- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
Oglum var canim 4.5 yasinda, dun kontrolum vardi dr kiza benziyor dedi 3hafta sonra kesinlesceksenin kızın mı vardı oğlun mu olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglum var canim 4.5 yasinda, dun kontrolum vardi dr kiza benziyor dedi 3hafta sonra kesinlesceksenin kızın mı vardı oğlun mu olacak
Hayırlısı olsn cnm neguzelOglum var canim 4.5 yasinda, dun kontrolum vardi dr kiza benziyor dedi 3hafta sonra kesinlescek
Acilde bakiyorlar mi canim sanki boyle durumlarda bakmazlar gibi, bende ani gelisen yuruyememe olayi olmustu bir keresinde acile gittik dr beni terslemisti biz boyle durumlara bakmiyoruz acilde diye, bence sen bekle bakalim adetin gecerse olmazsan oyle gitKızlar bende haşa akıntı yok ovu kh testlerımde negatıf 24.gun ne yapmamı onerırsınız dr a gıdeyımmı aksam acılde. Hanı hangı dr olursa olsun baksın mı beklıyımmı yoksa ne yapcagımı sasırdım kafam allak bullak oldu
Cnm burda dogum hastanesı var devlet aksam drlar oluyo genelde aksam mesaı drları test sonucum vardo deyıp baska dr a da gırebılme ıhtımalm olabılır yada 14 unde kendı drumu beklıcem calıstım ıcın ozın alamam suan belım agrıyo ama hıc akıntım yok testler negatofAcilde bakiyorlar mi canim sanki boyle durumlarda bakmazlar gibi, bende ani gelisen yuruyememe olayi olmustu bir keresinde acile gittik dr beni terslemisti biz boyle durumlara bakmiyoruz acilde diye, bence sen bekle bakalim adetin gecerse olmazsan oyle git
Adetin geciktimi pekiAllah nasip ederse bende ogleden sonra gideceğim. Dun ve onceki gün kahverengi akintim oldu. Tuhaf olan ayaga kalkarsam is yaparsam akinti oluyor yatarsam olmuyor... kramp şeklinde ağrı bel ağrısı yorgunluk , bitmek bilmeyen iştah sac dökülmesi ayaklarda usume goguslerde aşırı dolgunluk vardi 1 haftadir. Vucudumdaki bu degisiklikler gercekten neler oluyor dedirtti bana. Sanki karnimi gobek alti kismini alta cekiyorlar gibi hissediyorum. Hamilelik belirtisimi bilmiyorum ama anormallik var o kesin...adetim düzenli olur.28 de bir olurum hic şaşmaz... bakalim ne çıkacak
Hayir adetim gecikmedi yarın olmam lazım.Adetin geciktimi peki
Belirtilerinin cogu bendede var ama benim daha 1 hafta var,sen iyi bile sabretmişsin idrar testi yapmısmıydınHayir adetim gecikmedi yarın olmam lazım.
Hayır yapmamistim. Ha gecti ha geçecek diyerek gecti günlerBelirtilerinin cogu bendede var ama benim daha 1 hafta var,sen iyi bile sabretmişsin idrar testi yapmısmıydın
Merakla bekliyorum sonucunu gebelik testi yapmadin hic demiCnm burda dogum hastanesı var devlet aksam drlar oluyo genelde aksam mesaı drları test sonucum vardo deyıp baska dr a da gırebılme ıhtımalm olabılır yada 14 unde kendı drumu beklıcem calıstım ıcın ozın alamam suan belım agrıyo ama hıc akıntım yok testler negatof
Yok yapmadım zaten yumurtlamıs olsam da daha 3gunluk olur kararlıyım adet gecene kdr yapmıcam gec yumurtlar yada yumurtlamassam adetım gecıkır gercı yorgunluk coktu stresten üstüme gözlerımı zor acıyorum ;(Merakla bekliyorum sonucunu gebelik testi yapmadin hic demi
Stres yapma hersey olacagina varir hayirlisi olur insallahYok yapmadım zaten yumurtlamıs olsam da daha 3gunluk olur kararlıyım adet gecene kdr yapmıcam gec yumurtlar yada yumurtlamassam adetım gecıkır gercı yorgunluk coktu stresten üstüme gözlerımı zor acıyorum ;(
Amin cnm inşallah su bıkac gunu atlatsam ıyıdır hepımız ıns bebıslerımıze kovasuruzStres yapma hersey olacagina varir hayirlisi olur insallah
Insallah canimAmin cnm inşallah su bıkac gunu atlatsam ıyıdır hepımız ıns bebıslerımıze kovasuruz
Kızlar benım adetım gecıcek gec yumurladım ıcın yada buay yumurtlama yok hayırlısı
Akıntımda yok cnm anlıyodum akıntıdan buay saka gbı yok bence yok daha belkı adete bırgun kala yukurtlarm beklıyorum haftaya persembe gıdıcem calıstıgom ıcın drlarn aksam mesaılerıne gıdebılıyorum ancaçok ilginç ya
dr yumurtan varmı yokmu söyler aslında bir gitsen tekrar?
Cocuk yapmaya karar verdık yumurtlama yok tam ayını buldukçok ilginç ya
dr yumurtan varmı yokmu söyler aslında bir gitsen tekrar?