Ayy dogru progesteron baktırmıstın unutmusum canım kusura bakma,du bakalım hayırlısı18ınde basladm cnm teste ben 21 ınde kan verdm yumurtlama yoktu sımdı kasıklarmda baska hafıf agrı var sanmam cnm
Evet cnm strese gırdm dırdugum yerde duramıyorum ates basto batı beklıyorum artık dıger dongu ıcınAyy dogru progesteron baktırmıstın unutmusum canım kusura bakma,du bakalım hayırlısı
Cnm test yaptınmı hamıle olabılırdınKonu acmistim ama cevap veren pek olmadı. Benim adet donemim 28 lik seklinde oluyor. Bu ay 25.gunde aşırı kasik katin agrisi oldu ve kahverengi akintim oldu. Ayaga kalkar is yaparsam bu akıntı oluyor yoksa hicbisey yok. 3.gun adet olmam lazimdi ama olmadım ve olmayada niyetim yok oyle görünüyor. Bu sekilde olupta hamile oldugunu ogrenen oldu mu
Yok yapmadım hastane cok uzak eşim vardiyeli çalışıyor. Saglik ocagina gidebildik sadece. Oda sorun varmis bakamadilar kanaCnm test yaptınmı hamıle olabılırdın
Aksam olmadan bence hemen test yap cıkar varsa gunun gecmıs baska bısey varsa tedavını olursunYok yapmadım hastane cok uzak eşim vardiyeli çalışıyor. Saglik ocagina gidebildik sadece. Oda sorun varmis bakamadilar kana
Demir hapi genelde bulanti yapmaz canim ama her bunyede farklilik gosterebilir tabikızlar 2 gündür feci bulantı var agzıma geliyo sürekli,demir hapıda kullanıyorum acaba omu yapıyo
Canim eczaneden bi test alip yap hemen hamile olabilirsinYok yapmadım hastane cok uzak eşim vardiyeli çalışıyor. Saglik ocagina gidebildik sadece. Oda sorun varmis bakamadilar kana
İnşallah ilactan degildir o zaman :)Demir hapi genelde bulanti yapmaz canim ama her bunyede farklilik gosterebilir tabi
Ayyy maşallah gözün aydın canım benimde ilk yaptığımda böyleydi kanda net belli olur hayırlı olsunKozlar bugunku testım sızce lh nasıl varmı gelısme
Yok cnm lh bı yumurtlama testı keske hcg olsaAyyy maşallah gözün aydın canım benimde ilk yaptığımda böyleydi kanda net belli olur hayırlı olsun
Insallah ogunlerıde gorurrummmAyyy maşallah gözün aydın canım benimde ilk yaptığımda böyleydi kanda net belli olur hayırlı olsun
İnşallah canım benim sende ve tüm herkes bu güzel duyguyu yaşayın inşallahInsallah ogunlerıde gorurrummm
Özür dilerim canım bilmiyordum inşallah hiç ümidini kaybetme oda olucak . Ben 40 gün adet olmadığımı bilirim nasip rabbim herkese de sanada nasip etsinYok cnm lh bı yumurtlama testı keske hcg olsa
Amin inşallah cnm ya ama buay yumurtlamam olmadı ıkı gun ıcınde adet olmam lazım belkı dıyorum bugun yarın yumurtlarımİnşallah canım benim sende ve tüm herkes bu güzel duyguyu yaşayın inşallah