İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kozlar bu tarlusal kac gunde adetı getırır acaba ızun surmez umarım patlıcqm artık
Kisiden kisiye degisiyor kac gun ic dedi doktor canim.genelde ilac bitmeden oluyo herkes.benim klomenle ce kilo verince duzene girdi reglim.ay atlamaya baslamisti artik dusun.28 gunde artik tik geliyo.bisilerde ic istersen kekik cayi melisa filan biraz rahatlarsin.

Merhaba arkadaşlar ben de bir iki haftadir bu başlığı takip ediyorum. Adetime iki gün var olursa da olmazsa da hayirlisi olsun Rabbim en iyisini bilir dedik ciktik yola bakalim neler olacak... sizinle paylasmak istedim. Sizler icin de hayirlisini diliyorum. Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.

Amin cnm hosgeldin . belirtin var mi

Her zaman hayırlısıni dileyelim biliyorum bazen cok icten istiyoruz ümit ediyoruz heves ediyoruz beklentiye giriyoruz ama istedigimiz olmadiginda hayırlı olup olmadığını bilmedigimiz için uzulebiliyoruz.bu yüzden elimizden geleni yapip takdiri Allaha birakalim.inanalim ama abartip takinti haline getirmeyelim. Ben biraz kafami rahat bırakıyorum bu konuda da bircok konuda da.uzerine dussem olmuyo hicbirsey o yuzden daha relaks daha spontane davraniyorum. Allahtan istyorum hayirlisi degilse olmasin hayirli zamanda olsun diye.bazen gercekten zamani olmadigi icin olmuyo bazi seyler.sabir ve teslimiyet...

Sadece göğüslerde dolgunluk ve ağrı. Bu arada bir tane çocuğum var 20 aylik. Ikinci kez hamilelik beklemem bu kısmet olursa tabi... ilk hamileligimde adet gecikmesine kadar hicbir belirti yoktu
Allah bagislasin bebisini darisi2. Ye insallah kismetse . hadi bakalim hayirlisi

Resmen icimi yazmissin aynen. Oyle dusunyorm amasmdi henuzcocugu olmamis arkdslar icin bunlari uygulamsk zor olsagerek bendedahil insanheyecanlaniyor strrs yaoiuo haliyle umari. Daha relax olmayi basaririz

Ha
Resmen icimi yazmissin aynen. Oyle dusunyorm amasmdi henuzcocugu olmamis arkdslar icin bunlari uygulamsk zor olsagerek bendedahil insanheyecanlaniyor strrs yaoiuo haliyle umari. Daha relax olmayi basaririz
Haklısın ilk çocuk vs bir sürü çaba toplum baskisi ve saglikli bir bebek beklentisi vs ama bir tarafta da imtihan dunyasindayiz beklemek sadece beklemekten daha zor imtihanlar var bu dünyada...bu yuzden bunlari dusunmek gerek.ilk hamileligimde de buydu düşüncem aksi olsa da yapacak birseyim yoktu.ki simdi Allah korusun var olan evladimla imtihan olmayacağımin garantisi yok... herkes biliyo soylesiklerimi muhakkak sadece bir kez de ben hatirlatmak istedim... kafaya taktikca olacagi varsa da süreç uzuyor...bosuna mutsuz etmeyelim kendimizi. Her gün yeni umutlarimiz olsun dileklerimiz hayallerimiz ama olmayana fazla takilmayalim...

Aynen oyle dogrusu bu elimizden geldigi kadar bunu yapmaliyiz aksine bi bakmisiz ki cocuk istyen ama mutsuz bireyler olarak yasiyoruz.

Cnm tarlusala devam batmgelmesını beklıcem bende sen nasılsın
Hadi bakalm gelsin batlar
Ben stabilim tatlim regl bitti ikna ve bebis calismalari devam 2. Korunmasiz iliskinin ardindan korunmaya devam bende acaba o iki iliski de olablr mi die medet umuyorm :) umut fakirin ekmegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…