İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bence moralini hiç bozma ama kendinide kaptırma neler okuyoruz 1 ay sonra hamile olduğunu anlayanlar vs. Ama bu ov. Testi neden tekrar böyle göstersin ki acaba yumurtlamadın da şimdi mi yumurtluyorsun

Bence moralini hiç bozma ama kendinide kaptırma neler okuyoruz 1 ay sonra hamile olduğunu anlayanlar vs. Ama bu ov. Testi neden tekrar böyle göstersin ki acaba yumurtlamadın da şimdi mi yumurtluyorsun
Ne bılım anlamadım bende kafam karıstı ıyıce zaten cnm carsamba gıdıcem saglık avısından bısey cokcak dıye korkuyorum

Benim ablam oldu mecburi safrayi aldilar geciktirme oyle cok korkulacak olmuyo basta ama sonrasi tehlikeli.iyice arastirip iyi bir doktorla ol bence ameliyatini sonrasi tehlikeli olabikiyor allah korusun.

Benim ablam oldu mecburi safrayi aldilar geciktirme oyle cok korkulacak olmuyo basta ama sonrasi tehlikeli.iyice arastirip iyi bir doktorla ol bence ameliyatini sonrasi tehlikeli olabikiyor allah korusun.
İnşallah canım bı karar vermem gerek er yada geç bu ameliyat olmak zorunda

Evet cnm carsamba gıdıceem ozaman drla duzgun konıscam hormonlarada baksın yumurtlama mı olmuyo dort ayda bır duzen bozuluyo ısye ınsan korkuyor hayırlısı tam bebek dusununce boyle olunca ıster ıstemez ınsan psıkolojık olarak yıpranıyo

İlişkiden sonraki 10 günlük süre içinde uyku hali, çok acıkma gibi belirtiler olur mu ? ( Eğer döllenme olduysa )

Aynen bi baktır çok streste bazen geciktiriyor ya. Ama bi garip işte inşallah vardır o kadar geçmiş çünkü bi umut

Aynen bi baktır çok streste bazen geciktiriyor ya. Ama bi garip işte inşallah vardır o kadar geçmiş çünkü bi umut
Olabılır bılmıyom ko cnm az kaldı beklıcem artık adet olmak ıcın dua edıyorum artk

Sık ısrara cıkıyorum kızlar ve peceteye parlak bıseyler gelıyor anlamadım ben ya

Sık ısrara cıkıyorum kızlar ve peceteye parlak bıseyler gelıyor anlamadım ben ya
Sık idrara çıkma psikolojikte oluyor.çok stresli gergin olduğumda tuvaketten çıkamam ben.akıntı be sık idrar enfeksiyonu gösteriyor olabilir.inşallah bebiş geliyordur Allah gönlüne göre versin

Sık idrara çıkma psikolojikte oluyor.çok stresli gergin olduğumda tuvaketten çıkamam ben.akıntı be sık idrar enfeksiyonu gösteriyor olabilir.inşallah bebiş geliyordur Allah gönlüne göre versin
Enfeksıyon oldugında yanma oluyo cnm bende ama yok heralde adet yakın dıye dusunuyorum bakalkm nolcak uc gun once ultrasonda rahım duvarım kalındı ama adet gelmemekte dırenıyo bakalım yarın ne olcak

Aynı şeyleri yazıp yazıp sizi bıktırıyorum ama ilişkiden aonraki oluşan belirtiler :
-bel ve sırt ağrısı ( 1 hafta sürdü sonra hafifledi)
-kasık ağrısı
-göğüslerim hassaslaştı özellikle yan tarafları uçları acıyor gibi

Adetime 6 gün var ve Bu belirtiler normal zamanda yaşadığım şeyler değildi, sadece adet olmadan 1 gün önce kasıklarım ağrırdı biraz, adet öncesinde göğüslerimde hiç bir farklılık olmazdı benim. Sizce yukarda yazdığım 11 gündür yaşadığım şeyleri bişeye yormalı mıyım, çok sabırsızım 6 gün daha bekleyecem.

Yazdiklarn tum belirtiler adeti gosteriyor adeti bekliyormus gibi bekle olacakmissin gibi gecilirsen ozaman tekrar konusuruz inan li adetten 1hafta oncefalan erken belirti olmuyor o belirtileri adet olanlarda yasiyor hamilr kalanlarda

Duş alırken göğüslerimden giyinip soyunamadım göğüs uçlarım acıyor.ama Bi yandan da gerginlik başladı adet belirtisi çok merak ediyorum çatlatma iğnesi işe yaradı mı

Benim ilk gebeliğimde adete 5 gün varken idrarda çıkmıştı 2 gün daha bekle erken gebelik testi yapmistersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…