İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bız ğsıkolojık delırdık sanrm

En yfak seye agşar oldum kızlar ya delırıcem bes dk ısten erken cıkamadım dıye sınılwrım bozuldu resmen kendımı tutuyorum aglamamak ıcın ıyıce sıkıldım sanırom bunadet duzensızlıgınden gercekten hamıle degılsem gelsın artık cok bunaldm

Bız ğsıkolojık delırdık sanrm
Canım herkesin süreci o kadar farklı ki farklı farklı şeyler duyuyoruz benim arkadaşımın idrarda hiç çıkmadı mesela. Sen bence elinde varsa b daha ya. Hiç belki olmaz belki geç döllenmedir. Ama geçen ay benimde sonradan çıktı bazen oluyo öyle sen bence garantiye al bi daha yap

O kadar iyi anlıyorum ki seni canım benim ben bu ay biraz kedimi rahatlattım bence sende öyle yapmaya çalış yabi yapmak çok zor be kadar düşünmeseler aklımızın bi köşesinde hep var ben test yapmadım bu ay üzülüyorum çok yoruldum sanırım

Ah ya varya aynı durumdayız adet olmamak meğersem ne kadar kötü bişeymiş ya ağrısı sancısı var ama vücudumuzu düzene sokuyor yani resmen psikolojik olarak insan adet olmadığı zaman deliriyo çok iyi anlıyorum seni canım eğer bebek yoksa bencede en yakın zamanda gelsin

Artık dua edıyorum yoksa adet olayım dıye gercekten psıkolojık olarak yıprandım işe bile kendimi veremıyorum delırıcem

Hamile misin sen canım?? Senin durumun nedir biraz bilgi verir misin lütfen

Evet cnm dun gece dogum yapmısım gordum bende dahasını anlatmıcam sınırım bozuluyo yoruldum

Hamile misin sen canım?? Senin durumun nedir biraz bilgi verir misin lütfen
Canm benim bi kimyasalım oldu bir yıl oluyor bi dahada olmadı aynı süreçler işte hayal kırıklıkları falan bu ay soğan kürü yaptım ama önceki aylar hep göğüslerim acıyodu umutlanıyordum bu ay hiç birşeyler yok belirti namına malesef

canım ya psikolojik ya gebelik çünkü anlaytığın şeyleri birebir yaşıyorum şu an inşallah bebektir seninki de sen bi daha test yapmadın mı

Onu nasıl bılcam kı cnm her evzanede varmı
var canım hassas test dersen verirler döllenmeden sonra 7gün içinde pozitif verenler de var

7 gun olmusmudur bılmıyom cnm neyse kosmet dıcez

Kızlar kasmayın kendinizi, ben mayıs ayı olsun diye ne çıldırmıştım mayıs topiğine yazmıştım malesef olmadı sonra adet olunca soluğu haziran topiğinde aldım bu ay olacak o bebek buraya gelecek gibi bişeyler yazmışım kendimi şartlamadım hayırlısı dedim belirtilerim oldu bazen ciddiye aldım bazen kendimle dalga gectim hatta o kadar erken test yapmaya başladım ki eşimle oturup karşılıklı gülüyoduk halime :)) siz ne kadar pozitif olursanız bünyeniz sizden o kadar etkilenir. Evet zor bir süreç yunus_ciklet biliyor aylarca pozitif testler topiğinde test yapıp durduk ufacık silik çizgiye bel bağladık umutsuzluğa düştük vs vs herşeyin bir zamanı var ki ben eylül ayında da olmazsa işe başlarım diye bir takım planlar yaptım hatta iş bile bulmuştum :)) sizler de güzel haberler alacaksınız yani görünür de var olan hiç bir sıkıntınız yok çok şükür o yüzden olmaması içinde bir sebep yok. Sadece kendinize zaman tanıyın. Kendinizi yıpratmayın..

Ya canım benim inşallah bebektir ama olmassada kısmet dicez artik yapacak bişey yok herşey Rabbimin elinde onu biliyorum test yapmadım salı gününü beklicem kuzum test yapmama kararı aldım :)

Bel kasıklarda hassasıyet baslado bakalım bnmde ne olcak
İnşallah güzel bi sebebi vardır :)) benim ilk denemem ya o yüzden aşırı heyecanlı ve sabırsızım , siteye üye olalı 3 gün oldu iyiki üye olmuşum :)) şuan yalnız ve anormal hissetmiyom kendimi :) inşallah hepimizden güzel haberler çıkr kısa zamanda :)

Ya canım benim inşallah bebektir ama olmassada kısmet dicez artik yapacak bişey yok herşey Rabbimin elinde onu biliyorum test yapmadım salı gününü beklicem kuzum test yapmama kararı aldım :)
En az sizin kadar meraktayım bende inşallah güzel sonuçlar alıp sevinicez birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…