İlişkide maddi durum farkı

Ee tamam çok farklı şeylerden bahsetmyoruz zaten sonuç yine aynı kapıya çıkıyo zaten bu kızda kendimden zengin adam bulayımda parasını yiyim kafasında olsa zaten bu kişiyle deneme tenezzülünde bile bulunmazdı. Demekki hareketleri ve aşırı tutumluluğu dolasıyla sorunlar yaşamış ve dile getirmiş. Yarın bi gün kensi parasınj kız kazandığında harcamasına bile laf edecek burnundan getirecek

karşısınızdakinin nasıl olduğunu biliyosunuz. bize neyi ispatlamaya çalışıyosunuz anlamadım.

Cikmaz. Erkegin maddi durumu kadindan daha az oldugunda gercekten tutmuyor. Sevgilisinden yardim alsa "kari parasi yiyor" deniyor. Yardim almasa "hicbir yere gidemiyoruz, vakit gecirmek istiyorum" diyorsunuz. Aileler arasinda da maalesef ayirici bir ozellik.

Dini konuyu halletmissiniz. Ama hallolmus hicbir konu aileler isin icine girdiginde oylece kapanip gitmeyecek. Buda buyuk bir sorun haline donusebilir.

Kavga etmemeside, sorun belli olsa ve tartismasa cok guzel. Ama sorunu anlagana kadar tribi cekmek, anladiktan sonrada surekli bunu telafi etmeye calismak cok yorucu. Pek birbirinize gore degilsiniz bence.

İki tarafta kabullenip ortak bir yaşamda karar kılmalı yoksa olmaz. Eşimin ailesi bana sinir oluyordu zengin kızı diye. Umursamadım zaten görüşmüyoruz. Eşim de laf söyletmedi, hoş söyletse şimdi bekardım. Aslında en iyisi dengin. Yediğin yemeği bile garipsiyorlar. Yemek ayırırım bunı zenginliğe bağladılar mesela. Öyle bile olsa kimseyi ilgilendirmiyor kimseden 1 kuruş almıyorum, kendi kazandığımı yiyorum. Aklıma geldi sinir oldum yine :)

Yok bu ilişki yürümez bence. Sen onu düşünüyorsun tamam incitmemeye çalışıyorsun belli ama o zaten kendi kendini eziklediği için bu katlanılmaz bi hal alır bi süre sonra.

Yalnız burda erkeğin maddi durumu kızın maddi durumu ayrımı yok ki. Adam senin ailenin maddi durumu benim ailemin maddi durumu ayrımına girmiş ne gerek var? Zaten tarafların ikisi de anladığım kadarıyla iyi tahsilli ve çalışarak kendi paralarını kazanabilicek kalibrede kişiler.. ee o halde? Senin ailen zengin biz yapamayız ne demek? Tamamen kompleks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…