İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canim ilk bi kac gun koyulasma olmuyor gibi geliyor ama silikte olsa ciktiysa bence var ignenin etkisi degildir diye dusunuyorum
başka tipiklerde okudum 12. Güne kadar pozitif çıkmış 15. Gün adet olmuş kafam karıştı ama hissediyorum göğüslerim çok acıyor akşam kaşıklarımın ağrısından uyuyamadım değişik bir akıntım var

Kızlar bugunde jel gıbı yapıskan akıntım dv am edıyor hanı uzayan akıntı yumurta akı dıgı degıl ama yapıskan beyaz gıbı acık yesıl gıbı anlayamadım hamılelık olabılırmı acaba yada ne bılım tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılırmı

Canım hiçbir fikrim Yok.yeşil enfeksiyonu gösterir ama

Koyu dgl nası anlatm ko genelde hjel gıbı agrım sızım bıseyım yokkı
Benim akintim o sekilde canim sarimsi beyazimsi akiskan kivamda bi akinti gebelikte normal olan bisey oglumda da yasamistim insallah seninki de gebeliktendir sen bi hassas test alip yapsan

Benim akintim o sekilde canim sarimsi beyazimsi akiskan kivamda bi akinti gebelikte normal olan bisey oglumda da yasamistim insallah seninki de gebeliktendir sen bi hassas test alip yapsan
Belkı aksam yaparım cnm ama yarın kan verıcem zaten mıdemde yanmada var sımdı bısıler atostırdım mıdem bulandı osıkolojıge donmuyorur ıns hıssettklerım agrılarım her ıdrardan sonra hafıf parlak bısıler oluyo pecedede ılı gundur beyaz acık sarımı yesılmı baya acık yapıskan akıntı ozellıkle sabahşarı yogun oluyo

Kızlar bir şey sorucam. Normalde regl tarihim 4 gün sonra ama ben en kuru zamanımı yaşıyorum. Normalde regl yaklaştıgında hep cok akıntım olurdu ama şimdi hiç yok nedendir acaba?bir fikri olan var mı?

Yumurtlama bıttıgı zaman kuru donemlere gecıkır genelde cnm
  1. Kızlar bir şey sorucam. Normalde regl tarihim 4 gün sonra ama ben en kuru zamanımı yaşıyorum. Normalde regl yaklaştıgında hep cok akıntım olurdu ama şimdi hiç yok nedendir acaba?bir fikri olan var mı?

Doktoruma mesaj attım resmi.var yada yok demedi adet olmazsan 1 hafta sonra kanda gebelik bakalım dedi

Canm sen necyptn. Okudumda yorumlari anlayamadim goremedim senin neticeni
Ben artık hangi ruh halinde olduğumu bilmiyorum ve birdah heralde test yapmam çünkü doktora gittim bugün Doktorda yaşadığım durumu gebeliğe yordu ama ne ultrasında kese gördü ne kanda hiçbişey yok yani bütün sevinçlerim hayal kırıklığına dönüştü napıcağımı bilmiyorum Bi yanim hala ümitli bi yanımsa unut yok artık diyo 18 gün sonra testte pozitif görüpte o kadar belirti yaşayıpta ultrasında ve kanda negatif çıkması yani beyninden aşağı kaynar sular döküldü diyebilirim hamile değilmişim yani

Canım hayırlısı buymuş üzülme tekrar denersin bende pozitif görüyorum ama hamileyim diyemiyorum maalesef daha önce kimyasal gebelik yaşadım seninki de kimyasal olabilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…