- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
canım ben birara pasif hale getirdim çok yorulmuştum normal siklus 26 günde sabitlendi buay heray dan farklşı olarak 9 gün kasık agrım bel ağrım oldu ama aslında yum 3 aralık lh yaptım atayım bak sende sanırım bu ay erken yumurtladım en son rahim filmi çektirdim temiz çıktı açık tüplerCanım çok teşekkür ederim sen nerelerdeydin kaç kere profiline girip bakmıştım darısı sana olsun inşallah sende durumlar nedir
Anladım canım kafanı toparlamışsındır iyi yapmışsın biraz uzak kalmakla, tüplerin açıksa o zaman hiçbir engel yok değil mi, lh ye göre sanırım kandil günü yumurtladın en koyu o gözüküyor inşallah bu ay mucize haberini alırsın canım, ben lh yapmadım ama adetimin tam bittiği gün ağrı ve akıntıdan şüphelenip, o ilk günleri değerlendirmiştik ve onlardan biri tuttu, bosuna aylarca takvimim uygulamasında ki yumurtlama gününe ayak uyduruyormuşum.canım ben birara pasif hale getirdim çok yorulmuştum normal siklus 26 günde sabitlendi buay heray dan farklşı olarak 9 gün kasık agrım bel ağrım oldu ama aslında yum 3 aralık lh yaptım atayım bak sende sanırım bu ay erken yumurtladım en son rahim filmi çektirdim temiz çıktı açık tüpler
evet bende akıntı ve agrı ya göre değerlendirdim kandil günü 3 gün üst üste sık ilişki umarım tutar erken öğrenmişssin kaset testte mi öğrendin belirtin ne oldu farklı olarak canımAnladım canım kafanı toparlamışsındır iyi yapmışsın biraz uzak kalmakla, tüplerin açıksa o zaman hiçbir engel yok değil mi, lh ye göre sanırım kandil günü yumurtladın en koyu o gözüküyor inşallah bu ay mucize haberini alırsın canım, ben lh yapmadım ama adetimin tam bittiği gün ağrı ve akıntıdan şüphelenip, o ilk günleri değerlendirmiştik ve onlardan biri tuttu, bosuna aylarca takvimim uygulamasında ki yumurtlama gününe ayak uyduruyormuşum.
Evet kaset testte öğrendim canım, aklımda kalan en net belirtilerim; hafif kasık bel ağrısı, göğüste içten içe sızlama, hazımsızlık ve inanılmaz bi yorgunluk hissi başka belirgin bi belirtim olmadıevet bende akıntı ve agrı ya göre değerlendirdim kandil günü 3 gün üst üste sık ilişki umarım tutar erken öğrenmişssin kaset testte mi öğrendin belirtin ne oldu farklı olarak canım
Adetine ne kadar kaldı canımKasiklarimda atma var bugün elimle hisediorum sancım da var kızlar
göğüslerdeki şişlik değilde sancıma gibimiydi ? kasıkta batma falan oldumu ağrının dışında acabaEvet kaset testte öğrendim canım, aklımda kalan en net belirtilerim; hafif kasık bel ağrısı, göğüste içten içe sızlama, hazımsızlık ve inanılmaz bi yorgunluk hissi başka belirgin bi belirtim olmadı
6 gün kaldı cnm teste erken miAdetine ne kadar kaldı canım
Dene ıstersen ama cıkmayabılır cnm bnmde 7gun var yakınız ozaman busefer beklıcem ben gunume kdr6 gün kaldı cnm teste erken mi
Evet canım hiç şişmediler içten sızlıyodu iğne batırıp çıkarılmış gibi bi histi ilk ondan şüphelenmiştim, kasığımda ağrı dışında minik minik batmalar olmuştu tek tarafında içerden sinek ısırığı gibigöğüslerdeki şişlik değilde sancıma gibimiydi ? kasıkta batma falan oldumu ağrının dışında acaba
canım çıkadabilir çıkmayadabilir biraz daha bekle en iyisi6 gün kaldı cnm teste erken mi
İnşallah ümitlerin aydınlığa kavuşur canım bende senle birlikte heyecanla bekliycem inşallah tutunmuştur meleğin seninledirmi-nick canım ben buaydan çok ümitlendim Normalde pelvis agrılarını hissedimiyorum ovs zamanlarını bile akıntı takibinden anlıyorum ama üşütmüşüm gibi 27 28 29 günü agrım kasıkta batma sancı hepsini yaşadım 30 kasım da beyaz yoğun bir akıntım oldu ve ağrılarım geçti üzerinden 5 gün kadar geçti bahsettiğim dönemden biraz bugün minik minik batmalar var ayrıca kremimsi akınıtm var.
İnşallah ümitlerin aydınlığa kavuşur canım bende senle birlikte heyecanla bekliycem inşallah tutunmuştur meleğin seninledir[/QUO
Teşekkür ederim geçmişi okudum bata yakın belirtilerin yok olduğunı umudunun kalamdıgını yazmışsın muhtemelen hamile kaldıb devam edemedim leke olmuşmuydu belirtiye de çok takılmamamk mı lazım
sence tutunmusmudurBahsettigim gun yum olduysaymarim tutar
İnşallah canım benim belirti arayıp duruyom aynı sen gibiyim günler geçmek bilimyor tek umudum erken yum olabilmiş olmamİnşallah ümitlerin aydınlığa kavuşur canım bende senle birlikte heyecanla bekliycem inşallah tutunmuştur meleğin seninledir
Valla dayanamadım test aldım sabah yapıcam inşallah bu sefer olmustrEvet canım hiç şişmediler içten sızlıyodu iğne batırıp çıkarılmış gibi bi histi ilk ondan şüphelenmiştim, kasığımda ağrı dışında minik minik batmalar olmuştu tek tarafında içerden sinek ısırığı gibi
canım çıkadabilir çıkmayadabilir biraz daha bekle en iyisi