• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz özensiz kocam

Hep diyorum işte keşke tanı koyma işini doktorlara bıraksak da hayat bayram olsa…

Afulin size demedim anlamışsınızdır zaten 😊

Konu sahibi gerçekten midemiz bulandı, evladınıza yazık. Psikiyatriye gidince ne olacak ki? Öyle yazmışsınız randevu aldık diye. Adam pis, adam sorumsuz, ilaçlarla değişecek bir durum değil ki bu. Yapmayın etmeyin. Boşanın bu adamdan 🤢

Özbakım becerileri aslında psikolojik iyi oluşu değerlendirmek için önemli bir kriterdir Otrera. Her özbakımını yapmayana psikolojik tanı koyamayız elbette ama değerlendirme kriteri midir, evet. Tanı ismi vermeyeceğim ama pek çok bozukluk için değerlendirme kriterlerinden biridir ilk görüşmelerde.

Her gün 5-10 lira ayda maksimum 300 lira eder. Buna inandınız mı gerçekten?

ama ev kira
faturalar var
4 kişi ekmek yeseler su içseler arada kahvaltı etseler en kötü bin lira- konu sahibi dolap boş diyor diye dedim yoksa bin liraya doymazlar bile
sarımsak yeyip işe gittiğine göre arada yemek yeniyor en azından
e bebek var bezi mezi var
telefonları var ki nete giriyorlar
maaşı 6 bin liraymış zaten yetmez ki nasıl yetsin?
adam iddia da oynuyordur ama zaten maaşı az.

diğer çocuğun nafakası 500 liraymış o da düzenli gelmiyormuş 500 liraya çocuğa 1 kat kıyafet zor alınıyor artık zaten.

Gazi mezunu olmanız şaşılası çünkü demek ki Ankara'da yaşabilen bir insansınız
ve okuyabilen

ne derdinize 18 yaşında evlendiniz o zaman?

sizin babanız yok galiba, benim anladığım?
hem miras lafı var
hem aileden gelen bir arsa var ev yapılıyor
hem de hiç babanın lafı geçmiyor?

anne ve babanız normal nikahlı bildiğimiz normal evli miydi?
sizin normal evlilik anlayışınız tuhaf çünkü. üniversite mezunu insan olarak insanların aldatılıp dövülüp devam ettikleri evlilikleri "normal" görüyorsunuz. normal algınız sağlıksız. hatta yok.

aileden kaçış olarak evlendim ilkinde diyorsunuz çünkü. madem öyleydi nasıl boşanıp da onların evine gidebildiniz??? gidecek evi olan kadın koşa koşa 18 yaşında niy evlensin hem de okuyorken? üstüne nasıl eniştenizin tanıştırdığı adamla evlenebildiniz? aile kurumunuz olmasa enişteyi tanımazsınız bile...

aile baskısı yoksa da ne demeye daha okurken koşa koşa evlendiniz? okul bitmeden bir de çocuk yaptınız? kusura bakmayın da derdiniz neydi? sizin hiç mi okulumu bitireyim de iş bulayım çalışayım gibi bir derdiniz olmadı? "daha iyi koca bulmak" için okuyan kızlardansınız desem "köylü" adamla evlenmezdiniz o zaman da...

anlattıklarınız arasında tuhaf şeyler var.

hadi gençtiniz hadi aşıktınız
ne demeye ikinci sefer aynı haltı işlediniz?
dağ başında yaylada 15 yaşındaki kızlar bu kadar saf saf koca seçmiyor artık.

Gazi mezunu olmanız şaşılası çünkü demek ki Ankara'da yaşabilen bir insansınız
ve okuyabilen

ne derdinize 18 yaşında evlendiniz o zaman?

sizin babanız yok galiba, benim anladığım?
hem miras lafı var
hem aileden gelen bir arsa var ev yapılıyor
hem de hiç babanın lafı geçmiyor?

anne ve babanız normal nikahlı bildiğimiz normal evli miydi?
sizin normal evlilik anlayışınız tuhaf çünkü. üniversite mezunu insan olarak insanların aldatılıp dövülüp devam ettikleri evlilikleri "normal" görüyorsunuz. normal algınız sağlıksız. hatta yok.

aileden kaçış olarak evlendim ilkinde diyorsunuz çünkü. madem öyleydi nasıl boşanıp da onların evine gidebildiniz??? gidecek evi olan kadın koşa koşa 18 yaşında niy evlensin hem de okuyorken? üstüne nasıl eniştenizin tanıştırdığı adamla evlenebildiniz? aile kurumunuz olmasa enişteyi tanımazsınız bile...

aile baskısı yoksa da ne demeye daha okurken koşa koşa evlendiniz? okul bitmeden bir de çocuk yaptınız? kusura bakmayın da derdiniz neydi? sizin hiç mi okulumu bitireyim de iş bulayım çalışayım gibi bir derdiniz olmadı? "daha iyi koca bulmak" için okuyan kızlardansınız desem "köylü" adamla evlenmezdiniz o zaman da...

anlattıklarınız arasında tuhaf şeyler var.

hadi gençtiniz hadi aşıktınız
ne demeye ikinci sefer aynı haltı işlediniz?
dağ başında yaylada 15 yaşındaki kızlar bu kadar saf saf koca seçmiyor artık.
18 yaşında evlendim çünkü aşıktim o yaşın verdigi cahil cesaretiyle evlendim . Sonra olmadı ... annem babam yaşıyor . Babam da çok iyi bir insan ki ben boşanıp çocukla evlerinde ne döndüğümde beni alıp benimle birlikte Ankara'ya taşındılar . Okulum bitince döndük memlekete ailem ve benim tek isteğim çalışmak iş bulmamdi. Sonra ne olduysa eniştem aklıma girdi şöyle iyi insanlar böyle zenginler .. bir goruseyim dedim görüşünce de baktım eski eşimden çok farklı iyi bir insan ailemi benden çok önemsiyor .. gerisi geldi işte. Anlayamadım ilk başlarda çünkü gerçekten bakimliydi bitek kıyafetleri bana göre iyi değildi . Ben de düzeltiriz onu diye düşündüm enistemler de sen duzeltirsin onun kıyafetlerini o sorun değil diyince ben de ikna oldum evliliğe . Yani gercekten diğer tanıdığım erkeklerden farklıydı . Hep yanımda , benimle birlikte temizlik yapar , herseye yardım eder . Ama işte zamanla bazı şeyleri farketmeye başladım beni rahatsız etmeye başladı .

ama ev kira
faturalar var
4 kişi ekmek yeseler su içseler arada kahvaltı etseler en kötü bin lira- konu sahibi dolap boş diyor diye dedim yoksa bin liraya doymazlar bile
sarımsak yeyip işe gittiğine göre arada yemek yeniyor en azından
e bebek var bezi mezi var
telefonları var ki nete giriyorlar
maaşı 6 bin liraymış zaten yetmez ki nasıl yetsin?
adam iddia da oynuyordur ama zaten maaşı az.

diğer çocuğun nafakası 500 liraymış o da düzenli gelmiyormuş 500 liraya çocuğa 1 kat kıyafet zor alınıyor artık zaten.
Ben adam eve hiç para harcamıyor olarak anladım. Yoksa o miktarın ev geçindirmeye yetmeyeceği ortada.

Ben adam eve hiç para harcamıyor olarak anladım. Yoksa o miktarın ev geçindirmeye yetmeyeceği ortada.
valla adamin eroin kullanıyor olabileceğini bile yazan olmuş :D

ben bu memlekette yaşamıyorum herhalde

yahu 6 bin lira maaş kira-faturalar-2 çocuk zaten ucu ucuna yeter yani bu adam çok sorunlu, çok problemli ona bir şey demiyorum ama...para belli ekonomi belli. ha elinde olan 3-5 kuruşu da iddiaya middiaya veriyorsa o da üstüne tüy dikmesi olur.

adam eve harcamasa tüm masrafı ben yapıyorum derdi. adam doktora filan götürmüyor, çünkü kenarda 5 kuruşu yok. olan anca evi asgari şekilde çeviriyor benim anladığım.

18 yaşında evlendim çünkü aşıktim o yaşın verdigi cahil cesaretiyle evlendim . Sonra olmadı ... annem babam yaşıyor . Babam da çok iyi bir insan ki ben boşanıp çocukla evlerinde ne döndüğümde beni alıp benimle birlikte Ankara'ya taşındılar . Okulum bitince döndük memlekete ailem ve benim tek isteğim çalışmak iş bulmamdi. Sonra ne olduysa eniştem aklıma girdi şöyle iyi insanlar böyle zenginler .. bir goruseyim dedim görüşünce de baktım eski eşimden çok farklı iyi bir insan ailemi benden çok önemsiyor .. gerisi geldi işte. Anlayamadım ilk başlarda çünkü gerçekten bakimliydi bitek kıyafetleri bana göre iyi değildi . Ben de düzeltiriz onu diye düşündüm enistemler de sen duzeltirsin onun kıyafetlerini o sorun değil diyince ben de ikna oldum evliliğe . Yani gercekten diğer tanıdığım erkeklerden farklıydı . Hep yanımda , benimle birlikte temizlik yapar , herseye yardım eder . Ama işte zamanla bazı şeyleri farketmeye başladım beni rahatsız etmeye başladı .
annen baban hayatta sana sahip çıkan bir ailen var ama sen "iyi adam" diye ilk bulduğunla evleniyorsun üstelik çocuğun varken.
e aferin.

yahu "diğer tanıdığım erkeklerden farklı" nasıl olabilir? zaten 18 yaşında evlenmişsin.... kaç erkek tanımış olabilirsin? kreşte mi flört etmeye başlamıştın? sen insanları çıldırtmak filan mı istiyorsun?

valla adamin eroin kullanıyor olabileceğini bile yazan olmuş :KK70:

ben bu memlekette yaşamıyorum herhalde

yahu 6 bin lira maaş kira-faturalar-2 çocuk zaten ucu ucuna yeter yani bu adam çok sorunlu, çok problemli ona bir şey demiyorum ama...para belli ekonomi belli. ha elinde olan 3-5 kuruşu da iddiaya middiaya veriyorsa o da üstüne tüy dikmesi olur.

adam eve harcamasa tüm masrafı ben yapıyorum derdi. adam doktora filan götürmüyor, çünkü kenarda 5 kuruşu yok. olan anca evi asgari şekilde çeviriyor benim anladığım.
Bilemedim ki. Öyle bir anlatmış ki adam maaşı alır almaz pavyonda eziyor da evde çoluk çocuk aç çıplak bekliyor sanki 😂

Bilemedim ki. Öyle bir anlatmış ki adam maaşı alır almaz pavyonda eziyor da evde çoluk çocuk aç çıplak bekliyor sanki 😂
yahu kons'un bir viskisi kaç lira, bu adam kiiim pavyon kim. o kılıkla içeri bile almazlar.

burada adama türlü türlü teşhisler koyanları da anlamıyorum adam "kızı tavlayana kadar " gayet temiz geziyomuş. eşşek gibi biliyor yani kendi pisliğini. şu kırmızı odadan beri moda oldu herkese teşhis/travma yakıştırmak. ay herkesler çok tatlış herkesler pek naif.

bence bu kızımız sanmış (enişte gazıyla) ki ailesi zengin, bize de bakarlar.
adam paspal maspal ama olsun, düzeltirim.
ama aile biz zaten 1 çocuğa bakıyoruz gerisi sizin derdiniz diyor. adam da düzelmek bir kenara iyice mala bağlamış.

benim anladığım bu.

yahu kons'un bir viskisi kaç lira, bu adam kiiim pavyon kim. o kılıkla içeri bile almazlar.

burada adama türlü türlü teşhisler koyanları da anlamıyorum adam "kızı tavlayana kadar " gayet temiz geziyomuş. eşşek gibi biliyor yani kendi pisliğini. şu kırmızı odadan beri moda oldu herkese teşhis/travma yakıştırmak. ay herkesler çok tatlış herkesler pek naif.

bence bu kızımız sanmış (enişte gazıyla) ki ailesi zengin, bize de bakarlar.
adam paspal maspal ama olsun, düzeltirim.
ama aile biz zaten 1 çocuğa bakıyoruz gerisi sizin derdiniz diyor. adam da düzelmek bir kenara iyice mala bağlamış.

benim anladığım bu.
Zaten kendi diyor düzeltirim sandım diye. Yani adam evlenmeden evvel gercekten püri pak değilmiş. Hadi enişte gazı ile evlendi, evlenir evlenmez cocugu da enişte gazı ile yapmış olamaz, olmasın lütfen.

şöyle iyi insanlar böyle zenginler ... bir goruseyim dedim..... gerisi geldi işte

Yani sizi en cezbeden yönü zenginlikleri mi oldu ? Ve yola çıkış motivasyonunuz olan zenginliğin "Z" sini bile göremediniz mi ? Adeta Stv ( Samanyolu tv) deki Beşinci Boyut dizisinden bir bölüm gibi konu.

Forumda sahte olmasını istediğim konulardan biri de sizin konunuz , gerçekse ortada mağdur olan 3 çocuk var çünkü. Hele ki : şu anki eşinizin ilk çocuğunun ana babadan uzak babaanne evinde büyüdüğünü düşündükçe ; o çocuğun annesine de , saldım çayıra mevlam kayıra diyen babasına da , bunların hepsini bilip; o çocuk ve nafakasını zerre kadar umursamayan size de ayrı kızıyorum.

Zaten kendi diyor düzeltirim sandım diye. Yani adam evlenmeden evvel gercekten püri pak değilmiş. Hadi enişte gazı ile evlendi, evlenir evlenmez cocugu da enişte gazı ile yapmış olamaz, olmasın lütfen.
evlendi çocuk yaptı
üstüne bir de boş gebelik var
2 yılda 2 gebelik...

bir de üniversite mezunu bu kadın
bir de adam kokuyor
demek her gün gebe kalınsa hergün kalacak! ama kalsın ne olacak adamın annesine babasına yollar kendi annesine babasına yollar sabileri.

azcık aklı fikri, mukayese yeteneği olan bir insan gibi mi duruyor Allah aşkına?
hadi eş seçiminde şanssızdı, bahtsızdı diyelim. adam da leş, eyvallah.

ama bu kadın çok mu makul?
bankacılık okumuş bari hesap kitaptan anlasa...zengin bir aile olsa niye eşinin kadının biri için yaptığı borcu bu kız ödesin? ya da 6 bin lira maaşla ne kadar geçim olur en azından onu bilsin- burada e devletten maaşa nasıl bakılır onu anlattılar kıza yav... okuduğu 4 seneye de yazık.

evlendi çocuk yaptı
2 yılda 2 gebelik...

bir de adam kokuyor
demek her gün gebe kalınsa hergün kalacak! ama kalsın ne olacak adamın annesine babasına yollar kendi annesine babasına yollar sabileri.

azcık aklı fikri, mukayese yeteneği olan bir insan gibi mi duruyor Allah aşkına?

bankacılık okumuş bari hesap kitaptan anlasa...zengin bir aile olsa niye eşinin kadının biri için yaptığı borcu bu kız ödesin? ya da 6 bin lira maaşla ne kadar geçim olur en azından onu bilsin- burada e devletten maaşa nasıl bakılır onu anlattılar kıza yav... okuduğu 4 seneye de yazık.
Aslında öyle veya böyle bu adamın koynuna girip çocuk yapabiliyorsa pisliği çok da önemli değil, ama insanlar da laf ediyor en çok da ondan utandığından sorun ediyor bu durumu. Tiksinme kuvvetli bir duygu, gerçekten midesi almasa dokunmaz bile herife, bırak sevişmek.

Ya hadi bu pis herif prezervatif takmaz, sen hiç doğum kontrol hapı almaz mısın, yüksek koruyuculuklu 3 aylık iğneler var onlardan yaptır ? Çocuk doğurmak bir yerlerde korunmaktan daha mı ucuz ne?

evlendi çocuk yaptı
2 yılda 2 gebelik...

bir de adam kokuyor

Aile zengin muhtemelen. Konuda da yazmış ya ailesi hiç yardım etmiyor diye. Beklentisi adamdan değil aileden aslında. Boşanma kozu oynarsam para verirler diye düşünüyor şu an.

evlendi çocuk yaptı
2 yılda 2 gebelik...

bir de adam kokuyor

Bu adam sürekli kokmuyor ya evliyiz sonuçta evli olup ilişki yaşamayan mi var. Ben kaç kere söyledim korunalim diye o kendine güvendi .. korunma ne biliyoruz ama eş kişisi yapmadı en son bebek aldirdigimizda ben dedim doktora korunmak istiyorum diye.... Çünkü birdaha böyle bişey yaşamak istemiyorum. Eşimin çocuğu da 16 yaşında kendi kararları var anne terketmiş küçükken babaannesi anne gibi olmuş ben napabilirim.. ben eşimden çok masraf yaptım o çocuk için siz birçok şeyi bilmeden yorum yapıyosunuz ama ... Ayrıca bize de gelip kalıyor istediği zaman. Evlenirken ailesi destek olucagina söz verdi . Bir maaşla gecinmenin zor olduğunu biliyorum ben de. Ve de eşimin borcunu ödedikten sonra öğrendim bir kadın için yaptığını.... Eşimin borcunu ödedim çünkü bana herşeyin mukeemmel olucagini siifrdan başlayacağımizi söyleyip durdu ben de bir ümit ödedim .. herşeyi parasızlıga bagliyor ya

Aile zengin muhtemelen. Konuda da yazmış ya ailesi hiç yardım etmiyor diye. Beklentisi adamdan değil aileden aslında. Boşanma kozu oynarsam para verirler diye düşünüyor şu an.
Valla öyle de düşünüyorum ama eşimin de kendi parasini idareli kullanmayı öğrenmesi lazım.. işin içinden çıkamıyorum bir türlü eşime baksan çok mutluyuz .. hiç sorunumuz yokmuş gibi davranıyor benim isteklerime tamam diyor ama gelişme göstermiyor

Yani sizi en cezbeden yönü zenginlikleri mi oldu ? Ve yola çıkış motivasyonunuz olan zenginliğin "Z" sini bile göremediniz mi ? Adeta Stv ( Samanyolu tv) deki Beşinci Boyut dizisinden bir bölüm gibi konu.

Forumda sahte olmasını istediğim konulardan biri de sizin konunuz , gerçekse ortada mağdur olan 3 çocuk var çünkü. Hele ki : şu anki eşinizin ilk çocuğunun ana babadan uzak babaanne evinde büyüdüğünü düşündükçe ; o çocuğun annesine de , saldım çayıra mevlam kayıra diyen babasına da , bunların hepsini bilip; o çocuk ve nafakasını zerre kadar umursamayan size de ayrı kızıyorum.
Kim evlenirken rahat edermiyim ben bu adamla diye düşünmüyor ki maddiyati da dusundum tabi

Valla öyle de düşünüyorum ama eşimin de kendi parasini idareli kullanmayı öğrenmesi lazım.. işin içinden çıkamıyorum bir türlü eşime baksan çok mutluyuz .. hiç sorunumuz yokmuş gibi davranıyor benim isteklerime tamam diyor ama gelişme göstermiyor
Aileden beklentinizi sıfırlayın. İnsanlar size destek olmak zorunda değil. Bu devirde bu beklentiyle evlenmek de ne bileyim.

5-6 bin liranın idareli kullanılacak bir tarafı yok arkadaşım. Hiç mi parayla işin olmuyor? Üç kuruşun neyini idareli kullansın adam?

Kim evlenirken rahat edermiyim ben bu adamla diye düşünmüyor ki maddiyati da dusundum tabi
Aklı başında olan insan düşünmez, daha önemli kriterleri vardır. Birlikte çalışır, kazanır, yeriz der. Aaa bunun ailesi zenginmiş adam çöp de olsa sorun değil, nasıl olsa yardım ederler diye evlenip anında çocuk yapılmaz.

Yapici yorum yapmak cok mu zor anlamiyorum. Hemen bir elestiri bir tenkit bazi üyelerde.
Kardesim adam maasi alinca sana versin sen evi idare et, evden de olsa bi is yapmaya calis.
Temizlik konusunda isin biraz zor. Yanina yanastirma bu sekilde belki anlar

Back