- 4 Mayıs 2016
- 2.915
- 7.935
- 27
-
- Konu Sahibi RickandMorty
Ayni kultur ayni memlekette olunca bile çok zor oluyor bazi seyler .ama ne yapacaksiniz severken ayrilacak misiniz?
Ailesine aşırı bağımlı mı bilmiyorum bunun düzeyini kestiremiyorum açıkçası. Ama aileye bağımlılık bana kötü bişey olarak gelmiyordu. Bazen düşünüyorum evlilikten sonra annesini saymayıp karısını sayan bi adam daha sonra da karısını da başka bi kadın için önemsemez gibi. Aile kavramına saygı yok çünkü.
Yani bu işlerde denge önemliymiş gibi geldiği için ailesine olan değeri filan bana kötü gelmemişti. Mesela ben de annemle eşim arasında denge kuracağım. böyle düşünüyorum. ama tabi burda evli arkadaşlar çok daha deneyimlidir bu konuda
Kim ne der diye düşünme sen ne hissediyorsun ne yapmak istiyorsun onemli olan bu.Uzun süredir birlikteyiz ayrılık acısını filan da geçtim, okulda kendimi yalnız gibi hissedeceğim belki (yerini dolduracak arkadaşlarım yok) insanlar arkamdan konuşacak muhtemelen, göz önünde insanlarız Malesef. Ama ilerde boşanmayı hiç istemiyorum sanırım güçlü olmak zorundayım. Hemen değil ama bu fikre kendimi alıştırıp ayrılayım diye düşünüyorum
Çevremde iki tane örnek var . Biri gayet mutlu mesut . Diğeri biraz problemli onlarda karıkoca öğretmenler urfada. Kayınvalide türkçe bilmiyor , napıyorsunuz biraraya gelince diyorum, napalım tarzanca konuşuyoruz işte diyor.
Tanışın önce bir , belki korktuğunuz kadar kültürel bir sorun yktur.
Kızz aslında ne iyi haa, sen kaynananı anlamıyosun , o seni say sayıştır gitsin ohhh
Haklısın zor bir durum .Valla inanın tarzanca bile konuşamam herhalde. Ailesi beni seviyor sanırım selam gönderiyorlar köyden bişeyler gönderiyorlar sürekli ama tanışmamıza o kadar çok var ki. Ailem izin vermez gitmeme, onlar da buraya gelmez sanmıyorum. Yani yıllarca sene sevgili kalıp sonra ayrılmak da korkutuyor beni. Şuan kendimi yine güçlü hissediyorum ama o zaman tam bağımlı olabilirim diye korkuyorum. oof of
Ohhh en güzeli ben de şu an bunu yapmaya çalışıyorum.Aileleriniz bir dugun surecinde görüşecek. Bir daha nerede gorusecekler? Onemli olan sen yapabilir misin? Uyum sağlayabilir misin? Buyuk ihtimalle yanlarina gidince hizmet bekleyecekler vs. Yapabilirim diyorsan aileni bosver.
Bizim ailemiz valla bak bir dugun surecinde gorustuler 3 5 kere. Bir daha da telefonda bile yılda 1-2.
Çevremde iki tane örnek var . Biri gayet mutlu mesut . Diğeri biraz problemli onlarda karıkoca öğretmenler urfada. Kayınvalide türkçe bilmiyor , napıyorsunuz biraraya gelince diyorum, napalım tarzanca konuşuyoruz işte diyor.
Tanışın önce bir , belki korktuğunuz kadar kültürel bir sorun yktur.
Kızz aslında ne iyi haa, sen kaynananı anlamıyosun , o seni say sayıştır gitsin ohhh
Ohhh en güzeli ben de şu an bunu yapmaya çalışıyorum.
Maalesef böyle olmuyor.Ailesine aşırı bağımlı mı bilmiyorum bunun düzeyini kestiremiyorum açıkçası. Ama aileye bağımlılık bana kötü bişey olarak gelmiyordu. Bazen düşünüyorum evlilikten sonra annesini saymayıp karısını sayan bi adam daha sonra da karısını da başka bi kadın için önemsemez gibi. Aile kavramına saygı yok çünkü.
Yani bu işlerde denge önemliymiş gibi geldiği için ailesine olan değeri filan bana kötü gelmemişti. Mesela ben de annemle eşim arasında denge kuracağım. böyle düşünüyorum. ama tabi burda evli arkadaşlar çok daha deneyimlidir bu konuda
benim yaptigim bir sey degil ama. Gelisine böyle oldu