İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Arkadaşlar benim şüpheli ilişkimin üstünden 10 gün geçti, bu 10 günlük süreçte normalin dışında yaşadığım belirtiler ; bel ağrısı , sırt ağrısı, kasıklarımda ağrı sanki adet olacakmışım gibi (şu an bile ağrıyor karnım kasıklarım) göğüslerimde hassaslaşma. Başka farklı yaşadığım bişey yok. Normalde ben adet olacağımdan 1 gün öncesinde sadece kasık ağrısı olurdu, başka bişey olmazdı. adetime 7 gün var daha.bakalım adet olacak mıyım olmayacak mıyım. Bakalım bu farklılıklar bişeye işaret mi, eğer sonuç olumlu olursa detaylı paylaşacam belirtileri. Normalde bu süreçte mide bulantısı da olan var mıydı bende hiç yok midede bişey yada kokuya karşı bi hassasiyet yok.

Kozlar bence bu freely de sıkıntı var baksanıza yada bende sokıntı var ama yok yanı kanda cıkmayan bırgun sonra ıdrarda boyle olmaz
Kuzummmmm yoksa rüyalar gerçekmi oluyo :) valla çizgi var :) bende okumuştum biyerde kanda negatif idrarda pozitif çıkanı amaaa kesinleştirmek için bitanede erken yaparmısın lütfen merak ettim

Arkadaşlar benim şüpheli ilişkimin üstünden 10 gün geçti, bu 10 günlük süreçte normalin dışında yaşadığım belirtiler ; bel ağrısı , sırt ağrısı, kasıklarımda ağrı sanki adet olacakmışım gibi (şu an bile ağrıyor karnım kasıklarım) göğüslerimde hassaslaşma. Başka farklı yaşadığım bişey yok. Normalde ben adet olacağımdan 1 gün öncesinde sadece kasık ağrısı olurdu, başka bişey olmazdı. adetime 7 gün var daha.bakalım adet olacak mıyım olmayacak mıyım. Bakalım bu farklılıklar bişeye işaret mi, eğer sonuç olumlu olursa detaylı paylaşacam belirtileri. Normalde bu süreçte mide bulantısı da olan var mıydı bende hiç yok midede bişey yada kokuya karşı bi hassasiyet yok.
Mide bulantıları falan olmuyo diye biliyorum ben hadi hayırlısı bakalım bende de aynı belirtiler var ama testlerin negatif salı günü doktora gidicem inşallah orda güzel haberi alırım senin içinde hayırlısı olsun güzel haber verirsin inşallah :)

Kuzummmmm yoksa rüyalar gerçekmi oluyo :) valla çizgi var :) bende okumuştum biyerde kanda negatif idrarda pozitif çıkanı amaaa kesinleştirmek için bitanede erken yaparmısın lütfen merak ettim
Hyatın valla bence test bozuk bu nası bı cızgı salakca sanmam ben yaa hafıf kasık ve belde hıssıyat var agrı degılde degısık bısı carsamba ya kdr beklıcem olmazsam dr tekrar kan

Hyatın valla bence test bozuk bu nası bı cızgı salakca sanmam ben yaa hafıf kasık ve belde hıssıyat var agrı degılde degısık bısı carsamba ya kdr beklıcem olmazsam dr tekrar kan
Çok mu beklettin testi canım?? Ayy hadi hayırlısı ya arka arkaya güzel haberleri veririz inşallahhhh :)

Valla aksam yaptım yok gıbıydı bakmadım sabah baktm cnm cok beklesede oembelık cıkması sacma yanı
Benimde bi testimde öyle oldu işte aynı gün baktım Yoktum ertesi gün bi çizgi şok oldum erken gebelik bide ne kadar beklerse beklesin çıkmaz hiç bi şekilde bende anlam veremedim

Benimde bi testimde öyle oldu işte aynı gün baktım Yoktum ertesi gün bi çizgi şok oldum erken gebelik bide ne kadar beklerse beklesin çıkmaz hiç bi şekilde bende anlam veremedim
Bılmıyom cnm zatennsuan kendımı ıyı hossetmıyorum yorgun bıtkın ayakta durcak halım tok

bende koku hassasiyeti vardı canım ama herkeste olacak diye bir şart yok

Salak test valla sınırlerımı bozdu dunden berı cok yorgunum suan da oyle valla ısteyım eve gıdebılırım ıns yorgunum cok nabıcamı sasırdım bana akılverırmısım

Salak test valla sınırlerımı bozdu dunden berı cok yorgunum suan da oyle valla ısteyım eve gıdebılırım ıns yorgunum cok nabıcamı sasırdım bana akılverırmısım
Eve giderken bi tane predictor alsana bakalım var olup freely de böyle çıkıyorsa onda daha belirgin çıkar muhtemelen

İnşallah rüyaların gerçek olur bu testin durup dururken bu şekilde çıkması da çok enteresan :) dlkkydlntpl dlkkydlntpl
Canım ya şu an kalbim pırpır atıyor sanki bişeye sevinmişimde heyecan yapmışım gibi halbuki hiçbişey yok oturuyorum bi anda başladı vücudum sıcaklaşmaya başladı belim çok ağrıyo sırtıma bi destek koymadan oturamıyorum ve sol kasığımda tuhaf bişey var bacağına vuruyor hafiften ağrısı elim titryiyo hafiften sence neden oluyo bişey söyleyebilir misin :KK43:

X