ilişkide tutku hissetmemek

Bu bizim türk erkeklerinde olur elin yabancı bu kadar ısrarcı olmaz

Yazdıklarınızı okudum bende pek olumlu vibe alamadım adamdan.

Hele sizin beklediğiniz adam hiç değil.
Şuan bu kadar aylık flörtte her saniye sizi yalayıp yutması lazım en başlarda arzu tutku hep en yükseklerde olur... Siz daha baştan böyleyse 2 3 yıllık olsanız cokk zor..

Bence yol yakınken yol verin

Bilmiyorum geldiğim kültürden mi ama... kendimi çok değersiz hissediyorum Beklediğim adamın ne olduğundan ziyade

gerçekten çok kötü hissediyorum
Yok canım senlik bir durum yok bu herkesin başına gelebilir ama bu çok yarı yarıya bir ilişki azcık çaba görsen hoş olur...

Karar senin tabiki he evet saygılı ahlaksız vs değil göründüğü kadarıyla bunlarda olumlu özellikler fakat senin isteklerini tamamen karşılaması önemli olan

Evet haklısınız. Benim beklentimi karşılamadığı gibi, yalnızken olduğumdan daha yalnız hissettiriyor. En azından hayatımda kimse yokken flörtöz flörtöz geziyorum bi heyecan oluyor.
Bugün bitireceğim, bi daha görüşmeyeceğim.

her şeyi geçtim bu adam sana kendini kötü hissettiriyor.
bitir gitsin ama kararlı şekilde bitir. bakalım peşinden koşacak mı? koşmaz bence.

Yok bee ne koşması adamda öyle duygular yok

Ama en tuhafı aynı yatakta hiçbişey yapmadan uyuyabilmesi
evet bu da bana tuhaf geldi. en azından bi sarıl değil mi? insan istenmediğini düşünür. nedir yani bu arkadaş mıyız diye düşünürüm açıkçası.

o gün bu ilişkiden mutlu olmadığımı ama yüzyüze konuşmayı tercih ettiğini bildiğimi o yüzden isterse buluşup açıklayabileceğimi söyledim. Bişey sormadı buluşmak istedi ama hafta içi benim için çok yoğun geçti o yüzden bu güne bıraktım. akşam buluşacağız ama hiç buluşup konuşasım yok. Ben kala kırgın, değersiz ve gergin hissediyorum. Ne diyeceğim buluşunca onu bile bilmiyorum. Niye buluşuyoruz onu bile bilmiyorum. Sanki bugün bana 'bugün buluşacak mıyız' diye sorduğunda ki mesajlaşmamızda bile normal konuşuyordu. Sorun olduğundan haberi yok gibiydi

Adam malkafa gelmiş malkafa gidiyor yapacak bir şey yok

bende sizin gibiydim. ve evlilik olmasada çok aşık olduğum birisiyle travmatik şekilde ayrıldık. o zamandan beri bende hissedemiyorum kimseye. hislerimi kaybetmiş gibiyim. yaşımda 30a yakın. bence bunun sebebi bu, geçmişte çok duygu hissettiğimiz kişi ile yaşadığımız travmatik ilişki sonucu bir daha hissetmeye korkuyoruz belkide bilinçaltımızda…

Kavuşulursa adı evlilik kavuşulmazsa adı aşk olur. Aradığınız şey aşk değil sevgi ve dostluk konuşabilmek olsun. Yani bir kadının en güzel yaş aralıkları 30 lan olabildiğince farkındalığı artmış güçlü, dersler çıkarmış e bir o kadar da güzeldir o sebeple bence önce kendine değer vererek başla. Başkalarına değil önce kendine dön. Nelerden zevk aldığını sordun mu hiç kendine yoksa flört ile öyle bana uyar havasına girip evlilikte bulup burda ne arıyorum ben ne içirdiniz bana düşünce olasılığına girmeniz olası. (Nasıl bir cümledir bu ya itiraf noktalamaları içimden üflüyorum)Evlilik kişilerin birbirleriyle paylaştığı herşey bitince ve gidince muhabbet baki kalan bir ortam. Yani ortak alanınız sadece çocuk aile veya cinsellik aşk olması hata olur. Çünkü hepsinin sonu var. Önemli olan anlayış, sevgi, saygı muhabbet . Konşmaktan zevk almadığın birbirinizi anlayamadığını kişilerle hayatınızın tadını ekşitmeyin derim ben.

Yani bence karsidaki kisinin de cok bir beklentisi yok gibi.
Bu nedenle tartismiyorsunuz.
Bu nedenle bir cekim yok.
Ayni ulasim aracini kullanan ve nezaketen selamlasip tanisin 2 kisiden farkiniz yok sanki.
Biriniz cesaret edip bu monotonlugu dile getirdiginde bence digerini de zahmetten kurtaracak.

belki yabancı olmasından kaynaklanıyordur bu kadar pasif olması; biz alışkınız Türk erkekleri peşimizden koşsun sorun çıkarsın , sonra bize dil döksün..yabancılarda çok öyle bir durum yok galiba onlar kadın erkek durumlarını daha eşit gibi görüyorlar bu konuda, mesela bir yere gittiğinde biz isteriz ki adamlar hesap ödesin, ama onlar öyle değil..
biraz uzak kaldığınızda birbirinizi özlerseniz belki bu durum değişebilir ama bilemiyorum doğrusu nasıl başlarsa sonradan da hep öyle gidiyor..Ondan beklediğiniz şeyleri 1-2 kere siz yapmayı deneyin o zaman anlar belkİ..normal konuştunuz ve işe yaramıyorsa bu durumda biraz geri çekilmek, soğuk davranmak ama nedenini tam olarak açıklamamak gibi durumlar işe yarıyor bazen..aşk bazen satranç oynamak gibi oluyor :/ kolaylıkla olan aşk olmuyor sanırım
sonradan pişman olmamak için elinizden gelenleri öncelikle denemenizi tavsiye ederim. Önemli olan hem içinizde kalmasın hem de pişmanlık hissetmeyin, elimden geleni yapmıştım demenin rahatlığını yaşayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…