İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Enfeksıyon oldugında yanma oluyo cnm bende ama yok heralde adet yakın dıye dusunuyorum bakalkm nolcak uc gun once ultrasonda rahım duvarım kalındı ama adet gelmemekte dırenıyo bakalım yarın ne olcak
Canım bence sen kendini dinle en doğru cevabı o verecektiktir moralini bozma pozitif düşün☺️

Kızlar sabah baya akıntım oldu jel gıbı cok ılgınc bakalım belkı adet olurum olmazsam o akıntı neyın nesı yumurrtluyo olamam dımı 35.gunde

Bılmıyom kı gene vucutta gezınen gazlar basladı bel agrısı ara ara zaten bu belırtulerlede hamıle degılsem ben artık bısey demıcem
Canim bi yerde okumustum.mesela bu ay yumurtladin dollenmedi dimi.regl olmadan yeniden yumurtlama baslayabiliyormus.yada mesela gecen ay yumurtlamadin diyelim bu ayin yumurtlamasi baslamis olabilir.ovulasyon testininde koyulasmaya baslamasi bundan olabilir.

Canim bi yerde okumustum.mesela bu ay yumurtladin dollenmedi dimi.regl olmadan yeniden yumurtlama baslayabiliyormus.yada mesela gecen ay yumurtlamadin diyelim bu ayin yumurtlamasi baslamis olabilir.ovulasyon testininde koyulasmaya baslamasi bundan olabilir.
Bılmıyom cnm akıntıda oldu sabah baya hamıle degılsen zaten benım yumurtlamada sıkıntı var korkuyorum doktora gıtmem lazım

Zaten belkı hamıleyımdır dıye bır haftadıt bırlıkte olmuyoruz ondedıgın dogruysa cnm zaten kacırmıs oluyoruz

Beklenen adet tarihim yarın..yarım saat önce ilk sabah idrarıyla yaptığım ovulasyon testi bu şekilde..adet belirtilerim başladı kaç gündür..ancak gelmeyince ovu testi yapayım dedim..bir ümit var mı yoksa herkeste adet öncesi bu şekilde mi çıkıyor?

Eklentiler

• 2017-12-18 10.14.53.jpg
    2017-12-18 10.14.53.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 77
Beklenen adet tarihim yarın..yarım saat önce ilk sabah idrarıyla yaptığım ovulasyon testi bu şekilde..adet belirtilerim başladı kaç gündür..ancak gelmeyince ovu testi yapayım dedim..bir ümit var mı yoksa herkeste adet öncesi bu şekilde mi çıkıyor?
Valla benımde gunum gectı sana benzer cıktı

Eklentiler

• 3EDC027B-CC29-4AE2-B522-C258223D6953.jpeg
    3EDC027B-CC29-4AE2-B522-C258223D6953.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 65
2 gündür kahverengi akıntı geliyor sabahları uyandığımda tuvalete gidince fark ediyorum iç çamaşırımda. değiştiriyorum ve daha da belirgin şekilde kahverengi akıntı olmuyor. Yanma veya kaşıntı, kötü koku yok. Yerleşme kanaması mı acaba? Peçeteye herhangi bir leke gelmiyor.
Bir diğer belirti ise kabızlık. Ara sıra rahimde ağrı hissediyorum.
Reglime 5 gün var kaset tipi testte negatif çıkıyor. Gölge görür gibi olduysam da karar veremedim ama negatif kabul edebiliriz. Çünkü baya hayaliydi. Bakalım ne gösterecek zaman.

Zaten belkı hamıleyımdır dıye bır haftadıt bırlıkte olmuyoruz ondedıgın dogruysa cnm zaten kacırmıs oluyoruz
Kesinlikle bi doktor kontrolunden gecmeni oneririim.benim adet duzenim bi bozulmustu ay bile atliyordu.basta korktum ama hic bi problem cikmadi sukur biraz kilo verince duzene girdi hemen.seninde oyle cok cok bi problemin oldugunu dusunmuyorum ben.kisisel tercihtir ama okuduklarimdan sunu diyebilirim sana saglikli bebege eger yyecegi ekmek varsa ne yaparsan yap dusmuyor ama sagliksizsa istersen ayaga kalkmadan yat yinede dusuyor.sen bence ovu testlerine gore hareeket et.ki icimde hala hamile olabilecegine dairde hisler var.

Kesinlikle bi doktor kontrolunden gecmeni oneririim.benim adet duzenim bi bozulmustu ay bile atliyordu.basta korktum ama hic bi problem cikmadi sukur biraz kilo verince duzene girdi hemen.seninde oyle cok cok bi problemin oldugunu dusunmuyorum ben.kisisel tercihtir ama okuduklarimdan sunu diyebilirim sana saglikli bebege eger yyecegi ekmek varsa ne yaparsan yap dusmuyor ama sagliksizsa istersen ayaga kalkmadan yat yinede dusuyor.sen bence ovu testlerine gore hareeket et.ki icimde hala hamile olabilecegine dairde hisler var.
Valla taylım sımdı bel agrım arttı mıde kasıkta hassasıyet var cok merak edıyorum sebebını kendımı ıyı hıssedmıyorum belkıde adet olcam yoksa da ıns adet olur rahatlarım psıkolojık etkılıyo benı baya sanırım herseye uzulup kafaya takıyorum

Kızlar kasmayın kendinizi, ben mayıs ayı olsun diye ne çıldırmıştım mayıs topiğine yazmıştım malesef olmadı sonra adet olunca soluğu haziran topiğinde aldım bu ay olacak o bebek buraya gelecek gibi bişeyler yazmışım kendimi şartlamadım hayırlısı dedim belirtilerim oldu bazen ciddiye aldım bazen kendimle dalga gectim hatta o kadar erken test yapmaya başladım ki eşimle oturup karşılıklı gülüyoduk halime :)) siz ne kadar pozitif olursanız bünyeniz sizden o kadar etkilenir. Evet zor bir süreç yunus_ciklet yunus_ciklet biliyor aylarca pozitif testler topiğinde test yapıp durduk ufacık silik çizgiye bel bağladık umutsuzluğa düştük vs vs herşeyin bir zamanı var ki ben eylül ayında da olmazsa işe başlarım diye bir takım planlar yaptım hatta iş bile bulmuştum :)) sizler de güzel haberler alacaksınız yani görünür de var olan hiç bir sıkıntınız yok çok şükür o yüzden olmaması içinde bir sebep yok. Sadece kendinize zaman tanıyın. Kendinizi yıpratmayın..
Evet Aynen öyle inanmakla ilgili ama ben regl oldum:olamaz:

Kızlar bende hala bişi yok 2 hafta önce o pembemsi akıntı geldi o kadar şimdi adete dair hiçbir belirti yok

X