İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Anne adayları benim hikayemde bu ay soğan kürü var ama gebelikle alakalı bir kaç belirtide var ve yanı sırada bugün acayip derecede bir ateş basıyor sıkıntı ile birlikte bu durumu soğan kürü yapıpda yaşayan birisi varmı acaba yardımcı olurmusunuz ?

Onu anlayamaz kuzum rahim filmi çektirirsen öyle anlaşılır ama bildiğim kadarıyla 1 sene bebek olmazsa öyle çekiyolar. İnşallah öyle bişey yoktur hiç birimizde o zaman tek çare tüp bebek

Onu anlayamaz kuzum rahim filmi çektirirsen öyle anlaşılır ama bildiğim kadarıyla 1 sene bebek olmazsa öyle çekiyolar. İnşallah öyle bişey yoktur hiç birimizde o zaman tek çare tüp bebek
Tabıkı cnm ınsallah doktor daha on ayın var dedı bı adet olsak buay bakalım daha dıkkatlı olurız hayırlısıyla buay hepımız hamıle kalcaz ıns dımı

Gebelik belirtileri bu kadar erken olmaz
Siz psikolojik olarak öyle hissediyosunuz
Allah gönlünüze göre versin
Her gebelik diğerinden farklı ben adetime 8 gün kala öğrendim gebe olduğumu aşırı baş dönmesi hissediyordum 3 liralık test aldım imkansız diye ama hamileyim olmaz diye birşey yok Allah nasip ettiyse oluyor

Kızlar içimden geldi ben p.tsi test yapmak istiyorum durumumu bilenler var aranızda ne dersiniz??

Biraz önce hafif pembe gibi bi akinti geldi yarin adet tarihimdi.sanirim bu ay kismet degilmis. Herseyin hayirlisi...daha net degil ama adet oluyorum gibi bi his var icimde.bakalim...

Tabıkı cnm ınsallah doktor daha on ayın var dedı bı adet olsak buay bakalım daha dıkkatlı olurız hayırlısıyla buay hepımız hamıle kalcaz ıns dımı
Canım prolaktin baktırdın mı hiç ? Benim geldi bugğn kırmızılar yaptığım testlerde hep sonradan pozitif oldu o niye oluyor ki

Canım prolaktin baktırdın mı hiç ? Benim geldi bugğn kırmızılar yaptığım testlerde hep sonradan pozitif oldu o niye oluyor ki
Kimyasal gebelikten canım hcg hormonu biraz yükseliyor oda pozitif gösteriyor.benimde pozitif çıktı 2 gün boyunca şimdi TEK’e düştü pazar adet günüm bekliyorum

1 ay önce ilk kez kadın doğumcuya gittim bebek istiyom dedim, hiç denemedik, muayene olmaya geldim dedim, muayene etti.tahlil yaptı. Oraya bişey soktu bakarken '' hımm ciddi bir sorunumuz var, aaa iki tarafta da var, hatta birisi baya büyük, çocuk olmasını zorlaştırır, tedavisi yok bunun yani var da temizleriz yine oluşur, hemen çocuk yapmamız lazım, çikolata kisti bu '' gibi şeyler konuştu. Dünyanın sonu gelmiş gibi hissettim, başımdan kaynat sular döküldü. İlk kez gitmişim hem sevinçli hem heyecanlıyım çocuk için adım attım diye, moral ben de yerle bir, doktor bişeyler anlatıyor ben ağlamaktan duymuyorum. Tahlilin biri öğleden sonr çıkacaktı, eve geldim araştırıyorum internetten neymiş bu çikolata kisti diye, sonra hastanenin sitesine girdim tahlilim çıkmış mı diye bakmak için. Testin ismi CA 125 olarak yazıyor, değer olması gerekenin çok üstünde ama ne olduğunu bilmiyom. İnternetten CA 125 ne diye baktım , kanser testi diyor, resmen yıkıldım, koşturdum gittim doktora,ağlaya ağalaya yürüyerek gittim, yürümeye çok üşenirim ama o yol nasıl geçti bilmiyom bişeyler düşünmekten yol bitivermiş. Vardım. evet dedi kist burda da çıkmış dedi, ben o değerin kistten yüksek çıktığını anlayana kadar bu dünyadan koptum.yarın sabah aç karna gel rahim filmi çekecem dedi.

Ertesi gün sabah Gittim eşimle, uyudum uyandım film çekilmiş, genital bölgden iğneyle ilaç da verdi heralde tüplerin ağzını açsın diye. Film sonucuna baktı. 2 tarafta da kist var birisi mandalina büyüklüğünde dedi, yumurtalıkları epey sarmış dedi. 1 ay veriyorum size zaman kaybetmeyelim hemen çocuk yapacaz dedi, kist daha da büyümeden, çocuk olursa kistin %70 i de temizleniyor doğumla dedi. İlaçla tedavisi var ama ilaç doğum kontol hapı dedi , onu verirsem çocuk olmaz, ameliyata şuan için gerek yok dedi. Zaten ameliyat etsn tekrar üreyebiliyor bu kist hemde ameliyat yaparken dağılıp sıçrayada bilir dedi.1 ay sonra adet olsan da gel olmasan da gel dedi, adet olmazsan sıkıntı yok, olursan adım adım ne yapacağını anlatacam dedi.eve geldim,3-5 gün işe gitmedim dinlndim, filmin etkisiyle 2-3 gün lekelenmem oldu. Biz ilk deneme çalışmalarımızı yaptık. Ve ben o esnada bu siteyi keşfettim iyi ki keşfetmişim yoksa kafayı yerdim yada eşime kafayı yedirirdim :) ama dün test yaptım tertemiz apaçık tek bir çizgi çıktı, üstüne adet oldum :) pazartesi doktora gidecem. Artık bana iğne mi ilaç mı bişeyler verecek şu saat kadar sonra ilişkiye girin mi diyecek ne diyecek. Gidip görecez. Şuan durumum normal geliyor bunu yaşayan çok insan varmış çocuk sahibi olan da çok muş ama ben bacaklarımı açıp yatarken o doktorun oraya bişey sokup da söylediği cümleleri hiç unutmayacam. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyleyebilirdi, ona normal geliyor olabilir ama ben nerden bilcem. Allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşalla amin

Aşlah hepımıze evlat nasıp etson cnm dua edelım dedtek olalım ımkansız bıle gorunen seylerın caresı Allah etrafımızda cok mucoze var oyuzden moralı yuksek tutup calısmalara devam

Neler yasamissin sen oyle .
Bnde buna benzer bisey yasamistim 6 7 ay once ama senin olayn agir tramvs etkisi yarstms snde.git bkalim tedsviyi uygula herkesn sip die aninda cocgu olck die bise yok hepmz belitli yollardsn gececez gecyorz
Allah yardimcismz olsn hepmzn golndn gecen olsn insallh

Öyle canım. Bugün prolaktin baktırcam benim yüksek çıkıyor düşük olması gerekiyor bakalım bu ay nasıl. Sende durumlar ne
Ben takiliyorm oyle suan elle tutulur bi durumum yok sadce burdaki arkdslari merak ediyorum yasadklarnizi sornlatnz cozulup herseyn yoluns girmesi icin dua edyorm o kdr .. Prolaktn in yuksek cikmasi neyr isaret neyden kynklanr ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…