İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Az once lavaboda baya akıntı geldı pecedete ypıskan ama dun. Ilıskı oldu oyuzden de olabılır kalanlar cıkıyoda olabılır beklemedeyım

Kızlar herkes sustu durumşar ne benım hafıf bel kasık agrım var adetmı olcam kı

:hasta::işsiz:Benımde 4 kaldı ana sankı bu ay gec adet ılcakmısım gıbı hıssedıyorum hıslerım cok kuvvetlı varmı belırtıler
Kasık agrısı ve seyirme gibi hisler var canm göğüslerim şişmedi ama cok hassas dokunamıyorum,bekliyorum bakalım,hayırlısı olsun hakkımızda canm

Kasık agrısı ve seyirme gibi hisler var canm göğüslerim şişmedi ama cok hassas dokunamıyorum,bekliyorum bakalım,hayırlısı olsun hakkımızda canm
Valla benım ıyıce sınırlerım bozulmaya basladı yok akıntı delırıcem artık nıye :110:

Bugun ogleden sonra uaptum 2 saat beklemis hali

Eklentiler

• IMG_20171208_165337-1.jpg
    IMG_20171208_165337-1.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 107
Valla benım ıyıce sınırlerım bozulmaya basladı yok akıntı delırıcem artık nıye :110:
Canm her zaman akıntı olcak dye bişe yok, cok haklısın ama stres yaparsan daha kötü olacak bekle sabret bi günün gecsin bakalm

Canm her zaman akıntı olcak dye bişe yok, cok haklısın ama stres yaparsan daha kötü olacak bekle sabret bi günün gecsin bakalm
Ay bılmıyom artık gercekten stres yaptım sıkıldım buay beklemekten nolcak bılmıyorum bakalım adet olcammı beklıyorum saymıyorum artık napcamıda sasırdım

Reglye daha var canim 8 9 gun kadar erken yum oldugunu dusunuyorum muhtemelen yum dan sonra 8 veya 9 gun

Eklentiler

• IMG_20171208_171729.jpg
    IMG_20171208_171729.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 94
Ay bılmıyom artık gercekten stres yaptım sıkıldım buay beklemekten nolcak bılmıyorum bakalım adet olcammı beklıyorum saymıyorum artık napcamıda sasırdım
Hic stres yapma canm adetin gecikirse kan testi yaptırırsın yoksada doktora gider durumu anlatırsın herseyin caresi var yeterki stres yapma biz kadınlar cok sabırsızız malesef hep bi heyecan beklenti ama stresle ben aylarca belirt yasadım cift cizgi bile gördüm ama olmadı rahat olmak lazım herkes öyle söylüyo

Hic stres yapma canm adetin gecikirse kan testi yaptırırsın yoksada doktora gider durumu anlatırsın herseyin caresi var yeterki stres yapma biz kadınlar cok sabırsızız malesef hep bi heyecan beklenti ama stresle ben aylarca belirt yasadım cift cizgi bile gördüm ama olmadı rahat olmak lazım herkes öyle söylüyo
Maalesef cnm aynen dedıgın gıbı olsun bıtsın ıstıyoruz eve gıdıyorum bende lh testı yapcam bakalım genemı aynı

Gittikce acıklasıyor bence sınırden gülcem

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 93
X