- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
Bence hamilelik olabilir kuzum bu kadar belli çift çizgi başka türlü açıklanamaz yaniKozlar lh yaptım gene adet gunumden once yaptıklarımdan daha koyu cıktı gene cok ılgınc ya sebebı ne olabılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilelik olabilir kuzum bu kadar belli çift çizgi başka türlü açıklanamaz yaniKozlar lh yaptım gene adet gunumden once yaptıklarımdan daha koyu cıktı gene cok ılgınc ya sebebı ne olabılır
Cevapla dosya yukle fotograf arsıvı burdan dene cnmcekıpteCanım 1 saat önce yaptım ama bu sefer hiçbişekilde yükleyemedim ya hata veriyo
Ama benim adete daha 5-6 gün varCanın bence var :) benimde böyle çıktı şimdi inanamadım ama ilk defa benim böyle çıktı :)
Canım sen kanda baktırdın mıKızlar lh testım
Kkı gunluk gecıkmede baktırdm cıkmadıCanım sen kanda baktırdın mı
genelde 11.günden sonra yapıyorlar ama 10-11 pek farketmez sanırım yarın bi daha yap canım koyulaşırsa vardır inşallahKızlar çatlatma iğnesinin 10. Günündeyim dayanamadım test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sizce durum nedir
Benım buay yumurtlama sıkıntılı olmusta olabılır olmamısta olabılırCanım sen kanda baktırdın mı
Tam olarak yumurtlama değil daha koyu olursa yumurtlama olurmuş ama neye göre böyle çıkıyo onu da çok merak ediyorummmKızlar lh testım
Yaaa fotoyu kırpıp yüklesene bakalımm :)Canın bence var :) benimde böyle çıktı şimdi inanamadım ama ilk defa benim böyle çıktı :)
Bılmıyom cnm bugun akıntılarım var 35.gun bel hafıf kasık agrım var acaba hamılelık barda oyuzden mı boyle cıkıyo dedım ama ıste ılgınc yaTam olarak yumurtlama değil daha koyu olursa yumurtlama olurmuş ama neye göre böyle çıkıyo onu da çok merak ediyorummm
Biraz daha bekle bakalım canımBılmıyom cnm bugun akıntılarım var 35.gun bel hafıf kasık agrım var acaba hamılelık barda oyuzden mı boyle cıkıyo dedım ama ıste ılgınc ya
Sabah ilk işim yapmak olacak hayırlısı bakalımgenelde 11.günden sonra yapıyorlar ama 10-11 pek farketmez sanırım yarın bi daha yap canım koyulaşırsa vardır inşallah
Ovulasyonla gebelik öğrenenler de varmış acaba Bi daha mı kan baktırsan kaç gün gecikti adetlerin düzenli midirBenım buay yumurtlama sıkıntılı olmusta olabılır olmamısta olabılır
Canım bende öyleyim ya :) allahım inşallah sağlıkla gelirler seninde var hayırlısı olsun :)Eki Görüntüle 2081146 Eki Görüntüle 2081146 8 ayın ardından içim içime sığmıyor.kan mı versem acaba sabah bilemedim yada beklerim Bi kaç gün daha.heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim
Bu tedtler hıc guvenılır degıl cnm ya benım bekleyınce az hemen cızgı cıktı kan verdım yoktu atım sanaEki Görüntüle 2081146 Eki Görüntüle 2081146 8 ayın ardından içim içime sığmıyor.kan mı versem acaba sabah bilemedim yada beklerim Bi kaç gün daha.heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim
Cok umutlndırmıstı benıBu tedtler hıc guvenılır degıl cnm ya benım bekleyınce az hemen cızgı cıktı kan verdım yoktu atım sana