İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Zaten şu testten sonra adet olduğuna çok şaşırmıştım
bundan sonraki daha silikti ama dedim ki ilk idrar la olunca böyle koyu çıktı diye düşündüm hem bhcg reglden önce 3 günde vermiştim bilmiyorum ar ara kanama var ya o yüzden ihtimal veremiyorum ama ilk günü çok ağrım oldu bukadar ağrı çekmedim hiç

Bilemedim canım tekrar kan vermeden anlaşılmaz şu an ki durumun ya da kanama bitince git bi muayene ol ultrasonla filan bakılsın bi

Canım bak ibrahim saraçoglunun incir ve havuç kürünü oku aynen uygula çok faydası oluyo ama havuç kürünüde yap asıl yumurtayı çatlatan o. Bide kuzum boş vaktinde abdest al ve 171 tane ayetel kursi oku hızlı okursan 1 saatte bitiyor ben bunu eşim askerdeyken çok okudum ve hep faydasını gördüm inanarak oku eminimki bana dua ediceksin

Bıtane ılac berdı cnm yumurta olgunlastıran progrstanmı ne ıncır kurunu yaparsam cakısmazmı

Bıtane ılac berdı cnm yumurta olgunlastıran progrstanmı ne ıncır kurunu yaparsam cakısmazmı
Progestan yumurta ilaci degilki canim benim.o sadece hamile kalirsan bebegin tutunmasini sagliyor.yumurtayla alakasi yok yani onun.progesteron hormonu varya hanj 21.gun bakiyorlar iste onun ilac hali.incir kuru 14 gun yapiliyor.ilk 7 gun sadece incir ikinci 7 gundede havuc ekleniyor.incir yumurta gelistirici havuc catlamaya yardimci.ama genelde adetin 2.gunu filan baslaniyor diye biliyorum ben.

Yumurtlama ıcın de dedı dr bana cnm yumurtlamıyorum yada yumurtam catşamıyo ya

İşten çıktım ben geldim :) nasıl geçti gününüz, benim adet sancım devam ediyor ama gelen bişey yok henüz allahım yarın da gelmesin nolur nolur. Allahım yarın bi geçse biraz daha umutlancam, normalde ağrı başlar o gün yada ertesi gün adet normal başlardı. Adet olcam diye korkuyorum şuan 10 gün sonrasında olmak istersim

Brn tarlusala basladım cnm ıncır be havuc kurunu yapmayı planlıyorum 21. Gun gene hormon baktırırım bolbol saglıklı seyler yıcem stresten ızal dırıcal adet oluncada bolbol lh testı alcam

Evet cnm sag yumurtalıkta yumurta catlamamıs stres bıle etkılı olurmus oyuzden bn adet olamadm tarlusal berdı be 15.gun progestan kullanıcam ongun
Geçmiş olsun , ben de çok stresli bi insanım. İkide bir iç çamaşırımı kontrol ediyom adet oldum mu ki diye, çok zormuş beklemek.

Yumurtlama ıcın de dedı dr bana cnm yumurtlamıyorum yada yumurtam catşamıyo ya
Okadar bilgi icinde karistirmis olmayasin.nete de yaz istersen progestan yumurta icin olsa 14.gun icmeye basla dermi sana.ozamana kadar yumurta zaten olmus oluyo yumurta adetin 3 .gunu olgunlasmaya basliyor.14.gun basla demesinin sebebi hani bebek olursa rahmine iyi tutunsun diye.yada dusuk olmasin diye.simdi 14.gun baslicaksin ilac bitince sanirim 5 gun olmasi lazim icinde regl olmazsan hamilesin demektir.cocuk dusunenelere progestan veriyolarki cocuk olursa dusmesin diye yoksada reglin duzene girsin diye.benim bilgim boyle.

Olabılır dedıgın dogru bnm yumurta catlamamıs buay yumurtalıgın ıcınde dıruyor nabıcaz catlaması ocın ko 21. Gunde gene dr a gıdıp kontrolmu ettırsem

Olabılır dedıgın dogru bnm yumurta catlamamıs buay yumurtalıgın ıcınde dıruyor nabıcaz catlaması ocın ko 21. Gunde gene dr a gıdıp kontrolmu ettırsem
Bak canim bu kadar zaman catlamayan yumurta saglikli olmasini ben beklemem acikcasi.sen tarlisali icince o yumurta adetinle bence atilir.sen bu ay icin soylemi boylemi diye dusunmeyi birak once.kendini bi rahatlat.gelecek ay icin zihnen kendini rahatlat.hatta yapabiliyosan boyle kendini belli zamanlarda meditasyon gibi dinlendir.olumlu dusunlemeler yap kendine.ben bu ay bunuda deniycem.sana bisey daha tavsiye ediyim yedigimiz seylerde onemli.mesela ben tam bugday ekmegi yiyordum ne zamandir.reglde bile farkediyordu su 1 haftadir normal ekmege dondum hemen farkettirdi sekerimi yukseltiyor midem bulaniyor suan hatta onun yuzunden.reglde tam cozulmuyor cunki.bunu bu ay anladim normal ekmek bu sekil bi etki yapiyor bana.ilacini kullan sen reglini ol guzelce hatta madem hamile olmadigin kesinlesti kekik cayi yap ic kolay cozulursun agrinda olmaz hem.reglini ol bana yetis kiz seninle beraber bu ay calisma yurutucez daha.

Bu ay bende ovulasyon testi kullanicam kizlar.siparis verdik simdi ins guzel sonuclar aliriz.regl biter bitmezmi kullanmaya baslamak lazim acaba.bi yerde 28 gunde regl olanlarin 12.gunu baslamasi gerktigini okudum ama ne kadar dogru acaba.

Evet vnm bıran once adet olmak ıstıyorum ya yenı aya basla ak ıcın ovu testı alvakmksk. Buay cok ıyı beslenemedım kosturmacadan cnm

2 gündür adet sancısı çekiyorum normalde bu ağrının üstüne adet başlamalıydı, allahım inşallah yarında olmaz. Tedirgin tedirgin beklemek ne kötüymüş her an adet başlarsa korkusu, sancısı bi ayrı, bu akşam hiç modumda değilim. Patlayacam artık beklemekten (( allahım yarın bi geçse cumartesi sabahı test yapacam allahım nolur güzel bi sonuç olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…