Ne kadar güzel :/ Böyle denk gelmesi zor herhalde bilmiyorum.Tutku önemli bence. Eşimle buluşacağımiz saati iple çekerdim. O da öyleydi..
Aksi olsa, pek kolay olmazdi 11 yılın gecmesi..
Yani aslında cinsel olarak muhteşem arzulamıyorum. O konuda bile o biraz pasif. En fazla yaptığı atak sarılıp öpmek. Ben devamını getirmezsem cinsellik yaşamıyoruz. Bi sarılıp öpüp geri çekilir. Aslında onu çok yakışıklı ve çekici buluyorum. Bence cinsellikten yana biraz tutkuyu yakalıyorduk. Ama son 1-2 haftadır o konuda da bir şey yapasım gelmiyor.Bence yaşla alakalı 15 -25 yaşlari hormonlar uçuyor resmen 25 den sonra akıl daha bir yerine geliyor kişilik oturuyor. Daha çok seçici oluyoruz. İyi vakit geçirdiğin erkek iyidir ama pasif erkek çekilmez sen bir saatten sonra aktif olmak zorunda kalırsın. İki pasif olmaz yani hayat mücadelesinde. Cinsel olarak arzu etmiyorsan bence yanlış erkektir o . Evlilik sonuçta yüzde 80 cinselliktir. Kisilik davranış çok daha sonra gelir.
"Sorun orda değil" dediğiniz kısım car ya, sorun galiba orasıBilmiyorum yaştan dolayı mı (30 yaşındayım), yoksa şu an yaşadığım ilişkiden mi, yoksa hayatta başka diğer sorunlarımın, kaygılarımın bulunmasından dolayı mı... ama ben yıllardır, kimseye karşı aşk tutku hissetmedim.
En son uzun ilişkim ile, 2015te evlendik ve 1 ay sonra boşandık (daha doğrusu çekişmeli dava dolayısı ile resmen 2 yıl sonra), bu konu uzun ve travmatik benim için. O detaya girmeyeceğim, hatırlamıyorum pek zaten hatırlamakta istemiyorum. Asıl konu o değil. Ama şu an ki durumum belki onunla alakalıdır bilmiyorum.
Birkaç flörtüm oldu hiç ciddiye taşınmayan. Ama benimde hep duygu eksikliğim oldu, hep bi soğuktum. Her birinden hoşlandım ve ilişkide olmayı istedim ama olamadım da.
Şimdide öyle bir flörtüm var (sonsuz flörtaylardır flört ediyoruz). Ciddi bir ilişki yaşamıyorum yine ama o olaydan sonra ki en uzun süren birlikteliğim. Ben bu adama da tutku hissetmiyorum. Evet hoşlanıyorum beğeniyorum, onu iyi biri ve çekici biri olarak görüyorum ama heyecan hissetmiyorum. Sanki beraber olmak için, yalnız kalmamak için onlaymışım gibi hissediyorum bazen. Ve kendi kendime ' yoo bu böyle olmamalı, bence bitirmeli ve bana o eski hislerimi, aşkı yaşatabilecek birini bulmalıyım' diyorum. Ama sonunda cesaret edemiyorum, onu yinede kaybetmek istemiyorum. Sonra belki benden kaynaklı, heyecan katacak hiç bir şey yapmıyorum bu ilişkiye, belki ben bişeyler yapsam alevleniriz, çünkü o yapmıyor.. Çok tek düze. Hep aynı semtte biryerlere gidiyoruz. Tek aktivitemiz, sinemaya ve akşam yemeğine gitmek, bide dizi izlemek. Ne derin konuştuk bu güne kadar ne romantik, ne heyecanlı bir an yaşadık. Anımız yok. Bağlanamıyoruz.
O da pasif biri bende. Belki o yüzdendir. Ama ikimiz de pasif olduğumuzdan bu işin artısı, hiç tartışmadık, kavga etmedik, birbirimizin dikine gitmedik. Hep sen ne istersen o olsun modunda hiçbişeyi problem etmeyen sakin bir çift gibiyiz. Aslında ben kendi arkadaş ortamımda çok komik, eğlenceli ve grubun en çılgın olanıyımdır. Bazen sosyal medya da ona bakıyorum, bence o da garip çılgın biri aslında. Ama biz beraberken öyle değiliz. Zor muhabbet ediyoruz, çok sakiniz yanyanayken. Açılamadık bir...
Ve sıkıldım. Ama yalnız kalmakta istemiyorum. Ama ona aşık değilim. Ama belki de zaten hiç bir zaman hiç kimseye aşık olmayacağım. Belkide bu yaştan sonra aşk, bu.
Hiç bişey bilmiyorum. Tüm bu hissettiklerim düşündüklerim çok mu saçma?:/
Sevgililer günü geliyor. Acaba hediye almalı mıyım bilmiyorum. Sevgilimiyiz ki? Bunu hiç konuşmadık. Hiç bizden konuşmadık, sadece yaşıyoruz.
*Pek karman çorman yazmışım afedersiniz şimdiden
Anlattığınızdan anladığım şu ki; siz aslında karşılık görseniz, heyecan yaşayacaksınız, kapılacaksınız falan ama, karsılık yok diye kendinizi kapattınız, nasıl desem; korumaya aldınız gibi..Ne kadar güzel :/ Böyle denk gelmesi zor herhalde bilmiyorum.
Bakarsanız aslında biz uzun zamandır beraberiz. Başlarda ben daha heyecanlıydım sanırım. Fiili olarak birşey yapmıyordum ama içten içe. Ama ondan buna karşılık fiili olarak bi hareket gelmiyordu. Hiç gelmedi yani... O yüzden yavaş yavaş soğudum sanırım.
Yani aslında cinsel olarak muhteşem arzulamıyorum. O konuda bile o biraz pasif. En fazla yaptığı atak sarılıp öpmek. Ben devamını getirmezsem cinsellik yaşamıyoruz. Bi sarılıp öpüp geri çekilir. Aslında onu çok yakışıklı ve çekici buluyorum. Bence cinsellikten yana biraz tutkuyu yakalıyorduk. Ama son 1-2 haftadır o konuda da bir şey yapasım gelmiyor.
Birkaç kez üst üste gece öylesine yattık uyuduk.
O gerçekten çok pasif. Ben dokunmayı seven biriyim. Elele sarmaş dolaş oturmayı dolaşmayı severim. Ben bunu yaptığımda harika, karşılığı var. Ama ben yaklaşmazsam karşı atak yok. Geçen gece öyle sarılmadım bile. Hiç temassız aynı yatakta yattık, uyuduk. Kendiside ben sarılmadığımdan sarılmadı. Sabah olduğunda her şey normaldi sanki, bunu garipsemedi
Sanırım öyle. Cidden başlarda daha heyecanlıydım. Görüşmeden önce uzun uzun süslenirdim falan. Ve sanırım daha sıcak davranabiliyordum. Kendiliğimden sıkı sıkı sarılıyordum falan. Aslında ben ona nasıl davranırsam öyle karşılık veriyor bana. Koca bir öpücük veriyorsam hemen o da veriyor. mesajlaşmada kalp koysam hemen oda öyle karşılık veriyor, vs gibi.. (bunlar saçma mı örnek oldu bilemedim ama) O yüzden karşılıksız kalma kısmı biraz değişik.Anlattığınızdan anladığım şu ki; siz aslında karşılık görseniz, heyecan yaşayacaksınız, kapılacaksınız falan ama, karsılık yok diye kendinizi kapattınız, nasıl desem; korumaya aldınız gibi..
Anlattığıniz şey garip. Özgüven eksikliği mi var bu adamın? Yoksa cok mu umursuz? Ben de pek çözemiyorum erkek davranişlarını ne yazik ki.. hep ihtimaller üzerinden gidiyorum en fazla.. Ne zamandir birliktesiniz? Ne sıklıkta görüşüyorsunuz?Sanırım öyle. Cidden başlarda daha heyecanlıydım. Görüşmeden önce uzun uzun süslenirdim falan. Ve sanırım daha sıcak davranabiliyordum. Kendiliğimden sıkı sıkı sarılıyordum falan. Aslında ben ona nasıl davranırsam öyle karşılık veriyor bana. Koca bir öpücük veriyorsam hemen o da veriyor. mesajlaşmada kalp koysam hemen oda öyle karşılık veriyor, vs gibi.. (bunlar saçma mı örnek oldu bilemedim ama) O yüzden karşılıksız kalma kısmı biraz değişik.
Bunların hiçbirini kendiliğinden yapmaz. Aslında teması çok severim ve yolda yürürken, sinemada, uyurken, film izlerken falan sarmaş dolaş olurum, yaklaşırım. Ama bunu yapmadığımda o da yapmaz.. Bu normal mi? :/ .. Geçen gün ilk defa bana çok güzelsin dedi. İlk defa dedi ve şaşırdım. 'gerçekten böyle mi düşünüyorsun, teşekkür ederim' dedim. anlık bi sırıttım falan. Ama anlık.. Sonra düşündüm, kendimi aciz gibi hissettim. içten içe soğudum (çook hızlı soğrum) gece sarılasım falan gelmedi öyle yattım uyudum. Sıfır temasla aynı yatakta uyuduk. Ve bu onu hiç sorun etmedi, normalmiş gibiydi. Kendiliğinden de sarılmadı
Bende gerçekten.. Erkekleri anlamak çok zor.Anlattığıniz şey garip. Özgüven eksikliği mi var bu adamın? Yoksa cok mu umursuz? Ben de pek çözemiyorum erkek davranişlarını ne yazik ki.. hep ihtimaller üzerinden gidiyorum en fazla.. Ne zamandir birliktesiniz? Ne sıklıkta görüşüyorsunuz?
Aslında anlattığınız şeyden, bariz sevgili olduğunuzu çıkardım ben.Bende gerçekten.. Erkekleri anlamak çok zor.
Mmm sanırım 6 ayı biraz geçti flört ediyoruz. Ama aslında yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz. Tabi son 6 aydır bu düzeydeyiz. Ortalama haftada 4-5 görüşüyoruz ve günü geceyi beraber geçiyoruz. Yani süre duruma göre değişiyor, bir hafta boyunca hergünü beraber geçirdiğimizde oldu, sadece 1 gün görüşebildiğimizde. Ama ortalaması 4 gün falan.
Özgüven eksikliği değil sanki (yada ilişkide sadece özgüven eksikliği emin değilim).. Çünkü dışardan pasif büzük duran biri değil ve arkadaşları ile geçirdiği zamanda dans eden eğlenebilen sürekli espri yapan biri olduğunu düşünüyorum. Benimleykende öyle büzük duran biri değil. Ama birşeylerde adım atmıyor, konuşmuyor dediğim gibi.
ben emin değilim. Onu bende yarın anlayacağım sanırımAslında anlattığınız şeyden, bariz sevgili olduğunuzu çıkardım ben.
Yani aslında cinsel olarak muhteşem arzulamıyorum. O konuda bile o biraz pasif. En fazla yaptığı atak sarılıp öpmek. Ben devamını getirmezsem cinsellik yaşamıyoruz. Bi sarılıp öpüp geri çekilir. Aslında onu çok yakışıklı ve çekici buluyorum. Bence cinsellikten yana biraz tutkuyu yakalıyorduk. Ama son 1-2 haftadır o konuda da bir şey yapasım gelmiyor.
Birkaç kez üst üste gece öylesine yattık uyuduk.
O gerçekten çok pasif. Ben dokunmayı seven biriyim. Elele sarmaş dolaş oturmayı dolaşmayı severim. Ben bunu yaptığımda harika, karşılığı var. Ama ben yaklaşmazsam karşı atak yok. Geçen gece öyle sarılmadım bile. Hiç temassız aynı yatakta yattık, uyuduk. Kendiside ben sarılmadığımdan sarılmadı. Sabah olduğunda her şey normaldi sanki, bunu garipsemedi
Acaba adamda reddedilme korkusu var da o yüzden mi kendiliğinden bişey yapmıyor? Özgüvenli ve Reddedilmekten korkmayan biri bu tarz ataklar yapar zira.Bu adamı erkek olarak bile görmem, üzgünüm aşırı derecede pasif bir tip . Bçyle bir insana tutku, romantizm duyamazsınız zaten baştan aşağı sağlıksız bir birliktelik olur çünkü sizin daha romantik bir ilişki beklentiniz var. Ayrılın bence.
Ozel günlere takılmayın bence... ama ben de merak ettim. Haber bekleyecegim (bana ne oluyorsa?)ben emin değilim. Onu bende yarın anlayacağım sanırımHiç bir şey almayacağım ya da organize etmeyeceğim, içimden de gelmiyor. Hemde ondan bişey gelmezse saf gibi kalmayayım. Bakalım ne olacak yarın
Acaba adamda reddedilme korkusu var da o yüzden mi kendiliğinden bişey yapmıyor? Özgüvenli ve Reddedilmekten korkmayan biri bu tarz ataklar yapar zira.
Korkcak ne var ki ben kaçarak falan taktik yapabilen biri değilim. :/ Zaten neredeyse her gün beraberiz. Aylardırda herşeyde ben atak yapıyorum. Onla olmak istediğim aşikardı bu zamana kadar hepAcaba adamda reddedilme korkusu var da o yüzden mi kendiliğinden bişey yapmıyor? Özgüvenli ve Reddedilmekten korkmayan biri bu tarz ataklar yapar zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?