İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ozaman yakın dönemlerdeyiz :))) umarım yeni yıl bize sevinçli bi haberle gelir :))) benim sırt ve bel ağrılarım var, bide sanki adet sancısı gibi sancı var son 1 hafta içinde inşallah bunlar bişeye delalaettir

E
vvet arka arkaya gunlerimiz.ins en guzel haberlerimizi paylasiriz burdan.gecen ay sizim sizim agriyan goguslerim bu ay tik yok.sistiler ama agri yok.adet sancisi gibi bisiler oluyor.ins guzel seylere delalettir.

Benim 22 aralıkta adet olmam gerekiyor normal koşullarda ve hiç aksamaz. İnşallah 22 sinde 23 ünde adet olmazsam kaç gün sonra idrar testi yapabilirim yada illa 22 sini beklemem gerekir mi? Şüpheli ilişkiden beri 9 gün oldu kaç gün bekleyeyim arkadaşlar.

Eger sasmiyorsa adet gunu yapabilirsin bence.supheli iliskiden 14 gun sonrada olmadiysan bisiler var demektir.ins ins ins.

Genc_evli Kızlar çok tatlısınız, siz de iyi ki gelmişsiniz inş sizlerin de güzel haberlerinizi alıp burda hep birlikte sevinmek nasip olur hep dualarımdasınız, çok fazla müdahil olamıyorum ama takipteyim bazen kafam karışıyor kimle neyi konuşmuştuk diye bu aralar neyi nasıl düşüneceğimi şaşırdım ama sizinle birlikte bende heyecanla bekliyorum :)
Benim üç biticek inşallah bi kaç gün sonra :)
adetlerin düzenliyse ilişkiden sonra 12-13 gün sonra çıkıyor canım ama hassas gebelik testleri bi ihtimal daha erken sonuç veriyor

Masallahcanm. Hadi bakalim sende bebisin ilk tekmelerini cinsiyetini falan paylas bizimle moral olsun :)

Kozlar bence bu freely de sıkıntı var baksanıza yada bende sokıntı var ama yok yanı kanda cıkmayan bırgun sonra ıdrarda boyle olmaz

Eklentiler

• 02C2F943-2A7C-4049-B27A-7FD0E8229D29.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 117
Kozlar bence bu freely de sıkıntı var baksanıza yada bende sokıntı var ama yok yanı kanda cıkmayan bırgun sonra ıdrarda boyle olmaz

ngsy32Aktif ÜyeÜye
adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırdım negatifti. tahiliden 1 gün sonra idrarda baktım 2.çizgi silik çıktı. 1 gün sonra tekrar yaptım 2. çizgi netti..kan tahlilini tekrar yaptırdım hamileymişim. yani 1 günde hcg hormonu tavan yaptı bende idrarda çıktı..bak bi arkadas ne yazmis

Sagol tatlım atastırman ıcın yoksa adet olmak tahatlamak ıstıyorum ıkı gun once dr rahım duvarın kalınlasmıs dmstı en kötüsü de esım olduguna onanıyor hayal korıklıgına ugrıcak ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…