İlgisiz ve mesafeliymişim...

Bende bi ilişkiye başladığımda önce mesafeli oluyorum. Hatta benim erkek arkadaşım da bunu sadece bi kere dile getirmişti bende beni zamanla tanırsın birine alışmam uzun sürer demiştim azcık bozulmuştu ama bi daha konusu açılmamıştı ilişkinin 4.ayında falan demişti bana daha yeni yeni emin oluyorum bana alıştığına diye:)
Bazıları hemen alışır sever bağlanır bdvde görüyoruz çokça bu türleri
Erkek arkadaşın sanırım hep şıpsevdilere denk gelmiş olmalı ki sana tepki veriyor
Ama bana böyle baskı yapılsa acayip soğurdum
Ve sen daha ilk, bilemedin 2.kavgada resti çekmeliydin
"Ben zor alışan zor bağlanan biriyim. Sana karşı yoğun duygularım olmasa senle sevgili olmazdım zaten. Bu konuda bana baskı yaparsan çözmüş olmazsın aksine beni buz gibi soğutursun. Bir daha bu konuda kavga istemiyorum aksi halde iletişimi kesmek zorunda kalıcam."
Şunu net bir şekilde diyecektin
Ama sen kavgalara izin vererek sakız gibi uzatmasını sağlamışsın.
Bir ekleme daha yapayım. Beni hiç aramaz ama gecenin bir yarısı kız kankasıyla konuşmuş bi de bunu ekran görüntüsü atmak için türlü dolaplar çevirip bana atıyor. Ne anlamalıyım ben bundan?

Bir ekleme daha yapayım. Beni hiç aramaz ama gecenin bir yarısı kız kankasıyla konuşmuş bi de bunu ekran görüntüsü atmak için türlü dolaplar çevirip bana atıyor. Ne anlamalıyım ben bundan?
Sanırım saçma bir şekilde seni kıskandırmaya çalışıyor
Ayrıca ben kız kanka olayına da inanmıyorum yani erkekler kızlarla kanka olamaz bence

İyi de 10 yıllık ilişki ile 1,5 aylık ilişki bir olur mu daha yeni tanıdığınız hatta bir de uzak mesafe... Bilerek açmayın hatta içinizi.

Çok yeni bir ilişki olduğundan olabilir mi aceba?
Malum, insan dökülüvermiyor biranda.

Ayrıca yeni ilişkide her kavga konumuz diyebilecek seviyede olmanız, çok yeni bitmesi gereken bir ilişki yapıyor durumu.
bu çok normal
daha 1,5 aylık ilişki de cilveli mi olmasini istiyor.
daha tanimiyorsun..
sen deseydin zamanla gör diye:)

İzledim, benimkisi sırtlan çıktı :KK43:

O kadar çok ki sırtlanlar nasıl ayıklıcaz bunları bilmiyorum.
Benim de başım da biri var arkadaşımın çok uzaktan arkadaşı instadan resmimi görmüş beğenmiş numaramı istemiş benim rızamla verdi numaramı arkadaşım
ama çocuğun yazdıklarını gör allahımmm sevdiğim kadınım ol ciddi düşünüyorum ölüyor bitiyor benim için dersin 40 yıllık aşık önceden olsa inanırdım şimdi yaw he he diyorum :)

O kadar çok ki sırtlanlar nasıl ayıklıcaz bunları bilmiyorum.
Benim de başım da biri var arkadaşımın çok uzaktan arkadaşı instadan resmimi görmüş beğenmiş numaramı istemiş benim rızamla verdi numaramı arkadaşım
ama çocuğun yazdıklarını gör allahımmm sevdiğim kadınım ol ciddi düşünüyorum ölüyor bitiyor benim için dersin 40 yıllık aşık önceden olsa inanırdım şimdi yaw he he diyorum :)
Yengeç burcu mu :KK43:(

Döküldüğümüz anda fırtt kaçıyorlar. Kaçan kovalanır böyle kal. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Ben böyleyim işinw gelirse de

İnternetten tanıştıysan öncesinde tanımadığın biriyse hemen bırak.cunku izlediği yol biraz şüpheli.

Ben de aynı fikirdeyim, her şeyi tüketirsek ne kalacak geriye?

Bu fikir bana hep tuhaf gelmistir. Ee evlendikten sonrada beraber yasiyorsun, seks yasiyorsun. Herseyi tükenmismi oluyor? O halde bir kaç ay evlilik sonrasi o evlilik manevi anlamda bitiyor mu?

Bu üstteki yazdigin sey ile her iliskide çok yipranirsin, böyle bir korku ile. Büyüklerin "çok sevgi gösterirsen, çoçuk simarir" gibi dogruluk payi olmayan bir korku. Sevgi ve ilgi göstermek ile bir iliski tükenmez, tam tersi güçlenir.

Tam yazamamışım ama hamle yağmak için cesaret vermiyorsunuz diye kızıyor olabilir. Yakında belli olur zaten. Erkekler genelde öfke bile duyuyor cinsellikleri göz ardı edildiğinde evliliklerde. Çoğu koca , kadını aşağılıyor bile bu sebepten. Psikolojik şiddet uyguluyor ama biz insan değil öküz oldupu için bu türler, adam gibi iletişim kurarak anlatamaz derdini. Ya aşağılar ya da kırıp döker. Çok duymuşumdur

Bu fikir bana hep tuhaf gelmistir. Ee evlendikten sonrada beraber yasiyorsun, seks yasiyorsun. Herseyi tükenmismi oluyor? O halde bir kaç ay evlilik sonrasi o evlilik manevi anlamda bitiyor mu?

Bu üstteki yazdigin sey ile her iliskide çok yipranirsin, böyle bir korku ile. Büyüklerin "çok sevgi gösterirsen, çoçuk simarir" gibi dogruluk payi olmayan bir korku. Sevgi ve ilgi göstermek ile bir iliski tükenmez, tam tersi güçlenir.
Gösterilen sevgi denk olursa şımarmaz. Ama denk olmazsa şımarıyor. Sürekli sevgi veren taraf ilginçtir ki bağımlı oluyor. Öbür taraf sıkılıyor şımarıyor. Çünkü doyuyor. Ve bu insanlar daha çabuk ayrılma kararı alıyor. Sürekli sevgi veirp ilgi gösteren taraf ise ayrılamıyor çünkü emek vermiş olıyotb. Sevgi alacağı oluyor

Gösterilen sevgi denk olursa şımarmaz. Ama denk olmazsa şımarıyor. Sürekli sevgi veren taraf ilginçtir ki bağımlı oluyor. Öbür taraf sıkılıyor şımarıyor. Çünkü doyuyor. Ve bu insanlar daha çabuk ayrılma kararı alıyor. Sürekli sevgi veirp ilgi gösteren taraf ise ayrılamıyor çünkü emek vermiş olıyotb. Sevgi alacağı oluyor

Elbette denge daima önemli. Karsindaki kisi sevgi göstermiyorsa, sende göstermeyeceksin, hatta iliskini bitereceksin.

Karsindaki kisi sevgisini gösterdigindede isi psikopata baglamayacaksin. Herseyin fazlasi zararlidir. Bu sevgi, ask gibi asil pozitif duygular içinde geçerli.

Tek demek istedigim, sevgi göstermek için korkulmamali. Evet gösterdiginde, kendini bir iliskiye verdiginde, kiralabilirsin, üzülebilirsin eger iliski yürümüyorsa. Ancak eger bir iliski istiyorsan, sevgini göstereceksin. Yoksa iliski hiç yürümez.

X