 7 olmus olcak bıtınce 10 hun sonra progestana baslıcam ıncır ve havuc yemeye sımdıden baslasammı ıkı gun sonramı baslasamValla ben ne olur ne olmaz diye 5.gunden basladim.atiyim dur resmini hemen
inciri basla havucu 13 veya 14.gun baslarsin benceAt cnm evet hemen baslamak lazım benımde 6 yada 7 olmus olcak bıtınce 10 hun sonra progestana baslıcam ıncır ve havuc yemeye sımdıden baslasammı ıkı gun sonramı baslasam
Guzel olmus ıkı ıcgune pik yapar cnm ıkı gındenbırndevan edelım dımı ozaman yarın ıncıre baslarım havucuda ara ara yerım sebze yemegı yapcam balık alcam bol meyve yemeye ozen gosterceminciri basla havucu 13 veya 14.gun baslarsin bence
Evet canim bende oyle umuyorum ins guzel sonuclar aliriz bu ay.once yumurtalari buyutelim sonra catlamasina gelsin sira.saglikli beslenmekte onemli kesinlikle hadi ins sende bitir reglide basla testlerine bakalim nasil olucak yumurtlaman.Guzel olmus ıkı ıcgune pik yapar cnm ıkı gındenbırndevan edelım dımı ozaman yarın ıncıre baslarım havucuda ara ara yerım sebze yemegı yapcam balık alcam bol meyve yemeye ozen gostercem
Kacıncı gun baslasam teste acaba cnmEvet canim bende oyle umuyorum ins guzel sonuclar aliriz bu ay.once yumurtalari buyutelim sonra catlamasina gelsin sira.saglikli beslenmekte onemli kesinlikle hadi ins sende bitir reglide basla testlerine bakalim nasil olucak yumurtlaman.
Biter bitmez basla bence.senin adetlerin sanirim duzensiz oyuzden bakarsin bu ay erken yumurtlarsin bellimi olur.kac tane test aldin.Kacıncı gun baslasam teste acaba cnm