- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Hala umutluyum adete kadar belkı olur dıyebazı aylar yumurtlama olmayabilir canım normal bişey bu düzenli yoksa sorun vardır
bende beklemedeyim canm 6 gün kaldı bataKızlar herkes sustu durumşar ne benım hafıf bel kasık agrım var adetmı olcam kı
bende beklemedeyim canm 6 gün kaldı bata
Kasık agrısı ve seyirme gibi hisler var canm göğüslerim şişmedi ama cok hassas dokunamıyorum,bekliyorum bakalım,hayırlısı olsun hakkımızda canmBenımde 4 kaldı ana sankı bu ay gec adet ılcakmısım gıbı hıssedıyorum hıslerım cok kuvvetlı varmı belırtıler
Valla benım ıyıce sınırlerım bozulmaya basladı yok akıntı delırıcem artık nıyeKasık agrısı ve seyirme gibi hisler var canm göğüslerim şişmedi ama cok hassas dokunamıyorum,bekliyorum bakalım,hayırlısı olsun hakkımızda canm
Canm her zaman akıntı olcak dye bişe yok, cok haklısın ama stres yaparsan daha kötü olacak bekle sabret bi günün gecsin bakalmValla benım ıyıce sınırlerım bozulmaya basladı yok akıntı delırıcem artık nıye
en gördüm canım inşallah vardırBugun ogleden sonra uaptum 2 saat beklemis hali
Daha duzgun ceksen cnm ılk bes dr da cıkmadıysa sonuc yanlıs olabılırBugun ogleden sonra uaptum 2 saat beklemis hali
Ay bılmıyom artık gercekten stres yaptım sıkıldım buay beklemekten nolcak bılmıyorum bakalım adet olcammı beklıyorum saymıyorum artık napcamıda sasırdımCanm her zaman akıntı olcak dye bişe yok, cok haklısın ama stres yaparsan daha kötü olacak bekle sabret bi günün gecsin bakalm
inşallah birkaç defa silik görüp yanılmışlığım oldu emin değilim o yüzdenB
en gördüm canım inşallah vardır
Kacgun gectı adetın cnminşallah birkaç defa silik görüp yanılmışlığım oldu emin değilim o yüzden
Hic stres yapma canm adetin gecikirse kan testi yaptırırsın yoksada doktora gider durumu anlatırsın herseyin caresi var yeterki stres yapma biz kadınlar cok sabırsızız malesef hep bi heyecan beklenti ama stresle ben aylarca belirt yasadım cift cizgi bile gördüm ama olmadı rahat olmak lazım herkes öyle söylüyoAy bılmıyom artık gercekten stres yaptım sıkıldım buay beklemekten nolcak bılmıyorum bakalım adet olcammı beklıyorum saymıyorum artık napcamıda sasırdım
Maalesef cnm aynen dedıgın gıbı olsun bıtsın ıstıyoruz eve gıdıyorum bende lh testı yapcam bakalım genemı aynıHic stres yapma canm adetin gecikirse kan testi yaptırırsın yoksada doktora gider durumu anlatırsın herseyin caresi var yeterki stres yapma biz kadınlar cok sabırsızız malesef hep bi heyecan beklenti ama stresle ben aylarca belirt yasadım cift cizgi bile gördüm ama olmadı rahat olmak lazım herkes öyle söylüyo
Canm sen bence test yapmaya baslamadan önce yumurtladınGittikce acıklasıyor bence sınırden gülcem
18ınde basladm cnm teste ben 21 ınde kan verdm yumurtlama yoktu sımdı kasıklarmda baska hafıf agrı var sanmam cnmCanm sen bence test yapmaya baslamadan önce yumurtladın