Bu bizim türk erkeklerinde olur elin yabancı bu kadar ısrarcı olmazay bu bile uyuz
yok işin erken biterse yok yorulmamış olursan... tamam düşünceli olması hoş ama ben sevgililer gününde sevgilime emrivaki yaparım mesela. onun yerinde olsam, akşam şurada rezervasyonumuzu yaptırdım, şu saatte seni alırım derdim. rezervasyon saatini de işinin bitmesi kuvvetle muhtemel bir saate yapardım yani 18'de bitiyorsa genelde 18.30'a değil de 20.30'a yapmak gibi.
bunda bile bi ruhsuzluk var.
bilmiyorum biz biraz bizim yerimize düşünsün, planlasın, ayarlasın etsin kendiliğinden bişeyler yapsın istiyoruz sanırım ondan kaynaklı. sanki sıradan bi kahve içme daveti gibi olmuş. akşam bilmem nerde hoş bi yemek yicez, bi de sana sürprizim olacak falan de heyecanlandır, meraklandır be adam
Yazdıklarınızı okudum bende pek olumlu vibe alamadım adamdan.Kızlar ağladım ağlıcam üstüme gelmeyin.
Nasıl geçiyor günün, benimki çok yoğundu spora gideceğim ama yorgunum, falan dedi. Aah gününün geri kalanı güzel geçsin ben hala çalışıyorum dedim. 'Tamam çok yorgun olmazsan haber ver beraber film izlemeye falan gelebilirim' dedi.
Buluşmuyoruz buluşmayacağız bugün. Cevap vermeyeceğim. ama gözyaşım pıt.
Bilmiyorum geldiğim kültürden mi ama... kendimi çok değersiz hissediyorumYazdıklarınızı okudum bende pek olumlu vibe alamadım adamdan.
Hele sizin beklediğiniz adam hiç değil.
Şuan bu kadar aylık flörtte her saniye sizi yalayıp yutması lazım en başlarda arzu tutku hep en yükseklerde olur... Siz daha baştan böyleyse 2 3 yıllık olsanız cokk zor..
Bence yol yakınken yol verin
Ablam ısrarın da fazlası itici ama böylesi de itici be.Bu bizim türk erkeklerinde olur elin yabancı bu kadar ısrarcı olmaz
Yok canım senlik bir durum yok bu herkesin başına gelebilir ama bu çok yarı yarıya bir ilişki azcık çaba görsen hoş olur...gerçekten çok kötü hissediyorum
Evet haklısınız. Benim beklentimi karşılamadığı gibi, yalnızken olduğumdan daha yalnız hissettiriyor. En azından hayatımda kimse yokken flörtöz flörtöz geziyorum bi heyecan oluyor.Yok canım senlik bir durum yok bu herkesin başına gelebilir ama bu çok yarı yarıya bir ilişki azcık çaba görsen hoş olur...
Karar senin tabiki he evet saygılı ahlaksız vs değil göründüğü kadarıyla bunlarda olumlu özellikler fakat senin isteklerini tamamen karşılaması önemli olan
her şeyi geçtim bu adam sana kendini kötü hissettiriyor.Evet haklısınız. Benim beklentimi karşılamadığı gibi, yalnızken olduğumdan daha yalnız hissettiriyor. En azından hayatımda kimse yokken flörtöz flörtöz geziyorum bi heyecan oluyor.
Bugün bitireceğim, bi daha görüşmeyeceğim.
Yok bee ne koşması adamda öyle duygular yokher şeyi geçtim bu adam sana kendini kötü hissettiriyor.
bitir gitsin ama kararlı şekilde bitir. bakalım peşinden koşacak mı? koşmaz bence.
evet bu da bana tuhaf geldi. en azından bi sarıl değil mi? insan istenmediğini düşünür. nedir yani bu arkadaş mıyız diye düşünürüm açıkçası.Yok bee ne koşması adamda öyle duygular yok
Ama en tuhafı aynı yatakta hiçbişey yapmadan uyuyabilmesi
o gün bu ilişkiden mutlu olmadığımı ama yüzyüze konuşmayı tercih ettiğini bildiğimi o yüzden isterse buluşup açıklayabileceğimi söyledim. Bişey sormadı buluşmak istedi ama hafta içi benim için çok yoğun geçti o yüzden bu güne bıraktım.akşam buluşacağız ama hiç buluşup konuşasım yok. Ben kala kırgın, değersiz ve gergin hissediyorum. Ne diyeceğim buluşunca onu bile bilmiyorum. Niye buluşuyoruz onu bile bilmiyorum. Sanki bugün bana 'bugün buluşacak mıyız' diye sorduğunda ki mesajlaşmamızda bile normal konuşuyordu. Sorun olduğundan haberi yok gibiydi
KavuşulursaBilmiyorum yaştan dolayı mı (30 yaşındayım), yoksa şu an yaşadığım ilişkiden mi, yoksa hayatta başka diğer sorunlarımın, kaygılarımın bulunmasından dolayı mı... ama ben yıllardır, kimseye karşı aşk tutku hissetmedim.
En son uzun ilişkim ile, 2015te evlendik ve 1 ay sonra boşandık (daha doğrusu çekişmeli dava dolayısı ile resmen 2 yıl sonra), bu konu uzun ve travmatik benim için. O detaya girmeyeceğim, hatırlamıyorum pek zaten hatırlamakta istemiyorum. Asıl konu o değil. Ama şu an ki durumum belki onunla alakalıdır bilmiyorum.
Birkaç flörtüm oldu hiç ciddiye taşınmayan. Ama benimde hep duygu eksikliğim oldu, hep bi soğuktum. Her birinden hoşlandım ve ilişkide olmayı istedim ama olamadım da.
Şimdide öyle bir flörtüm var (sonsuz flörtaylardır flört ediyoruz). Ciddi bir ilişki yaşamıyorum yine ama o olaydan sonra ki en uzun süren birlikteliğim. Ben bu adama da tutku hissetmiyorum. Evet hoşlanıyorum beğeniyorum, onu iyi biri ve çekici biri olarak görüyorum ama heyecan hissetmiyorum. Sanki beraber olmak için, yalnız kalmamak için onlaymışım gibi hissediyorum bazen. Ve kendi kendime ' yoo bu böyle olmamalı, bence bitirmeli ve bana o eski hislerimi, aşkı yaşatabilecek birini bulmalıyım' diyorum. Ama sonunda cesaret edemiyorum, onu yinede kaybetmek istemiyorum. Sonra belki benden kaynaklı, heyecan katacak hiç bir şey yapmıyorum bu ilişkiye, belki ben bişeyler yapsam alevleniriz, çünkü o yapmıyor.. Çok tek düze. Hep aynı semtte biryerlere gidiyoruz. Tek aktivitemiz, sinemaya ve akşam yemeğine gitmek, bide dizi izlemek. Ne derin konuştuk bu güne kadar ne romantik, ne heyecanlı bir an yaşadık. Anımız yok. Bağlanamıyoruz.
O da pasif biri bende. Belki o yüzdendir. Ama ikimiz de pasif olduğumuzdan bu işin artısı, hiç tartışmadık, kavga etmedik, birbirimizin dikine gitmedik. Hep sen ne istersen o olsun modunda hiçbişeyi problem etmeyen sakin bir çift gibiyiz. Aslında ben kendi arkadaş ortamımda çok komik, eğlenceli ve grubun en çılgın olanıyımdır. Bazen sosyal medya da ona bakıyorum, bence o da garip çılgın biri aslında. Ama biz beraberken öyle değiliz. Zor muhabbet ediyoruz, çok sakiniz yanyanayken. Açılamadık bir...
Ve sıkıldım. Ama yalnız kalmakta istemiyorum. Ama ona aşık değilim. Ama belki de zaten hiç bir zaman hiç kimseye aşık olmayacağım. Belkide bu yaştan sonra aşk, bu.
Hiç bişey bilmiyorum. Tüm bu hissettiklerim düşündüklerim çok mu saçma?:/
Sevgililer günü geliyor. Acaba hediye almalı mıyım bilmiyorum. Sevgilimiyiz ki? Bunu hiç konuşmadık. Hiç bizden konuşmadık, sadece yaşıyoruz.
*Pek karman çorman yazmışım afedersiniz şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?