- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Hadi ins canim.hayirlisiyla gelsin guzel haberin.2 gündür adet sancısı çekiyorum normalde bu ağrının üstüne adet başlamalıydı, allahım inşallah yarında olmaz. Tedirgin tedirgin beklemek ne kötüymüşher an adet başlarsa korkusu, sancısı bi ayrı, bu akşam hiç modumda değilim. Patlayacam artık beklemekten (( allahım yarın bi geçse cumartesi sabahı test yapacam allahım nolur güzel bi sonuç olsun
Allahım hayırlısı versin imşallahhh güzel bi sonuç alırsın cnm belirtin varmııı?2 gündür adet sancısı çekiyorum normalde bu ağrının üstüne adet başlamalıydı, allahım inşallah yarında olmaz. Tedirgin tedirgin beklemek ne kötüymüşher an adet başlarsa korkusu, sancısı bi ayrı, bu akşam hiç modumda değilim. Patlayacam artık beklemekten (( allahım yarın bi geçse cumartesi sabahı test yapacam allahım nolur güzel bi sonuç olsun
Olabilir canim kimi erken tumurtluyor kimi gec aslinda hemen baslayip.1 gun yapip 1 gun ara en iyi yontemde.bunu uygulamak biraz zor oluyor cunki.Kizlar bende 3 gün önce adetim. Bitti ve hemen ilk iki gün ayıp söylemesi temel attik niye derseniz çünkü adetten yikandiktan hemen sonra beraberlik olursa tutma şansı daha yüksek hem deneyimim hemde etrafimdan da çok kişilerin de tavsiyesi ve tutmuş da
Amin amin inşallah allahımHadi ins canim.hayirlisiyla gelsin guzel haberin.
İlişkiden bi süre sonra bel ağrısı sırt ağrısı oldu kasık sancılarım oldu, sonra geçti , göğüslerimde hafif hassasiyet oldu, şimdi adet günüm geldi sayılır, 2 gündür karın sancısı devam ediyor.başka bişey yokAllahım hayırlısı versin imşallahhh güzel bi sonuç alırsın cnm belirtin varmııı?
Bi çoğu bu belirtiler sonrasında hamile olduğunu anlıyorum canım inşallah sende onlardan olursun hayırlısı ile :)İlişkiden bi süre sonra bel ağrısı sırt ağrısı oldu kasık sancılarım oldu, sonra geçti , göğüslerimde hafif hassasiyet oldu, şimdi adet günüm geldi sayılır, 2 gündür karın sancısı devam ediyor.başka bişey yok
Offfff adet başlangıcı bi işaret gelmiş ya çamaşırım kirlenmişİlişkiden bi süre sonra bel ağrısı sırt ağrısı oldu kasık sancılarım oldu, sonra geçti , göğüslerimde hafif hassasiyet oldu, şimdi adet günüm geldi sayılır, 2 gündür karın sancısı devam ediyor.başka bişey yok
Olsun canım üzülmeOfffff adet başlangıcı bi işaret gelmiş ya çamaşırım kirlenmişya çıldırcam ya
Aşılama hakkında bilgisi olan var mı yine klomen kullanmak zorundamıyım o ilaç beni mahvediyor öyle böyle değilKızlar aşılama düşünmeye başladım yaş geçiyor 2 ay klomen tedavisi işe yaramadı.dr umu değiştirmeyi düşünüyorum bu arada
Normalde adet olurken de ılk gun o tarz gelmıyosa belkı hamılesındırYarın test yapcam nolursa olsun attık sıkıldım ya, neden leke gibi bişey geldi ya
Sendr ne sıkıntı vardı cnmKızlar aşılama düşünmeye başladım yaş geçiyor 2 ay klomen tedavisi işe yaramadı.dr umu değiştirmeyi düşünüyorum bu arada
Ya oylemiymis bilmeden bizde uygulamos olduk insallah tutar ozaman :)Kizlar bende 3 gün önce adetim. Bitti ve hemen ilk iki gün ayıp söylemesi temel attik niye derseniz çünkü adetten yikandiktan hemen sonra beraberlik olursa tutma şansı daha yüksek hem deneyimim hemde etrafimdan da çok kişilerin de tavsiyesi ve tutmuş da
Bak goryo msn adetn cuma gunuydu bugunden lekelenmen oldu sende ayni benm gibisin ayni ikimzn bunyesi . uzulme canm dier aydenersinz skmacanini. Adet ol rahatla hayirlisidegilmis bu ay oyle dusuniyi dusun. Iyi olsun. Adetin tam gelsnbiraz daharahatlarsinOfffff adet başlangıcı bi işaret gelmiş ya çamaşırım kirlenmişya çıldırcam ya
Ya oylemiymis bilmeden bizde uygulamos olduk insallah tutar ozaman :)
Bi sıkıntı yok ama olmuyor sanırım strestenSendr ne sıkıntı vardı cnm
Bak goryo msn adetn cuma gunuydu bugunden lekelenmen oldu sende ayni benm gibisin ayni ikimzn bunyesi . uzulme canm dier aydenersinz skmacanini. Adet ol rahatla hayirlisidegilmis bu ay oyle dusuniyi dusun. Iyi olsun. Adetin tam gelsnbiraz daharahatlarsin