• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz özensiz kocam

iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor
Bi zahmet çocuğunu iki pışpışladi diye wowowowo vazgeçilmez adam , çocuklarım için bosanmıyorum bahanesi cepte hadi yine iyisiniz.
bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz .
Adam deli mi her kahrını çeken kadına bir de şiddet uygulayıp elinden kaçırsın?

Ya eşinizin ciddi psikolojik sıkıntıları var ya da insan yerine kokarca ile evlendiniz.

Maddi imkansızlıktan duş almamak, diş fırçalamamak nedir yahu.

Adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba 😂😂😂...

Maaşına el koyun…Çok ciddiyim…Madem üst baş yiyecek içecek almıyor bu para nereye harcanıyor? O çocukların günahı ne? Yani ülkenin şartları çarşı pazar kiralar faturalar malum geçinmek çok zor tabi ama birinden biri bari yetişirdi.

Ya aile de bahane. Kayınvalidesi konu sahibini kendi evinden kovmus, bebeği daha küçücükken. Ailesinin yanına gitmiş hatta, eşi de bıktım senden, soğudum demiş. 🤦‍♀️ Ne olduysa dönmüş muhteşem kocasına.
Neymiş ailesi üzülürmüş, o yüzden kovmuşlar demek.
Yok o eski evliliğimde olanlar bu ikinci evliliğim .. iki sene oldu evleneli

Maaşına el koyun…Çok ciddiyim…Madem üst baş yiyecek içecek almıyor bu para nereye harcanıyor? O çocukların günahı ne? Yani ülkenin şartları çarşı pazar kiralar faturalar malum geçinmek çok zor tabi ama birinden biri bari yetişirdi.
Denedim izin vermiyor ama nereye harcadığını öğrendim iddaa oynuyormuş 5 lira 10 lira her gün

Back