Aynı fikirdeyim. Nerde eski doktorlar, eski öğretmenler hatta eski hemşireler...
Ben de genelleme yapmıyorum ama çoğu bu şekilde malesef. Çoğunda asalet diye birşey yok..
Bu da gerilediğimiz anlamına geliyor ne yazık ki..
Evet cnm gercekten hamıle cıkarsam yuzde bır ıhtımal bıle olsa devlettekı dr u dava edıcem
Keşke bütün mesleklere genelleme yapmasak ben yeni neslin daha bilinçli olduğunu düşünüyorum.bir kaç kişi işini iyi yapmadı diye diğerleri için yargısız infaz gibi birşey oluyor
Kimyasal gebelik canım bence5 üstü pozitif sayarlar ama değerim çok düşük kan vereli 1 hafta oldu aynı zamanda regl oldum bilmiyorum.
Çoğu dediğiniz zaman genellemeye giriyor malesef :)Genelleme yapmadığımı belirtmiştim :)
Çoğu dediğiniz zaman genellemeye giriyor malesef :)
Genelleme yapmadığımı belirtmiştim :)
Kızlar gebelık testım negatıf sımdı tarlusala baslıcam sonrada bıyıgın ovu testı alıcam b nım gıbı buay calısmaşara baslıcak varmı
Kızlar gerksız bırbırınızı uzmeyın hepımız tek amac ıcın burdayız bırbırımızı dınlıyoruz bırbırımıze cozum buluyorız tanımasakda bırbırımızı destek oluyoruz bu cok guzel bısey bugunkı yasadıgım evet hıc hos gçdegıldı bazı ınsanlar gercekten ınsanın saglıgını hıce sayıyor ezbere ıs yapıyor eger hamıle cıksaydım dr u dava edıcektım cunku bırda ıkı canı tehlıkeye atmıs olacaktı her halukarda sımdı tarlusala basladım somdı batlarımızı yazalım neler yapacagız bunları payaşsalım bırbırımıze destek ve yardmcı olalım lutfen cunku hepımızın tek amacı anne olmak tatlı bebısler dımı
Bi daha kan versene canım ya kimyasal gebelik yaşadın ya da hala hamile olabilirsin5,3 geçen cuma yaptırdığım hcg sonucunu bugün aldım
Hayirlisi opsun tatlim gelecek ay calismalarabaslayalim ben kocami ikna edersem tabikiKızlar gebelık testım negatıf sımdı tarlusala baslıcam sonrada bıyıgın ovu testı alıcam b nım gıbı buay calısmaşara baslıcak varmı
regl olunca hiç aklıma getirmedim arkadaşım yazmış sonuç 5,3 diye üzerinden tam bir hafta geçti kan vereli tekrar vermelimiyim bilmiyorum kimyasal kesindir de silik testlerim vardı hamilelik bir ihtimalBi daha kan versene canım ya kimyasal gebelik yaşadın ya da hala hamile olabilirsin
Ben ben adetim biter bitmez sut maydonoz buhari yapicam bu ay.ovulasyonum tam tamina tutuyor.yani yumurta oldu dedigim gunden 14 gun sonra regl oluyorum ben.dogal bisiler deneyeyim dedim bu ay.Kızlar gebelık testım negatıf sımdı tarlusala baslıcam sonrada bıyıgın ovu testı alıcam b nım gıbı buay calısmaşara baslıcak varmı
Elinde test varsa yapsana yine çizgi çıkarsa hemen bi kan ver derimregl olunca hiç aklıma getirmedim arkadaşım yazmış sonuç 5,3 diye üzerinden tam bir hafta geçti kan vereli tekrar vermelimiyim bilmiyorum kimyasal kesindir de silik testlerim vardı hamilelik bir ihtimal
Zaten şu testten sonra adet olduğuna çok şaşırmıştımmi-nick Bundan sonra kan vermistim sanirim