İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Keşke bütün mesleklere genelleme yapmasak ben yeni neslin daha bilinçli olduğunu düşünüyorum.bir kaç kişi işini iyi yapmadı diye diğerleri için yargısız infaz gibi birşey oluyor

Kızlar gebelık testım negatıf sımdı tarlusala baslıcam sonrada bıyıgın ovu testı alıcam b nım gıbı buay calısmaşara baslıcak varmı

Çoğu dediğiniz zaman genellemeye giriyor malesef :)

Genelleme yapmış olsaydım "Hepsi" derdim ama genelleme yapmamak için "çoğu" kelimesini kullandım. Ayrıca ben de eski nesil değilim, farkındayım yani günümüzde toplum olarak malesef geriledik. Evde çocuğuna şiddet uyguluyor, öğretmen olarak atanıyor mesela, o mesleğe uygun olmayıp sadece para için yapanlar bu sınıfa giriyorlar.

Hayırlısı olsun canım benim umudum kalmadı artık.yeniden ilaç kullan çatlatma iğnesi ol zaten çatlasa da döllenmiyor nasıl iş anlamadım.çok canım sıkıldı.tedavi süreci çok kötü etkiliyor beni
Kızlar gebelık testım negatıf sımdı tarlusala baslıcam sonrada bıyıgın ovu testı alıcam b nım gıbı buay calısmaşara baslıcak varmı

Kızlar gerksız bırbırınızı uzmeyın hepımız tek amac ıcın burdayız bırbırımızı dınlıyoruz bırbırımıze cozum buluyorız tanımasakda bırbırımızı destek oluyoruz bu cok guzel bısey bugunkı yasadıgım evet hıc hos gçdegıldı bazı ınsanlar gercekten ınsanın saglıgını hıce sayıyor ezbere ıs yapıyor eger hamıle cıksaydım dr u dava edıcektım cunku bırda ıkı canı tehlıkeye atmıs olacaktı her halukarda sımdı tarlusala basladım somdı batlarımızı yazalım neler yapacagız bunları payaşsalım bırbırımıze destek ve yardmcı olalım lutfen cunku hepımızın tek amacı anne olmak tatlı bebısler dımı

Canım yaşadığın elbette ki çok kötü bazılarında malesef vicdan kalmamış ama bir o kadar da mesleğinde başarılı insanlar var.Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Hayirlisi opsun tatlim gelecek ay calismalarabaslayalim ben kocami ikna edersem tabiki kuzum ilacada baslamissin sevindim hadi bakalm bu ay zor bi surectrn gectin Allah saba metanet versin yanindayiz uzulme birbirimze dedtek oluyoruz burda. Kafani rahatlat bu ayki yasadigin olayida iyi dusun birdaha kendni boyle strese sokmauzme canini Allaha buyukluk olmsn elbet vercek allahn izniyle

Bi daha kan versene canım ya kimyasal gebelik yaşadın ya da hala hamile olabilirsin
regl olunca hiç aklıma getirmedim arkadaşım yazmış sonuç 5,3 diye üzerinden tam bir hafta geçti kan vereli tekrar vermelimiyim bilmiyorum kimyasal kesindir de silik testlerim vardı hamilelik bir ihtimal

Ben ben adetim biter bitmez sut maydonoz buhari yapicam bu ay.ovulasyonum tam tamina tutuyor.yani yumurta oldu dedigim gunden 14 gun sonra regl oluyorum ben.dogal bisiler deneyeyim dedim bu ay.

Kızlar bende ıncır falan yocem yumurta olgunlastırıp catlatıcı ne varsa yedıklerıme ozellıkle dıkkat edıcem buara kotu beslendım esımle zaten kardes gbı olduk on gunu gectı :) ona da artık dut pekmezi kecı boynuzunu yedıcçrcem sımdı benım adet gelene kdr zaten bıde gecene kadr en az on gun olur ya cok var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…