İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Öyle cnm da cok zaman gectıyse cıkmazsa yoktur dırek dr a gıt bende carsamba gıdıcem ya
Yarın doktor randevum var işte gidicem bakalım hayırlısı artık ne dicek kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ama annem de vardır diye düşünüyo yükseltiyor moralini çok değişik duygular içindeyim anlayamıyorum ya

Aynı bende senon gbı duygular ıcındeyım esım hamılesın dıyp sırf hanı umutlanmasın dıye carsamba dr a gıdıcem bak yaz sonucunu

Kaybetcek bişey yok kuzum yapsan çıkar belki
Hiç bilmiyorum canım evet kaybetcek bişey yok biliyorum Allahım ne zaman isterse o zaman olur onuda biliyorum ama çok karmaşığım akşamüstü alsam normal test yapsam çıkarmı ki

Kızlar çatlatma iğnesinin 10. Günündeyim dayanamadım test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sizce durum nedir

Kızlar görebiliyor musunuz acaba hala iğnenin etkisi mi sevinemiyorum

Kozlar lh yaptım gene adet gunumden once yaptıklarımdan daha koyu cıktı gene cok ılgınc ya sebebı ne olabılır

Kızlar öncelikle Allahın isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin ben 18 gün sonra normal testte çok belli belirsiz bi çizgi gördüm nihayet şu anda duygularımı ifade edemiyorum ama inşallah vardır yanılmam sizden duanızı istiyorum bende aynı şekilde hepinize dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…