İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Amin inşallah cnm ya ama buay yumurtlamam olmadı ıkı gun ıcınde adet olmam lazım belkı dıyorum bugun yarın yumurtlarım :KK43:
O çok kötü bsy anlıyorum ama içini ferah tut benimde belli olmazdı 40 gun adet olmadığım oldu ama allah çok büyük ümidini kesme inşallah olucak

Özür dilerim canım bilmiyordum inşallah hiç ümidini kaybetme oda olucak . Ben 40 gün adet olmadığımı bilirim nasip rabbim herkese de sanada nasip etsin
Bakalım cnm hıc belırtı yok bat ıcınde hamılelık ocın de ıns yumurtlarm dıyorum allah herkese nasıp etsn senın kac ayda oldu belırtılerın neydı bılgılendırırmısım

Bakalım cnm hıc belırtı yok bat ıcınde hamılelık ocın de ıns yumurtlarm dıyorum allah herkese nasıp etsn senın kac ayda oldu belırtılerın neydı bılgılendırırmısım
Tabi benimde yeni yeni canım ben adet gecikmesinden anlayimazdim çünkü baya duzensizdi ve ben biraz anne olmam gec olur diye hiseediyordum bide veysel karaniye gitmiştim baya dua ettim rabbim duamı kabul eti diye düşünüyorum belirti olarak sadece sarı yoğun bi akıntım vardı halada devam etmekte onun dışında hiç bi belirti yoktu baya geçti annelere gittim çok hafif bi cizgi çıktı testte inanmadım kan tahlili yaptırdım doktor kimyasal olabilir dedi hastannee gittim çıktı ama ultrasonda gozukmez dedi geri gönderdi tabi ben hiç inanmiyordum yan inanamiuordum ama çok şükür Rabbime nasip etti dizerim tez zAmanda sana ve herkese nasip eder

Tabi benimde yeni yeni canım ben adet gecikmesinden anlayimazdim çünkü baya duzensizdi ve ben biraz anne olmam gec olur diye hiseediyordum bide veysel karaniye gitmiştim baya dua ettim rabbim duamı kabul eti diye düşünüyorum belirti olarak sadece sarı yoğun bi akıntım vardı halada devam etmekte onun dışında hiç bi belirti yoktu baya geçti annelere gittim çok hafif bi cizgi çıktı testte inanmadım kan tahlili yaptırdım doktor kimyasal olabilir dedi hastannee gittim çıktı ama ultrasonda gozukmez dedi geri gönderdi tabi ben hiç inanmiyordum yan inanamiuordum ama çok şükür Rabbime nasip etti dizerim tez zAmanda sana ve herkese nasip eder
Negzl cnm bu ay bnde unutluydm ama umudm klmadı

Daha önce korunduysan ondanda olabilir yenisin daha sıkma canını hiç bi problem yoksa stres etkiliyor hemde baya çok canım takma elinde değil biliyorum ama elinden geldiği kadar stres yapma olur mu
Evet cnm olabılır 1 sene 8 aylık evlıyom bınye korunmayı bırakınca anca yoparşar buay yumurtlama yok gıbı ıste kısmet

Obence yok gıbı adet zamanım geldı kızlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 85
Adet günü yumurtlarsın belki koyulaşmaya başlamış canım
Ay cnm ruyamda yumurtladıgımj gördum okadar basladı takıntı olmaya hafıf parlak sıvı geldı belkı dedıgon gıbı bıkac gun oconde yumurtlıcam adet zamanım geldı ıkı gın oconde olmam lazım 27.gun bugun

Kızlarr bata 4 gün kaldı ama ısrarrla test yapmıcam :) bugun kasık agrılarım cok siddetlendi bide demin biraz is yaptım bi baktım hafif kahverengi nokta nokta akıntım olmus acaba erkenmi adet olcam korktum

X