Canım ben beklemedeyiz tarlusala başlamadım eğer bebek yoksa kendi kendine adetimin gelmesini bekliyorum sen napıyosundlkkydlntpl . Canm sen nasil oldun
Genc_evli bide sencnm naptnzsesinzcikmiyo nr durumdasnz onun disnds suanda bat bekleyen arkdslar var mi kalabligiz farkedemiyoruz birbiriizi
Yaptın mı kafalar rahat gelsin kırmızılarHayatta gördüğüm en tek çizgi idi :) bu kadar tek bir çizgi görmedim :) sapasağlam sap gibi tek idi :)
Adet biteli 5 gunOldu adetten hemen sonraki gun korunmadk bakalm kismetKacıncı gundesınkı cnm
Ben de bisi yok adet bitel 5 gun oldu calismalar iknalarugrasyomCanım ben beklemedeyiz tarlusala başlamadım eğer bebek yoksa kendi kendine adetimin gelmesini bekliyorum sen napıyosun
Sen basla calısmalara bızde calısmalar durdu cnm ya tarlusal hemen etkı etseAdet biteli 5 gunOldu adetten hemen sonraki gun korunmadk bakalm kismet
Hadi hayırlısı bakalım sen bu ikna etme çabanla herşeyi yaparsın :) bende gribi bi Ağlarsam neler neler yapcam da bu grip mahvettin beniBen de bisi yok adet bitel 5 gun oldu calismalar iknalarugrasyom
Yok kiz ikna becerim herkese yetiuo ams kocama islemiyo malesefHadi hayırlısı bakalım sen bu ikna etme çabanla herşeyi yaparsın :) bende gribi bi Ağlarsam neler neler yapcam da bu grip mahvettin beni
Insallah hemen etki ederSen basla calısmalara bızde calısmalar durdu cnm ya tarlusal hemen etkı etse
İlk mi olcak ikinci mi kuzum senin??Yok kiz ikna becerim herkese yetiuo ams kocama islemiyo malesef.
Gecmis olsun cnm dikkat et kendne
Sorm evde dert işte dert maddı dert saglık derdı kafaya takmaktan zaten bısey olcakmıs gıbı durmuyo adette gelmıyo butun vucud duzenım stresten bozulduInsallah hemen etki eder
Aman gozunu srvim smdi de etki etmiyo die strese girme anlasilan stres vucudunu ele gecirmis sakin ol ferah tut icini
Ilk ya bnm kocam hic istemiyo ama küsmiyim die arada bir kandiriyo . tatlim ilik suya bal koy bi kasik ic . bogazni sar soguk geldkce iksurugn devsm edecekİlk mi olcak ikinci mi kuzum senin??
Valla bizim eşler bizim kadar istemiyo ya ben herşeyi bebeğe yoruyom eşimde takma bu kadar Kafana falan hani doğal yolla olacaksa olur çabalayalım demiyoda doktor bana 1 sene sonra çatlatma iğnesi dedi eşimde diyoki ee çatlatma nasıl olcak nasıl yapılcak sinir oldum ya
Yaaa canım bildiğin öksürük için iyi gelen bi bitki türü varmı ya mahvoldum Öksürükten
Haklsn canmSorm evde dert işte dert maddı dert saglık derdı kafaya takmaktan zaten bısey olcakmıs gıbı durmuyo adette gelmıyo butun vucud duzenım stresten bozuldu
İyi bari gönlünü almasını biliyo :) ay sağol tatlım ya yapmadığım şey kalmadı gerçekten bide dediğini deneyim teşekkür ederimIlk ya bnm kocam hic istemiyo ama küsmiyim die arada bir kandiriyo . tatlim ilik suya bal koy bi kasik ic . bogazni sar soguk geldkce iksurugn devsm edecek
Kuzum keşke tarlusal içmeseydin soğan suyuda aynı görevi görüyor ben adet düzensizliği yaşadığımda doktor hep tarlusal verirdi 3 gün soğan suyu içtimmi gelirdi adetim doktorada tarlusal içtim derdim :) O hapı hiç sevmiyorum nedense :\Sorm evde dert işte dert maddı dert saglık derdı kafaya takmaktan zaten bısey olcakmıs gıbı durmuyo adette gelmıyo butun vucud duzenım stresten bozuldu
Bende sevmıyorum cnm da hıc gelck gbı degıl bıde yumurta atılması lazım adet olmam lazım cnmKuzum keşke tarlusal içmeseydin soğan suyuda aynı görevi görüyor ben adet düzensizliği yaşadığımda doktor hep tarlusal verirdi 3 gün soğan suyu içtimmi gelirdi adetim doktorada tarlusal içtim derdim :) O hapı hiç sevmiyorum nedense :\
Ben eylül ayında soğan suyu içtim 4-5 gün adetim ağrılı ve sancılı geldi normalde hiç öyle ağrım olmaz ve afedersiniz ama küçük küçük parçalarda geldi 8 gün falan sürmüştü o kadar yoğun geldiki ben düşük yapıyorum sandım eğer adetten önce kan tahlili vermeseydim kesin düşük yaptım derdim ama çok rahatladım sanırım küçük küçük kistler varmış gittiler :)Bende sevmıyorum cnm da hıc gelck gbı degıl bıde yumurta atılması lazım adet olmam lazım cnm
cçBen eylül ayında soğan suyu içtim 4-5 gün adetim ağrılı ve sancılı geldi normalde hiç öyle ağrım olmaz ve afedersiniz ama küçük küçük parçalarda geldi 8 gün falan sürmüştü o kadar yoğun geldiki ben düşük yapıyorum sandım eğer adetten önce kan tahlili vermeseydim kesin düşük yaptım derdim ama çok rahatladım sanırım küçük küçük kistler varmış gittiler :)
Sen stres yapma yeterki, yumurta çatlatan ilaçlar var. İlaçlardan önce bitkisel kürler var. Yanlış anlama ama tüplerin kapalıda olabilirdi canım tüpler açık olduktan sonra korkma her şekilde hamile kalırsın ha tabi stres yapmassan :)Evet cnm catlamayan yumurtalar kıst olup adetle atılırmıs benım ıkı aydır catlamıyo korkuyorum boyle devam edıcek dıye hamıle kalamıcam dıye ya napmam lazım bılmıyorum
cç
Onı nasıl anlıyoruz cnm alttan baktı baska sıkıntı gormedı ama haklısın ıkı aydır bebek olsn dıye cok stres yapıyorum yumurtacık catlamıyor benı sınır edıyor beslenmeme dıkkat etcem ıncır faşan yerım ne bılım daha cok sebze alırım buay bakalım gene 21. Gun gıder kan verırım ovu testı yaparım adet olsam hemen rahatlasam keskeSen stres yapma yeterki, yumurta çatlatan ilaçlar var. İlaçlardan önce bitkisel kürler var. Yanlış anlama ama tüplerin kapalıda olabilirdi canım tüpler açık olduktan sonra korkma her şekilde hamile kalırsın ha tabi stres yapmassan :)