İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Günlük 100 gr lif alırsa 15 günde toparlanır ağrı kalmaz.yulaf esmesi yedim ben 15 gün boyunca büyük bir kase sütle kuru meyveyle karıştırıp.günlerce ağladığımı biliyorum
Hiç sorma canım ağlamaktan beter durumda tüm neşemiz gitti tez zamanda iyileşir inşallah Allah kimseye vermesin

Kendıme zaten bıkıtu ovalosyon testı alıcam akıntımdan anlıyodum gercı ben buay tereddütte kaldım
inan insan adet olunca da rahatlıyor
hemen ovulara başlarız beraberce takip ederiz
Allahın izni ile olur canım
dur bakalım şu testi bir yap da
adet yoksa her zaman umut var

Bu ay herkeste bi degisiklik var.benim batda yarin hafif kahve pembe gibi leke geldi.ama gecen aylarda agridan olurken bu ay hic agrim yok.sanirim benim regl geldi kizlar.2018e kaldim artik.
Benim yumurtalığımda çikolata kisti olduğu için doktor da bir an önce çocuk yapacaz dedi, hiç vakit kaybetmemelisin dedi, 1 ay süre verecem , çocuk olursa da olmazsa da 1 ay sonra gel dedi. O yüzden olmazsa önümüzdeki ay denerim diyemiyom rahat rahat. Bu ay olmazsa daha zahmetli yorucu sürece girecem doktorla :KK43:
oslem83 , inşallah ben de şuan adet olacam zannedip hamile olduğumu öğrenirim

Benim yumurtalığımda çikolata kisti olduğu için doktor da bir an önce çocuk yapacaz dedi, hiç vakit kaybetmemelisin dedi, 1 ay süre verecem , çocuk olursa da olmazsa da 1 ay sonra gel dedi. O yüzden olmazsa önümüzdeki ay denerim diyemiyom rahat rahat. Bu ay olmazsa daha zahmetli yorucu sürece girecem doktorla :KK43:
Ins sen guzel haber verirsin canim benim.

İnşallah canım inşallah

Bel kasık agrım basladı gene benım bıraz sıkıstım ıdrarı tutmaya calısıyorum test ıcınde

inan insan adet olunca da rahatlıyor
hemen ovulara başlarız beraberce takip ederiz
Allahın izni ile olur canım
dur bakalım şu testi bir yap da
adet yoksa her zaman umut var
Bende pzar adet olursam bende başlıycam ovulara beraber takılalım

X