:)))) bekleyecem. Teşk ediyorum inşallah güzel haberlerimiz havada uçuşur hepimizin :) bu siteyi bulmasam çatlayacakmışım :)Ayy ne heycan ne heycsn.kiz dur bi sakin ol valla okurken yoruldum gii.bekle sen bekle.bol bol dua et.ins guzel olir sonucun.en azindan bi cumaya kadar beklr bari yavv.
Eee ozaman baya olmus cıktıyaada baya gec dollenme cnm dr a gıdıp kan verde bızede yol olsun barı ıdrara gec gecmıs cokGecikmenin 17. Günüysü toplamda 54 gündür adet olmuyodum
En son ılıskının ustunden kac gun gectı pekı cnmGeç döllenme olduysa olabilir
At bakalkm cnmSabah test yaptım daha silik çıktı sanki
Sen daha önceki günlerde yaptın negatif miydiCanım amin teşekkür ederim Allahım sizlere de yaşatsın bu duyguyu :) aynı anda yaptım erken testte hemen çıktı oteli kaset testte yok gibi duruyo ama onda da çok az belli oluyo
Tebrık ederım hamılesın cnmEki Görüntüle 2081281 Üstteki düne,alttaki bu sabaha ait
Ben delırıcem zaten belırtılerım yasadıklarım hamılelık ama ıkı gun once gene ıdrarda cıkmadı acaba cokmu erken anlayamadımEki Görüntüle 2081282 Üstteki dün (10.gün)
Alttaki bu sabah (11. Gün)
Cidden mi hamile miyim iğnenin etkisi geçmişmidir kiTebrık ederım hamılesın cnm
Sen kan ver canım dün başka bir topikte okudum kızın 300 lerdeyken bile idrarda çıkmamış hiçBen delırıcem zaten belırtılerım yasadıklarım hamılelık ama ıkı gun once gene ıdrarda cıkmadı acaba cokmu erken anlayamadım
Ayaktanzor duruyorum ya yorgunum cok mıde hala gaz bel agrısı ararata kasıklarda hassasıyet ve akıntı beyaz yapıskan tarzı parlak ya cok ılgınc yanı hamıle degılsem ıyıce sacmaladı artık vucudum yarın aksam verıcem bende sabah okudum baska topıkte 90 gun sonra cıkmısSen kan ver canım dün başka bir topikte okudum kızın 300 lerdeyken bile idrarda çıkmamış hiç
Ne ıgnesı vuruldun cnm sen bı dr a gıdıp danıssab daha ıyı olmazmıCidden mi hamile miyim iğnenin etkisi geçmişmidir ki
Çatlatma iğnesiNe ıgnesı vuruldun cnm sen bı dr a gıdıp danıssab daha ıyı olmazmı
Benım eltımde vurulmustu 12 gun sonra falan normal kanda hamıle cıkmıstı okdr sure gectıyse bıkan ver derımÇatlatma iğnesi
Canım tebrik ederim çok bariz belli var inşallah sağlıklı bi gebelik olur :)Çatlatma iğnesi
Canim ilk bi kac gun koyulasma olmuyor gibi geliyor ama silikte olsa ciktiysa bence var ignenin etkisi degildir diye dusunuyorumSabah test yaptım daha silik çıktı sanki
İnşallah canım teşekkür ederim.darısı tüm isteyenlerin başınaCanım tebrik ederim çok bariz belli var inşallah sağlıklı bi gebelik olur :)