İlgisiz ve mesafeliymişim...

Yapınız buysa ve farklı davranmak içinizden gelmiyorsa kimse için değişmek zorunda değilsiniz. Ben mesafeli ve soğuk biriyle yapamam mesela, ama bunu karşı tarafa dırdır ederek değiştirmeye çalışmam, uyuşmuyorsak ayrılırım. Kaç yaşında insanlarız, hepimiz farklı yapılardayız.

Sevgilisiniz, ilgisiz olduğunuzu düşünüyorsa bunu söylemesi normal ama devamlı söyleyip baskı da yapılmaz bence.

Herkesin ilgi beklentisi, ilgiden ne anladığı farklı. Demek ki siz ilgili olduğunuzu düşünürken, ona göre ilgisizsiniz. Ortak paydada buluşamıyorsanız kavga gürültü yıpranmaya gerek yok.
Haklısınız, çok teşekkür ederim

Ben de aynı fikirdeyim, her şeyi tüketirsek ne kalacak geriye?
Aynen öyle. Benimde buna benzer bir şey geldi başıma. Ilgisizsin diye kavga ediyorduk sürekli. Telefonum şarjdaydı işten çıkmış 15 dakika geç cevap verdim diye kavga etmişti benimle. Neymiş onun işten çıkış saatini biliyormusum neden bakmamışım cevap yazmamışım. Böyle bunaltmisti beni. Sonra ona uyum sağlamaya çalıştım aşırı ilgilendim üzerine düştüm. Bu seferde bunaldı sıkıldı. Bu kadar sıkmasak mi dedi. Dengesiz. Sonuç ayrıldık. Üzülen ben oldum. O yüzden kendin olmaktan vaz geçme

Aynen öyle. Benimde buna benzer bir şey geldi başıma. Ilgisizsin diye kavga ediyorduk sürekli. Telefonum şarjdaydı işten çıkmış 15 dakika geç cevap verdim diye kavga etmişti benimle. Neymiş onun işten çıkış saatini biliyormusum neden bakmamışım cevap yazmamışım. Böyle bunaltmisti beni. Sonra ona uyum sağlamaya çalıştım aşırı ilgilendim üzerine düştüm. Bu seferde bunaldı sıkıldı. Bu kadar sıkmasak mi dedi. Dengesiz. Sonuç ayrıldık. Üzülen ben oldum. O yüzden kendin olmaktan vaz geçme
Ya ben 1,5 saatlik telefon konuşmasını "ben bir yemek yiyeyim" diyerek bitirdiğim için laf yedim "kaç tabii, sıkıldın herhalde" diye. Duşa girip çıkıyordum, 2 cevapsız arama, 5 whatsapp mesajı, 2 sms. Neymiş açmamışım da merak etmişmiş. Ay hatırladım da darlandım yine.

Estağfirullah, oyun oynanacak kadar uzun bir ilişki gözükmüyor ufukta.. bakalım hayırlısı

Ay vallahi benim bu erkekleri anlamam için kırk fırın ekmek yemem lazım galiba...
hicbir zaman anlasabilecegimizi zannetmiyorum.ama dunya duzeni bu..dengeyi bulmaliyiz

İlişkiniz daha çok yeniymiş. Böyle olmanız çok normal bence.
Daha önce bir ilişkiniz oldu mu? Onlarda nasıldınız?

Mesela benim hayatıma girmiş ve "duvarların çok yüksek, çok sert" cümlesini kurmamış tek bir erkek yoktu.
Aşkından öldüğüm adam bile beni terk ettikten sonra "bu kadar üzüleceğini düşünmemiştim. Beni o kadar da çok sevdiğini, önemsediğini düşünmüyordum" demişti. Oysa o beni terk ettikten sonra ciddi anlamda yataklara düşmüştüm.
Sonra kendimi çok sorguladım. Bana o durumları aştım gibi geliyor, umarım aşmışımdır.

Siz de hep mi böyleydiniz bir sorgulayın kendinizi.
Ama ilişkiniz yeni diyeyse çok normal.
Ve yeni bir ilişkide sürekli kavga etmek normal değil. Bunu da bir düşünün bence.

Ya ben 1,5 saatlik telefon konuşmasını "ben bir yemek yiyeyim" diyerek bitirdiğim için laf yedim "kaç tabii, sıkıldın herhalde" diye. Duşa girip çıkıyordum, 2 cevapsız arama, 5 whatsapp mesajı, 2 sms. Neymiş açmamışım da merak etmişmiş. Ay hatırladım da darlandım yine.
Benim durumlar sizdekinin tam tersi.. aramaz hiç

Evet evet bende yaşadım. Tuvalete girdim 5 dakika ya cevap yazmadım diye aramış kaç kere wp yazmış yetmezmiş gibi bide sms ten yazmıştı. Of ne bunaltmisti beni. Bende aylarca bu adamın arkasından aglamistim. Ne ruh hastalarıyla uğraşmışız yahu. Manyak bu adamlar..

İlişkiniz daha çok yeniymiş. Böyle olmanız çok normal bence.
Daha önce bir ilişkiniz oldu mu? Onlarda nasıldınız?

Mesela benim hayatıma girmiş ve "duvarların çok yüksek, çok sert" cümlesini kurmamış tek bir erkek yoktu.
Aşkından öldüğüm adam bile beni terk ettikten sonra "bu kadar üzüleceğini düşünmemiştim. Beni o kadar da çok sevdiğini, önemsediğini düşünmüyordum" demişti. Oysa o beni terk ettikten sonra ciddi anlamda yataklara düşmüştüm.
Sonra kendimi çok sorguladım. Bana o durumları aştım gibi geliyor, umarım aşmışımdır.

Siz de hep mi böyleydiniz bir sorgulayın kendinizi.
Ama ilişkiniz yeni diyeyse çok normal.
Ve yeni bir ilişkide sürekli kavga etmek normal değil. Bunu da bir düşünün bence.
İlişkilerim hep kısa sürdü, en sonuncusunun sebebi yine benim ilgisizliğimdi.
Aslında çok duygusalımdır gelgelelim dışarıya yansıtamıyorum. Sorun bu sanırım

Evet evet bende yaşadım. Tuvalete girdim 5 dakika ya cevap yazmadım diye aramış kaç kere wp yazmış yetmezmiş gibi bide sms ten yazmıştı. Of ne bunaltmisti beni. Bende aylarca bu adamın arkasından aglamistim. Ne ruh hastalarıyla uğraşmışız yahu. Manyak bu adamlar..
Ne ağlaması, ben adamın telefonlarına bile çıkmayarak ölü taklidi yaparak uzaklaştım :KK70: Zaten sevmem öyle mıç mıç olmayı, bir de böylesi denk gelince Allah'ım sana geliyorum dedim :KK70:

Hanımlar merhaba, henüz çok yeni bir ilişkim var. Erkek arkadaşım sürekli ilgisiz ve mesafeli olduğumdan, ona karşı içimi tam açmadığımdan bahsediyor. Her kavga konumuz bu ve ben artık gerçekten sıkıldım. Bu durumu aşmak için ne yapmam gerekiyor? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Adam ben sorunlu bir tipim diye bağırıyor, uzaklaşın bence

Benim eski erkek arkadaşım da yazmadığımda, geç yazdığımda ya da aramadığımda içimi parçalardı. Az miktarda trip bol miktarda ajitasyon. Ona güvenmemi, kendim olmamı isterdi. Kendimi ilişkiye bırakmamı isterdi.
Sonuç olarak ben de daha ilgili olmaya karar verdim, çok iyi bir insandı, içi dışı birdi, beni bile isteye kırmazdı. Öyle tanımıştım. Sonra tabi onda bazı değişimler başlamış fark edemedim. Hesap sormadığım halde hesap soran oldum, akşam konuştuğumuz için gün içinde konuşmaya ne gerek var oldu. Derken ayrılmaya karar verdim. O naif adam ile o benim kalbimi kıran adam arasındaki fark beni bu kararı almaya itti.

Bende bi ilişkiye başladığımda önce mesafeli oluyorum. Hatta benim erkek arkadaşım da bunu sadece bi kere dile getirmişti bende beni zamanla tanırsın birine alışmam uzun sürer demiştim azcık bozulmuştu ama bi daha konusu açılmamıştı ilişkinin 4.ayında falan demişti bana daha yeni yeni emin oluyorum bana alıştığına diye:)
Bazıları hemen alışır sever bağlanır bdvde görüyoruz çokça bu türleri
Erkek arkadaşın sanırım hep şıpsevdilere denk gelmiş olmalı ki sana tepki veriyor
Ama bana böyle baskı yapılsa acayip soğurdum
Ve sen daha ilk, bilemedin 2.kavgada resti çekmeliydin
"Ben zor alışan zor bağlanan biriyim. Sana karşı yoğun duygularım olmasa senle sevgili olmazdım zaten. Bu konuda bana baskı yaparsan çözmüş olmazsın aksine beni buz gibi soğutursun. Bir daha bu konuda kavga istemiyorum aksi halde iletişimi kesmek zorunda kalıcam."
Şunu net bir şekilde diyecektin
Ama sen kavgalara izin vererek sakız gibi uzatmasını sağlamışsın.

Benim eski erkek arkadaşım da yazmadığımda, geç yazdığımda ya da aramadığımda içimi parçalardı. Az miktarda trip bol miktarda ajitasyon. Ona güvenmemi, kendim olmamı isterdi. Kendimi ilişkiye bırakmamı isterdi.
Sonuç olarak ben de daha ilgili olmaya karar verdim, çok iyi bir insandı, içi dışı birdi, beni bile isteye kırmazdı. Öyle tanımıştım. Sonra tabi onda bazı değişimler başlamış fark edemedim. Hesap sormadığım halde hesap soran oldum, akşam konuştuğumuz için gün içinde konuşmaya ne gerek var oldu. Derken ayrılmaya karar verdim. O naif adam ile o benim kalbimi kıran adam arasındaki fark beni bu kararı almaya itti.
Ucuz atlatmışsınız, verilmiş sadakanız varmış

X