Ne münasebet sallamaması! neden doktor olmuş o zaman.. bazı doktorlar gerçekten doktor mesleğine hiç yakışmıyorlar.
Devlet hastanesine mi gitmiştin canım? yani ultrasonla da mı bakmadı?
içebilirsin canımParol içsem nolur kızlar dayanamıyorum ağrıya , işteyim evde olsam neyse
Sanki sadece başkaları 9 ayda bir çocuk doğuracak, Türk halkına kasten yapılıyor gibi sanki...
korunmayan kadın için en az 15-20gün beklemek gerek
geç döllenme denen birşey var
ben kızımda adetim bitti 14. gün öğrendim gebeliğimi
üstelik bana da söktürücü içirmişti
ya bebeğime bişey olsaydı
Kesinlikle.. bunu o doktorun da bilmesi gerekiyor. Gerçekten bildiği halde yapıyorsa kasıtlı anlamına geliyor bana göre.
Allah doktorların eline düşürmesin, olursa da iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi.
bunu bilmeyen doktor olamaz
ben yaşadım mesela
birsürü de örneği var
can tasıyoruz bir dikkatli olun
genelleme yapamam ama bazıları gerçekten amatör
5,3 geçen cuma yaptırdığım hcg sonucunu bugün aldımKızlar takipteyim heyecanla
Bazi durunlarda ozele gidilmeli buda o durumlardan bi tanesi. Naptin ozelde ne dediler canmNe ultrason ne kan yuzume donup zor baktı ya sımdı ozeldeyım bırazdan bırıcem onların yuzunden yıllık ıznımdn kullanıyorum ya
5,3 geçen cuma yaptırdığım hcg sonucunu bugün aldım
Bak nede guzel bakmislar nasi iyi anlatmislar. Sen asiri strrs icine girdin oyle boyle degil durduramadin kendini o kdr istiedgn icin . neyse smdi arkana bakma onune bak ileriyi dusun hcg yi beklyelim bakalim guzel sonuclar alalim ama yoksada en azndan bi oneri bi tedavi sunuldu uygulancak . iyi oldu orya gittginKızlar özele gittim alttan muayne oldum sag yumurtalıkta yumurta gozukuyodu catşamamıs yaptın strestn bıle catlamamıs olabılır kılo aldıysan ondanbıle dedı hcg verdım 1 saate cıkcak ama yumurta gormesıne rahmen hamıle olamassın dıyemedı akıntım ıcın fıtıl verdı enfeksıyon bıraz . Negqtıf cıkarsa tarlusana baslıcam sonra adetın 15. Gununde on gun sureyle progestan ılac verdı sanrm yumurtlama ıcın catlaması ocın bır ılac bu bunları yapıp enkotu bıdahakı ay baslıcaz denemelere
5 üstü pozitif sayarlar ama değerim çok düşük kan vereli 1 hafta oldu aynı zamanda regl oldum bilmiyorum.Yani hamile misin canım? :) ne anlama geliyor?
Evet cnm gercekten hamıle cıkarsam yuzde bır ıhtımal bıle olsa devlettekı dr u dava edıcemBak nede guzel bakmislar nasi iyi anlatmislar. Sen asiri strrs icine girdin oyle boyle degil durduramadin kendini o kdr istiedgn icin . neyse smdi arkana bakma onune bak ileriyi dusun hcg yi beklyelim bakalim guzel sonuclar alalim ama yoksada en azndan bi oneri bi tedavi sunuldu uygulancak . iyi oldu orya gittgin
Ah cnm kımyasalmı gecırdın acaba sen5 üstü pozitif sayarlar ama değerim çok düşük kan vereli 1 hafta oldu aynı zamanda regl oldum bilmiyorum.
reglnin ilk günü çok ağrım oldu normalde hiç olmaz reglmde az geldi bilemiyorum ne oldu üzerinden 1 hafta geçti tabi kan vereli değer nedir bilmiyorumAh cnm kımyasalmı gecırdın acaba sen
5,3 geçen cuma yaptırdığım hcg sonucunu bugün aldım
5 üstü pozitif sayarlar ama değerim çok düşük kan vereli 1 hafta oldu aynı zamanda regl oldum bilmiyorum.
kanı hemşire arkadaş almıştı labratuarda sorun vardı bugün çıktı dedi ben sana getirirm dedi elden verecek sonucuaa regl olmuşsun onu bilmiyordum