İlgisiz özensiz kocam

Maalesef gerçek . İlişkiye zorlama tecavüz gibi değil ama ısrar eder yani gider gelir hadi vbe gelsene falan der olana kadar başımda döner

Hazır bayram geliyor , bayram öncesi bir hamama mı götürseniz ? Hem psikiyatri seansından ucuza gelir hem de mis gibi bir bayram geçirirsiniz.
banyo yapicagina da söz verdi iki günde bir .. bir ay süresi var ya bakalım sözler tutulacakmi . Huyları değiştirmek bu kadar kolay mi

Abartma istersen cnm. Şeyindeki tüyleri alıyormuş. Demekki iyi bir eş kaliteli bir baba

Keşke çocuk yapmasaymissiniz hemen. Böyle bir evliliği yürütmek zor Allah yardımcınız olsun. Siz de çalışın kafanız dağılır.

Yaaaa ciddimisiniz? Pis pis dolaşmakla depresyona girmenin ne alakası var.
Kadın anlatıyor disini başını falan yıkamıyor ilgisiz sarılsam malum yerlerime yapışıyor die lütfen bi iyice okuyun öyle yazın.
Hep diyorum işte keşke tanı koyma işini doktorlara bıraksak da hayat bayram olsa…

Afulin size demedim anlamışsınızdır zaten

Konu sahibi gerçekten midemiz bulandı, evladınıza yazık. Psikiyatriye gidince ne olacak ki? Öyle yazmışsınız randevu aldık diye. Adam pis, adam sorumsuz, ilaçlarla değişecek bir durum değil ki bu. Yapmayın etmeyin. Boşanın bu adamdan

Fiziksel olan her durum duzeltilir. Isterse duş alir, dişini fircalar, tırnaklarını keser. Yapmazsa zorla yaptirirsiniz.
Ben cocugun parasina goz dikmesine takildim. 6 yasindaki bir cocugu kandirip parasini almak karakter meselesidir. Bu duzelir mi emin degilim. Iddiaya 5 10 lira basip eve gelip kendinden daha zayif, kafasi seytanliga calismayan masum bir bireyi kandirmak cok adice(buraya daha cok sey yazilir) bir davranis.

Ben şimdi şunu anlamadım asıl...
Şimdi bu adam gitti diyelim psikoloğa ne diycek dişimi fircalamiyorum banyo yapmıyorum mu diycek acaba ya ben hanfendinin yerinde olsam psikoloğa para vereceğime alırım bi fırça deterjan adamı yıkarım bi güzel ya her aklıma geldikçe midem bulanıyor.

Ben konuya sondan dahil oldum ama yazmak istedim, benim yakınım gayet düzgün giyinen gerekirse günde 2 kez duş alan mis gibi bir insan iken çok ciddi ataklar geçirip hastahanede yatmaya iyileşmeye tekrar atak geçirmeye hatta ömür boyu ilaç kullanmaya başladı. Ve o temiz insan gitti duş almayan 1 hafta aynı kıyafetle gezen insan geldi. Ama hayatındaki duruma bakınca bu en son sırada kalıyordu. Yani bahsedilen şey ile alakası yok, sonucun sonucun sonucu olur. Anca züğürt tesellisi.

Bunun sanırım atak değil doğuştan gelen bisi

Ben bu konuya inanmazdım ama var böyle tipler. Bizim iş yerinden arkadaşlarla öğlen yemekte konuşuluyor bazen günlük hayattan, birisi demişti eşi banyo yapmıyormuş, ilişkiden sonra bile. Kadın en son şart koşmuş ilişkiden sonra banyo yapacaksın diye, öyle bir çözüm bulmuş. En azından haftada bir yıkanmış olur.

3,5 yasindaki ogluma ozbakim becerilerini kazandirmak icin cogu anne gibi ben de cok emek veriyorum. bebeklikten itibaren defalarca yapiyoruz bunlari, buyuyunce kendisi yapacak bize ihtiyaci kalmayacak diye dusunuyoruz. peki siz neye tutunacaksiniz? 1 ay dikkat etti diyelim sonra ne olacak? hayatiniz boyunca yikan, donunu degistir, disini fircala, berbere git diye soylerken birakin sevgiyi sayginiz kalmayacak.

arkadasimin kizi ergenligin baslarinda birden temizligine dikkat etmemeye baslamisti. arkadasim cildirmak uzereydi, ogretmeniyle bile konustu. cesit cesit dus jelleri, sabunlar, sampuanlarla doldurdu banyoyu. temizlige bakima motive olsun diye guzel ic camasirlari, pijamalar aldi, mutlaka duzenli kuafore goturdu. cocugun o donemi bitti ve simdi piril piril her seyine dikkat eden bir genc kiz oldu.

boyle donemsel bir sorundan bahsetseniz size bir suru guzel oneri verilir, yardimci olunur ama kazik kadar adama yapilacak pek bir sey yok gibi geliyor bana. cunku kocaniz eve gelip pisligi hakkinda yapilan yorumlari size anlatabiliyor ve hic utanma, uzulme, cekinme yok. kocanizin psikolojik problemi var mi bilemem cunku bir uzman degilim ama bir arsizlik problemi oldugunu soyleyebilirim.

kimse o duruma dussun istemem, ailede gun gelir cok parasiz kalinir cocugun kumbarasina muhtac olursun ama anne baba ar eder, mahcup olur, uzulur. kocanizda mahcubiyet diye bir duygu yok.

para mevzulari hakkinda ne diyeyim sastim kaldim. yazip yazip sildim.

bence ilk yapmaniz gereken kendiniz icin bir uzmandan destek almak. cunku 2. kez evlenmeniz sizde buyuk bir baski unsuru olusturuyor. dengeleriniz o kadar sasmis ki ailedeki kotu evliliklerle kiyaslamalara girmissiniz. sui misal emsal olmaz demisler. sizin bir suru probleminiz var, saglikli dusunme yetinizi kaybetmis gibisiniz. cok gencsiniz, cocuklariniza kendinize yazik etmeyin.

Uyusturucu bağımlısı olabilir. Parayı da uyuşturucuya harcıyordur. Bunu bir düşünün. Özellikle köy ortamında erkeklerde maalesef çok yaygın bir sorun.

Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü

Bitirmemeye değecek nesi var yahu? Olumsuz yazdığınız şeyler 2 paragraf tutar neredeyse, olumlu yazdığınız 1-2 cümle var onlar da çok genel.

Onu geçtim, özbakımını bile yapmadığını söylüyorsunuz. 3 yaşında çocuk bile dişlerini fırçalaması gerektiğini biliyor. Psikolojik bir sorunu olmadığına emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…