- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Adetimiz gelmeden once gelmesin diye dua ediyoruz ama gelmeyincede ayri bi sikinti.kadin isleri ne zor ya.herseyi yasayan biziz.eslerimiz ne kadar olsada bizim kadar yasamiyorlar bu duygulari.rabbim en kisa zamand guldursun yuzumuzu ne diyim.her yazilani okudukca kendimmis gibi uzuluyorum seviniyorum.Inankı heycan ve korkudan suan aksamı nası yapıcam bılmıyorum dr a gırerken bıle tıtrıcem sanırım ben kotu bısey demesınden korkuym cnm bır hafta once kalınlasan rahım duvarı nıye ad t olarak dokulmez sınır ettı benı bugun gecıkmenın 8.gunu
Vardır bunda da bır hayır dıyorum dua edıyorum en hayırlıso olsun dıye cnmDur bakalım canım stres yapma hayırlısıyla güzel sonuç alırsn inşallah
Bız bayanlar bedensel ve paıkolojık olarak yıpranıyoruz cnm maaşesef zaman gectıkce korkuyorum neler olcakAdetimiz gelmeden once gelmesin diye dua ediyoruz ama gelmeyincede ayri bi sikinti.kadin isleri ne zor ya.herseyi yasayan biziz.eslerimiz ne kadar olsada bizim kadar yasamiyorlar bu duygulari.rabbim en kisa zamand guldursun yuzumuzu ne diyim.her yazilani okudukca kendimmis gibi uzuluyorum seviniyorum.
Hayırlısını delı cnm dr a gıt bence baktır ama adetın gecmedımı
Canım o çizginin hcg olmadan belirmesi bence mümkün değil sonuçta ona hassas bişey ben anlamadım senin durumunu Allahtan umut kesilmez biraz geçince belli olur zaten sıkma canınıRabbim hepiMiz hakkında hayırlısını versin.klomen bende aşırı yan etki yapıyor tekrar kullanmaya cesaretim Yok
Reglye daha var canim 8 9 gun kadar erken yum oldugunu dusunuyorum muhtemelen yum dan sonra 8 veya 9 gun
Saol tatlım ya hayırlısı ise benim için inşallah hamileyimdirCanım o çizginin hcg olmadan belirmesi bence mümkün değil sonuçta ona hassas bişey ben anlamadım senin durumunu Allahtan umut kesilmez biraz geçince belli olur zaten sıkma canını
Benım son ılıskı 11 ıydı acaba kanda cıkarmı varsa onu dusunuyorum
Hamile misin pekicanım bende de böyle olmuştu
12 agustos yumurtlama 20 sinde testim böyle çıktı
Ozaman cıkma ıhtımalı var dıye dusunuyorumKanda 8!günde çıkıyor canım
Hamile misin peki
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda olur inşallahhamileydim düşük yaptım canım
şimdi yeniden deniyoruz
Hayırlısı olsun canım en kısa zamanda olur inşallah
çıkar canımOzaman cıkma ıhtımalı var dıye dusunuyorum
Canm leken geliyo mu kahverengi.Benim cuma günü adet olmam lazım normalde, sabırsızlanıyordum. Sabah adet sancısı gibi bi sancı başladı(( normalde böyle adet zamanı yaklaşınca sancısı başlayıp da kanaması başlamayan ve teste hamile çıkan kişiler var mı
Geç döllenmedir belki canımBenimde 2 gün kaldı yaptım test ama negatif malesef(