Tamam haber vereceğim. :) Bakalım ne olacak. Bir adım için güzel bir fırsat olurdu.Ozel günlere takılmayın bence... ama ben de merak ettim. Haber bekleyecegim (bana ne oluyorsa?)
Bu arada, geçmis konulariniza bir goz attım. Yabancı mi flörtünüz?Tamam haber vereceğim. :) Bakalım ne olacak. Bir adım için güzel bir fırsat olurdu.
Yarını boş geçerse gerçekten hayatımdan çıkarmak istiyorum o derece
Eveet, aynı kişi:)Bu arada, geçmis konulariniza bir goz attım. Yabancı mi flörtünüz?
Nereli peki? Cok özel olmazsa yani..Eveet, aynı kişi:)
Eveet, aynı kişi:)
yok rica ederim, özel değil. VenezuelalıNereli peki? Cok özel olmazsa yani..
Yani bu durum belki yetişme şekli ile alakali olabilir mi?yok rica ederim, özel değil. Venezuelalı
Olabilir tabii ki.. Ama ben görüşmeye başladığımızdan bu yana iki kez arıza çıkardım. İkisinde de neyin bana uymadığını anlayıp ardından gelen günlerde bana prenses gibi davranmışlığı var. (ama bi kaç gün sadeceYani bu durum belki yetişme şekli ile alakali olabilir mi?
Anladım. Hadi bakalim bir yarın olsun..Olabilir tabii ki.. Ama ben görüşmeye başladığımızdan bu yana iki kez arıza çıkardım. İkisinde de neyin bana uymadığını anlayıp ardından gelen günlerde bana prenses gibi davranmışlığı var. (ama bi kaç gün sadece) O yüzden biliyor neyin ne olduğunu sanki
HeyAnladım. Hadi bakalim bir yarın olsun..
GuzelHeySabah günaydın mesajının ardından Sevgililer günün kutlu olsun yazdı. Ve 'akşam işin erken biterse ve yorulmamış olursan dışarı çıkarız' dedi
ay bu bile uyuzHeySabah günaydın mesajının ardından Sevgililer günün kutlu olsun yazdı. Ve 'akşam işin erken biterse ve yorulmamış olursan dışarı çıkarız' dedi
Hah işte bu ben aynıay bu bile uyuz
yok işin erken biterse yok yorulmamış olursan... tamam düşünceli olması hoş ama ben sevgililer gününde sevgilime emrivaki yaparım mesela. onun yerinde olsam, akşam şurada rezervasyonumuzu yaptırdım, şu saatte seni alırım derdim. rezervasyon saatini de işinin bitmesi kuvvetle muhtemel bir saate yapardım yani 18'de bitiyorsa genelde 18.30'a değil de 20.30'a yapmak gibi.
bunda bile bi ruhsuzluk var.
bilmiyorum biz biraz bizim yerimize düşünsün, planlasın, ayarlasın etsin kendiliğinden bişeyler yapsın istiyoruz sanırım ondan kaynaklı. sanki sıradan bi kahve içme daveti gibi olmuş. akşam bilmem nerde hoş bi yemek yicez, bi de sana sürprizim olacak falan de heyecanlandır, meraklandır be adam
bence sen tüm beklentilerini açık açık konuş. belli ki adamın hamurunda yok. yabancı dedin, bizim gibi değil işte. o zaman sen yönlendirmek zorundasın. eğer adamla devam etmek istiyorsan bu akşam açıkça konuş. böyle gördüyse böyle yapar, öyle gördüyse öyle yapar. şimdi adam türk olsaydı illa ki çevresinden görmüştür, biliyordur ama yapmadığına göre içinden gelmiyordur diye düşünürdüm. ama hiç görmediyse bilmesi de imkansız. ben karşındakinin anlayacağını düşünüyorum. en açık haliyle konuş. mesela şu verdiğim örneği ver. ben erkeğin daha aktif olmasını istiyorum, de. bana mekan seçtirme, sen seç, bana da sürpriz olsun, hem bu vesileyle birlikte yeni yerler keşfetmiş oluruz, de mesela. sen organize et, kaçta hazır olucam nereye gidicez, ne yapacağız, yemekten sonra dans mı edicez ya da başka bişey mi yapıcaz mesela sen karar ver, de. aynen böyle konuş her konudaki beklentini sun. eğer değişim olmazsa şutlarsın.Hah işte bu ben aynıBeklentim bu.. Bi heyecan bişey yok sanki. Ne yapayım şimdi ne giycem nereye çıkcaz acaba onuda bana seçtirebilir akşam olunca. Puf yaa.. Umarım en azından bi dal çiçek miçek getirir.
Eeee ne yaptınız merak ettim var mı bir gelişmeHah işte bu ben aynıBeklentim bu.. Bi heyecan bişey yok sanki. Ne yapayım şimdi ne giycem nereye çıkcaz acaba onuda bana seçtirebilir akşam olunca. Puf yaa.. Umarım en azından bi dal çiçek miçek getirir.
HeySabah günaydın mesajının ardından Sevgililer günün kutlu olsun yazdı. Ve 'akşam işin erken biterse ve yorulmamış olursan dışarı çıkarız' dedi
artı beş yüz kez katılıyorum.Ölük bu ne yahu be ne ölüklük 60lık amcalar bile daha ateşli
Kızlar ağladım ağlıcam üstüme gelmeyin.artı beş yüz kez katılıyorum.
yok yorulmamış olursan yok işin erken biterse... sevgilim bi zahmet bana yorulmamış olsun, bi zahmet sarkmasın işi, hadi diyelim sarktı ve geç çıktı, ben beklerim arkadaş ilk sevgiller günümüz... gece 12 de olsa isterse saat 3 olsun ben bi yarım saatliğine gerekirse kapısına gider o çiçeği ve hediyeyi verir, sımsıkı sarılıp öper, bundan sonraki her günü sevgililer günü yapacağıma söz verip mutlu eder ve mutlu olurdum.
şöyle olursan böyle olursan dışarı çıkarız ne yaaa. ne demek sevgililer günü bensiz geçecek? asla bensiz geçiremez.
valla bizde yok, olan da kıymetini bilmiyor ay deliricem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?