- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Bız ğsıkolojık delırdık sanrmCanım ya şu an kalbim pırpır atıyor sanki bişeye sevinmişimde heyecan yapmışım gibi halbuki hiçbişey yok oturuyorum bi anda başladı vücudum sıcaklaşmaya başladı belim çok ağrıyo sırtıma bi destek koymadan oturamıyorum ve sol kasığımda tuhaf bişey var bacağına vuruyor hafiften ağrısı elim titryiyo hafiften sence neden oluyo bişey söyleyebilir misin
Canım herkesin süreci o kadar farklı ki farklı farklı şeyler duyuyoruz benim arkadaşımın idrarda hiç çıkmadı mesela. Sen bence elinde varsa b daha ya. Hiç belki olmaz belki geç döllenmedir. Ama geçen ay benimde sonradan çıktı bazen oluyo öyle sen bence garantiye al bi daha yapBız ğsıkolojık delırdık sanrm
O kadar iyi anlıyorum ki seni canım benim ben bu ay biraz kedimi rahatlattım bence sende öyle yapmaya çalış yabi yapmak çok zor be kadar düşünmeseler aklımızın bi köşesinde hep varEn yfak seye agşar oldum kızlar ya delırıcem bes dk ısten erken cıkamadım dıye sınılwrım bozuldu resmen kendımı tutuyorum aglamamak ıcın ıyıce sıkıldım sanırom bunadet duzensızlıgınden gercekten hamıle degılsem gelsın artık cok bunaldm
Ayyy bence de ya kafayı yedik resmen Delirdik yani eğer bebek yoksa zaten biz kendimizi düşünemiyorumBız ğsıkolojık delırdık sanrm
Ah ya varya aynı durumdayız adet olmamak meğersem ne kadar kötü bişeymiş ya ağrısı sancısı var ama vücudumuzu düzene sokuyor yani resmen psikolojik olarak insan adet olmadığı zaman deliriyo çok iyi anlıyorum seni canım eğer bebek yoksa bencede en yakın zamanda gelsinEn yfak seye agşar oldum kızlar ya delırıcem bes dk ısten erken cıkamadım dıye sınılwrım bozuldu resmen kendımı tutuyorum aglamamak ıcın ıyıce sıkıldım sanırom bunadet duzensızlıgınden gercekten hamıle degılsem gelsın artık cok bunaldm
Artık dua edıyorum yoksa adet olayım dıye gercekten psıkolojık olarak yıprandım işe bile kendimi veremıyorum delırıcemO kadar iyi anlıyorum ki seni canım benim ben bu ay biraz kedimi rahatlattım bence sende öyle yapmaya çalış yabi yapmak çok zor be kadar düşünmeseler aklımızın bi köşesinde hep varben test yapmadım bu ay üzülüyorum çok yoruldum sanırım
Hamile misin sen canım?? Senin durumun nedir biraz bilgi verir misin lütfenCanım herkesin süreci o kadar farklı ki farklı farklı şeyler duyuyoruz benim arkadaşımın idrarda hiç çıkmadı mesela. Sen bence elinde varsa b daha ya. Hiç belki olmaz belki geç döllenmedir. Ama geçen ay benimde sonradan çıktı bazen oluyo öyle sen bence garantiye al bi daha yap
Evet cnm dun gece dogum yapmısım gordum bende dahasını anlatmıcam sınırım bozuluyo yoruldumAh ya varya aynı durumdayız adet olmamak meğersem ne kadar kötü bişeymiş ya ağrısı sancısı var ama vücudumuzu düzene sokuyor yani resmen psikolojik olarak insan adet olmadığı zaman deliriyo çok iyi anlıyorum seni canım eğer bebek yoksa bencede en yakın zamanda gelsin
Canm benim bi kimyasalım oldu bir yıl oluyor bi dahada olmadı aynı süreçler işte hayal kırıklıkları falanHamile misin sen canım?? Senin durumun nedir biraz bilgi verir misin lütfen
Ben de delirmek üzereyim :) zaman geçsin diye kendimi oyalıycak bileyler bulmaya çalışıyom beklemek ne zormuş :)Bız ğsıkolojık delırdık sanrm
Bel kasıklarda hassasıyet baslado bakalım bnmde ne olcakBen de delirmek üzereyim :) zaman geçsin diye kendimi oyalıycak bileyler bulmaya çalışıyom beklemek ne zormuş :)
canım ya psikolojik ya gebelik çünkü anlaytığın şeyleri birebir yaşıyorum şu an inşallah bebektir seninki de sen bi daha test yapmadın mıCanım ya şu an kalbim pırpır atıyor sanki bişeye sevinmişimde heyecan yapmışım gibi halbuki hiçbişey yok oturuyorum bi anda başladı vücudum sıcaklaşmaya başladı belim çok ağrıyo sırtıma bi destek koymadan oturamıyorum ve sol kasığımda tuhaf bişey var bacağına vuruyor hafiften ağrısı elim titryiyo hafiften sence neden oluyo bişey söyleyebilir misin
var canım hassas test dersen verirler döllenmeden sonra 7gün içinde pozitif verenler de varOnu nasıl bılcam kı cnm her evzanede varmı
7 gun olmusmudur bılmıyom cnm neyse kosmet dıcezcanım ya psikolojik ya gebelik çünkü anlaytığın şeyleri birebir yaşıyorum şu an inşallah bebektir seninki de sen bi daha test yapmadın mı
var canım hassas test dersen verirler döllenmeden sonra 7gün içinde pozitif verenler de var
Ya canım benim inşallah bebektir ama olmassada kısmet dicez artik yapacak bişey yok herşey Rabbimin elinde onu biliyorum test yapmadım salı gününü beklicem kuzum test yapmama kararı aldım :)canım ya psikolojik ya gebelik çünkü anlaytığın şeyleri birebir yaşıyorum şu an inşallah bebektir seninki de sen bi daha test yapmadın mı
var canım hassas test dersen verirler döllenmeden sonra 7gün içinde pozitif verenler de var
İşte o Kafana takmaktan kaynaklı tatlım yapma böyle çok sıkıyosun kendiniEvet cnm dun gece dogum yapmısım gordum bende dahasını anlatmıcam sınırım bozuluyo yoruldum
İnşallah güzel bi sebebi vardır :)) benim ilk denemem ya o yüzden aşırı heyecanlı ve sabırsızım , siteye üye olalı 3 gün oldu iyiki üye olmuşum :)) şuan yalnız ve anormal hissetmiyom kendimi :) inşallah hepimizden güzel haberler çıkr kısa zamanda :)Bel kasıklarda hassasıyet baslado bakalım bnmde ne olcak
En az sizin kadar meraktayım bende inşallah güzel sonuçlar alıp sevinicez birlikte :)Ya canım benim inşallah bebektir ama olmassada kısmet dicez artik yapacak bişey yok herşey Rabbimin elinde onu biliyorum test yapmadım salı gününü beklicem kuzum test yapmama kararı aldım :)