- 11 Kasım 2021
- 614
- 571
- 53
- 34
Evet bence ikimizde en başından beri kolay insanlardık. Sadece bir araya geldik ve devam ediyoruz. İki tarafta uğraşmadı hiç birşey için. İki tarafta aynı derecede hazırdı her buluşmaya her etkinliğe. ikimizden birimiz hiç diğerine hayır demedi sanırım bu güne kadar. Bir taktiğe etkileme çabasına hiç girmedi iki tarafta. Her şey çok akışında kolay gitti.Onun size karsı hisleri varsa eğer siz bi adım atarsanız o heyecanı tadabilir diye düsünüyorum. Ama siz tadamazsınız. Bence karsılıklı olarak harekete geçmeler benim için çok heyecanlıdır. Açıkcası aranızda pek taktiksel bir şey olduğunuda sanmıyorum. Cünkü taktikte oyunlar, tuzaklar, heyecanlar yer alır bana göre. Bu oyunların sonuda güzel biter. Ama yokmus sizde. Yani sizin çabanız olsa hiç heyecan vereceğini düşünmüyorum. Bir beklentiniz varsa eğer hayalete bürünebilirsiniz, kendinizi geri çekin biraz. Kafasına soru işaretleri koyun “bu kıza ne oldu böyle oldu” desin. Bunun farkına varıp birşeyler itiraf ederse açıklığa kavuşur.
Ve bu hiç heyecan yaratmadı. Ne en başında ne ortalarda ne de şimdi.
Başka bir yorumda da yazmıştım. En fazla yaptığım şey;
Aslında, bi kaç hafta önce bi konuşma yapmaya çalıştım. Benim hatam bunu mesajla yapmaktı.
Kendimi yalnız hissediyordum, ve dikkatim başkalarına kayıyor gibi hissettim. Daha doğrusu başka bişey olsun hayatımda istedim. Karar vermiştim. Ve 'Ben farklı bişey arıyorum sanırım, kendimi bazen yalnız hissediyorum, ve ne yapacağımı bilmiyorum, o yüzden seninle bir süre görüşmek istemiyorum' falan mahiyetinde uzun bir mesaj atmıştım. Hemen kapıma geldi. (Ve bunu gerçekten beklemiyordum, beni o kadar önemsediğini bilmiyordum, bunu hissetmedim bile).
Sonra konuşmak istediğini söyledi, 'Seni yalnız hissettirdiğim için özür dilerim, peki ne arıyorsun belkide aynı şeyi arıyoruzdur, biz, hiç bizden konuşmamıştık, lütfen devam edelim' gibi şeyler söyledi. Konuşma çok uzamadan zaten yelkenler fora oldum. O günden sonra bir şeyler değişir diye düşünmüştüm. Ama olmadı hala aynı moddayız.