İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bu tedtler hıc guvenılır degıl cnm ya benım bekleyınce az hemen cızgı cıktı kan verdım yoktu atım sana
Sabah tekrarlıycam.sende kan ver bir an önce çevremde bir çok kişi 2. Ayında öğrenmiş sürekli negatif çıkmış kan sonrasında öğrenmişler geç döllenme bende Bi tanesininki ikiz ona rağmen 50 gün sonra çıkmış

Canım bende öyleyim ya :) allahım inşallah sağlıkla gelirler seninde var hayırlısı olsun :)
Hayırlısı olsun canım kan vermiyorum ben bekliycem iğne vurundum çünkü vücudumda hala hamilelik hormonu olabilir ondan yanıltıyor olabilir

Cıddımısın ay neguzel belortıler var cnm ama ıst yumurtladm mı buay bılmıyorum ya pek umıdım yok buay

Cıddımısın ay neguzel belortıler var cnm ama ıst yumurtladm mı buay bılmıyorum ya pek umıdım yok buay
Rabbim nasip ettiyse olur hiç üzülme belirtilerin varsa tahlili tekrarla yoksa umudun kalmaz adetin gelir.ne zaman gecikse test yaptığım gün adet olurum ben

Rabbim nasip ettiyse olur hiç üzülme belirtilerin varsa tahlili tekrarla yoksa umudun kalmaz adetin gelir.ne zaman gecikse test yaptığım gün adet olurum ben
Carsamba kan verıcem cnm paylascam burdada hepımızın hakkında hayırlısı olsun ıns buay olmazsa duger ay bebeklerımoze kavusuruz

Canım o hayırlı olsun kucağına almak nasip olur inşallah bizede dua et:) bide bi önceki testi ne zaman yapmıştın
Canım amin teşekkür ederim Allahım sizlere de yaşatsın bu duyguyu :) aynı anda yaptım erken testte hemen çıktı oteli kaset testte yok gibi duruyo ama onda da çok az belli oluyo

Benim cıma günü adet olmam gerekiyor normal koşullarda, ilk denemem olduğu için aşırı heyecanlı ve sabırsızım :) ya cuma günü adet olursam diye korkuyorum ne zaman ne testi yapayım arkadaşlar? Beklemek çok zor.

Zaman geçmiyor kimse yok mu arkadaşlar, cumadan önce test yapsam sonuç alır mıyım idrar testi, cuma geçsin mi?
Yada şuan kan testi yaptırsam kesin sonuç alır mıyımki, ilişkinin üstünden 12 gün geçti.

Canim benim gunumde persembe.valla beklemek en iyisi tek cizgi beni adet olmaktan daha cok uzuyor.persembe olmazsam haftasonunuda atlatirsam oyle test yapmayi dusunuyorum ben.cunki sukur adetim 8 aydir filan hic sasmiyor.vucudum agriyor bu ay bacaklarim oturcak yerlerim agriyor derlerya bu ay aynen oyle benimde.digerleri zaten bende her adet oncesi oluyor.goguslerim sisti.agri oyle cok yok ama sizlama var.yani kendimi kaptirmamaya calisiyim diyorum ama zor.

benim ilk denemem o yüzden, ilk testim olacak, kafamda senaryolar kurup duruyorum ne acayip bişeymiş ,test yaparsam olumsuz çıkarsa diye düşünüyom bunu düşününce testten vazgeçiyom , adet olmayı mı beklesem diyorum ama bekleyemiyorum, kan testi yaptırsam sonucu direk doktorun ağzından mı duysam diyorum :) doktor, dan diye söyler nasıl olsa :))) en güzeli gene beklemek sonucuna ulaşıyorum allahım beklemekten başka çare yok :) cuma günü kan testi yptırsam onu yaptırmasam bile idrar testi yaparım bekleyemem heralde cumadan sonrasını :))) daha yarın salı yaa :) allahtan çalışıyorum gündüzleri çabuk geçiyor akşamları evde geçmiyor

Ayy ne heycan ne heycsn.kiz dur bi sakin ol valla okurken yoruldum gii.bekle sen bekle.bol bol dua et.ins guzel olir sonucun.en azindan bi cumaya kadar beklr bari yavv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…