- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
Evet canım ama buay yumurtlıcammı bılmıyom bukadar gecıkmezdı
dur bakalım sen teste devam et canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ama buay yumurtlıcammı bılmıyom bukadar gecıkmezdı
İşte oldugum ıcın gunduz yapamıyorum cnm aksam anca yumutlasamda koyu cozgılerı kacırmıs olabılırom dıyorum ama sumuksu akıntım olmadı belkı adete 5gun var umut edıyorum olsundur bakalım sen teste devam et canım
Canım adet olduktan sonra sogan suyu icsene hem yumurtlamayı düzene sokar hem kiste iyi gelirGögüslerde hafif dolgunluk hıssı var buaksam adete yaklasıyorum sanırım
İşte oldugum ıcın gunduz yapamıyorum cnm aksam anca yumutlasamda koyu cozgılerı kacırmıs olabılırom dıyorum ama sumuksu akıntım olmadı belkı adete 5gun var umut edıyorum olsun
Benim ilkinde sismisti dokunamiyordum bile bu sefer ne siskinlik ne dolgunluk olmadi canim hassasiyet vardi hafif bi agri seklinde o da azaldi baya biKızlar benim yumurtlamadan sonra 7. Günüm bugun tek taraflı gögüs ve kasık batmalarım var ama ilginc olan normalde gögüslerim yumurtlamadan hemen sonra cok şişerdi ve acırdı ama bu ay şişmedi sadece acıyor hamilelikte gögüsler cok şişiyor diye duydum ama
Arastormam lazm nasıl oluyo cnm kis yoktu ıkı gun once gıttımde sanırım dıger dr atılmamıs yumurtayı gormustuCanım adet olduktan sonra sogan suyu icsene hem yumurtlamayı düzene sokar hem kiste iyi gelir
Evet haklsn cnm ama akıntımda yok bakalm belkı bugun olurinşallah canım
en son doktorum bana ovu testlerine itibar etme demişti ben de bıraktım yapmayı
iki kez koyulaştı çıldırmış olmalı dedim
Cnm ılla sısmesı ve aynı anda acıması gerektıgını sanmıyorum sen ıkı gun sonra test yapKızlar benim yumurtlamadan sonra 7. Günüm bugun tek taraflı gögüs ve kasık batmalarım var ama ilginc olan normalde gögüslerim yumurtlamadan hemen sonra cok şişerdi ve acırdı ama bu ay şişmedi sadece acıyor hamilelikte gögüsler cok şişiyor diye duydum ama
Reglim 24 unde bitti 24-25-27 ve 3 unu degerlendirdik 3 u hic saymiyorum aslinda ondan once ki gunlerde tuttuguna eminim yunus_ciklet
10 ekimde silik gordum ve ondan sonra koyulasmaya basladi canim3 ilişki 4 te yum olmuş galiba benim takvime yakın günler tam pozitif gördüğün günün tarihi neydi acaba?
Adetimin bittigi gunlerde uzayan akintim oldu canim ondan sonra tamamen kuru gecirdim aradaki gunleri, takvimde 4unde yumurtlama gozukuyor ama o gunlerde de akintim olmadi hic. Krem kivamli koyu akintim olmadi hamileligi ogrendikten sonra da sulu beyaz akinti basladimi-nick bir de krem kıvamı koyu akıntım oldu bugün sendede olmuşmuydu?
Estfrllah canim tabiki de sorabilirsinKusura bakma çok sordum canım hakkını helal et merak ediyoruz
bugün yaklaşık olarak 8 gündeyimAdetimin bittigi gunlerde uzayan akintim oldu canim ondan sonra tamamen kuru gecirdim aradaki gunleri, takvimde 4unde yumurtlama gozukuyor ama o gunlerde de akintim olmadi hic. Krem kivamli koyu akintim olmadi hamileligi ogrendikten sonra da sulu beyaz akinti basladi
Hayirlisi olsun insallahbugün yaklaşık olarak 8 gündeyim
senin kızın mı vardı oğlun mu olacakHayirlisi olsun insallah