• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz özensiz kocam

Gencecik kadınsınız ve 2 evlilik yapmışsınız bile. Bence bundan sonra bir daha evlenmeyi düşünmeyin. Gerek yok. Evlenmek zorunda değilsiniz. Çalışmayayım evde oturayım diye mi evlendiniz? Öyleyse eğer seçimlerinizin sonuçlarına da katlanmanız lazım.
yok ben çalışmayı çok seviyorum çocuk olsada çalışacağım dedim ama bankacılık mezunuyum iş bulamıuorum şehrimde.

inanın bu konuşmayı yuz kere yaptım düzelmiyor yani insanın hiç mi gururu kırılmaz . benim için seninle ilişkiye girmek eziyet dedim hala bir gelişme yok
Tek çareniz bitirmek bu durumda. Onun için hiç bir anlam ifade etmiyorsunuz demek ki. Şiddete sövmeye gerek yok ki adam size değer vermiyor. Sizinle paranızı ve bedeninizi Zorla kullanmak için evli. Daha önce aldatılmış diyorsunuz ya acaba o kadında mı bu yüzden gitti?

Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
Eşiniz temiz olmayı ve yıkanmayı da mı parasızlığa bağlıyor. Okurken yemin ederim benim midem bulandı sizin durumunuzu düşünemiyorum bile... Ben şahsen böyle biriyle bırakın evli kalmayı aynı ortamda dahi bulunmam. Ayrıca eşiniz sizin onun kokusundan rahatsız olduğunuzu bildiği halde pislik içinde dolaşması çekilecek bir şey değil. Bu kişinin pek değişeceğini sanmıyorum. Belki psikolojik yardım alabilirsiniz.

Eşiniz temiz olmayı ve yıkanmayı da mı parasızlığa bağlıyor. Okurken yemin ederim benim midem bulandı sizin durumunuzu düşünemiyorum bile... Ben şahsen böyle biriyle bırakın evli kalmayı aynı ortamda dahi bulunmam. Ayrıca eşiniz sizin onun kokusundan rahatsız olduğunuzu bildiği halde pislik içinde dolaşması çekilecek bir şey değil. Bu kişinin pek değişeceğini sanmıyorum. Belki psikolojik yardım alabilirsiniz.
ben psikolojik yardım alıyorum çünkü artık bozdu benim psikolojimi . ama o almıyor asıl onun alması gerek ama ikna olmuyor ilaç kullanmak istemiyor

Yani neden cocuk felan demicem, ama böyle bir adami ondan herhangi bir caba görmesem ömür boyu tasimazdim

yok ben çalışmayı çok seviyorum çocuk olsada çalışacağım dedim ama bankacılık mezunuyum iş bulamıuorum şehrimde.
Bankalarda 30 yaş sınırı var, şu zamana kadar bir bankaya kapağı atmadıysanız bundan sonra imkansız.

Bankacılık mezunları başka nerelerde çalışır ben bilmiyorum. Ama en kısa zamanda bir yerden başlayın. Bu adamı da kapıya koyun.

Niye evlenip evlenip çocuk yapıyorsunuz? Kendi kendinize gül gibi yaşayıp gitmek varken? Hadi evlendiniz diyelim, niye böyle bir adamla? Bu adam evlendiğiniz saniye değişmiş olamaz, muhtemelen evlenmeden önce de pis biri olduğunu fark etmişsinizdir.

Bankalarda 30 yaş sınırı var, şu zamana kadar bir bankaya kapağı atmadıysanız bundan sonra imkansız.

Bankacılık mezunları başka nerelerde çalışır ben bilmiyorum. Ama en kısa zamanda bir yerden başlayın. Bu adamı da kapıya koyun.
26 yaşındayım daha inşallah denk gelicek ben inanıyorum

Niye evlenip evlenip çocuk yapıyorsunuz? Kendi kendinize gül gibi yaşayıp gitmek varken? Hadi evlendiniz diyelim, niye böyle bir adamla? Bu adam evlendiğiniz saniye değişmiş olamaz, muhtemelen evlenmeden önce de pis biri olduğunu fark etmişsinizdir.
Haftada bir çay bahçesinde buluşuyorlar, adamların elini tutmaktan öteye gitmiyorlar, evlenir evlenmez çocuk yapıyorlar. Sonuç bu...

Haftada bir buluşmaya da adam dişlerini peçeteyle silerek ve anasının parfümünü sıkarak geliyordur kesin.

aklıma girdiler ailem de çok istedi durumları çok iyi diye anlattılar çünkü. pis olduğunu inanın anlamadım yanıma gelirken temizdi

aklıma girdiler ailem de çok istedi durumları çok iyi diye anlattılar çünkü. pis olduğunu inanın anlamadım yanıma gelirken temizdi
Başka kadın için yaptığı borcu size ödeten, 5000 tl maaş alan adamın mı durumu çok iyi?

Sizin ailenizin de aklı pek yerinde değil o zaman. Tanımadan etmeden evlenmişsiniz, olacağı bu işte.

Profiliniz 32 görünüyor.

26 yaşına kadar beş para etmez iki adamla evleneceğinize iş bulup hayatınızı kursaymışsınız keşke. Ne aceleniz vardı acaba?
32 değil 26 yaşındaysa o zaman vah ki ne vah... 26 yaşında iki kere evlenmiş ve muhtemelen bundan da boşanıp yenisiyle evlenecek.

Köylülere laf etmek istemiyorum demiştiniz ama 26 yaşında iki kere evlenebilmiş insan da ancak köyden çıkar bana göre.

Gencecik kadınsın bu hayat böyle geçmez.
Boşan kurtul bu pasaklıdan.
Boşanır boşanmazda tekrar evlilik yapma. 26 yaşındaymışsın daha çok gençsin.

26 yaşındayım daha inşallah denk gelicek ben inanıyorum
Bu noktada kendinizi sorgulamaniz lazim. Hayat artik annelerimizin, ninelerimizin zamanindaki gibi islemiyor. Onlar 18inde 20sinde evlenmis olabilir o zaman hayat oyleymis ama su an degil.
Egitim, calisma, evlilik ve cocuk seklinde ilerliyor. Illa herkes üniversite okuyacak diye bisey demiyorum. El emegi isteyen islerde de uzmanlasabilirdiniz. Kuaforluk gibi. Hayati cok hizli yasamissiniz. 25 yasinda evlendim(okul bitti, calisiyordum) 27 yasinda bebegimi dogurdum.
Su an yine bosanmayi dusunuyorsunuz. Sizce sizde de bir problem yok mu? Tek tavsiyem tekrar doğurmamaniz yonunde olacak. Birde mutlaka çalışın kimseye annenize babaniza bile bel baglamayin

32 değil 26 yaşındaysa o zaman vah ki ne vah... 26 yaşında iki kere evlenmiş ve muhtemelen bundan da boşanıp yenisiyle evlenecek.

Köylülere laf etmek istemiyorum demiştiniz ama 26 yaşında iki kere evlenebilmiş insan da ancak köyden çıkar bana göre.
bende de hata var aile özlemim vardı . kendi düzenim olsun istiyordum ailemle çok da mutlu değildim çocuğumla

Gencecik kadınsın bu hayat böyle geçmez.
Boşan kurtul bu pasaklıdan.
Boşanır boşanmazda tekrar evlilik yapma. 26 yaşındaymışsın daha çok gençsin.
tekrar evlilik asla düşünmüyorum evim de yapılıyor şu anda . kendi evimde çocuklarımla çalışarak bir düzen kurabilirim diye düşünüyorum

Bu noktada kendinizi sorgulamaniz lazim. Hayat artik annelerimizin, ninelerimizin zamanindaki gibi islemiyor. Onlar 18inde 20sinde evlenmis olabilir o zaman hayat oyleymis ama su an degil.
Egitim, calisma, evlilik ve cocuk seklinde ilerliyor. Illa herkes üniversite okuyacak diye bisey demiyorum. El emegi isteyen islerde de uzmanlasabilirdiniz. Kuaforluk gibi. Hayati cok hizli yasamissiniz. 25 yasinda evlendim(okul bitti, calisiyordum) 27 yasinda bebegimi dogurdum.
Su an yine bosanmayi dusunuyorsunuz. Sizce sizde de bir problem yok mu? Tek tavsiyem tekrar doğurmamaniz yonunde olacak. Birde mutlaka çalışın kimseye annenize babaniza bile bel baglamayin
lisans mezunuyum zaten bir mesleğim var

Back