- Konu Sahibi Nileylul16
-
Şiddeti yok, kavga bile edemiyoruz yazmış konusunda.Karısına saldırırken depresyonda gibi durmuyor ama!
Şaka yapıyorsunuz sanırım?
Yok yav adamın özü bu. Pis bir parazit.Midem bulandı ya koku buraya geldi sanki
Acaba sonradan mı böyle oldu, o para yedirdiği kadına aşıktı da unutamadı kendini mi bıraktı
O saldırma o saldırma değilŞiddeti yok, kavga bile edemiyoruz yazmış konusunda.
Yorumlarda yazdıysa onu görmedim. Rezilliğin bonusu olmuş o zaman
Böyle heriflerin vahşi bir cazibesi var bizim hiç göremediğimiz.Eski karısı bakmış, arada minimum bir tane daha para yedirdiği kadın bakmış, konu sahibi hala bakıyor.
Bi zahmet çocuğunu iki pışpışladi diye wowowowo vazgeçilmez adam , çocuklarım için bosanmıyorum bahanesi cepte hadi yine iyisiniz.iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor
Adam deli mi her kahrını çeken kadına bir de şiddet uygulayıp elinden kaçırsın?bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz .
Mağara adamı cazibesi...Böyle heriflerin vahşi bir cazibesi var bizim hiç göremediğimiz.
Ya sadece temizlik konusunda değil, nerde ise yaramaz herif var kapılarında kuyruk.Mağara adamı cazibesi...
Fred çakmaktaş bile dinozor kabuğunda sırtını kirpiyle keseleyerek banyo yapıyordu yav.
Kocasız kalırsa ölecek sanan bir kadın nüfusu var çünkü.Ya sadece temizlik konusunda değil, nerde ise yaramaz herif var kapılarında kuyruk.
Aldatmanın bahanesi olmaz ama kadının neden aldattığı çok açık.köyde büyümüş köylülere hakaret etmek istemem ama kendini geliştirememiş ilk eşi de aldatmış onu bilmiyorum pskolojisi mi bozuk acaba
Yılların faydasızı 1 ayda düzelmez ama 1 ay umut ettirir.Kizlar eşimle tartıştık baya bir . Bir ay süre verdim ona herşeye tamam duzelticem dedi bakalım göreceğim
Yok o eski evliliğimde olanlar bu ikinci evliliğim .. iki sene oldu evleneliYa aile de bahane. Kayınvalidesi konu sahibini kendi evinden kovmus, bebeği daha küçücükken. Ailesinin yanına gitmiş hatta, eşi de bıktım senden, soğudum demiş.Ne olduysa dönmüş muhteşem kocasına.
Neymiş ailesi üzülürmüş, o yüzden kovmuşlar demek.
Almadığı için çözüm arıyorumİçiniz nasıl alıyor bu adami acaba
Niye ki ...Konuda takıldıgim tek şey sizin Gazi mezunu olmanız gerçekten şasılası
Yok bakimliydi ağzı da kokmazdi evlenip iki üç ay sonrasina kadarİlk tanıştığınız zaman da böyle saçı sakalı uzun ve pis miydi?
Doktora gitmeyi kabul etti bayramdan sonra götüreceğim psikiyatriyeAdam hayattan kopmuş resmen.
Depresyona mı girdi acaba?
Denedim izin vermiyor ama nereye harcadığını öğrendim iddaa oynuyormuş 5 lira 10 lira her günMaaşına el koyun…Çok ciddiyim…Madem üst baş yiyecek içecek almıyor bu para nereye harcanıyor? O çocukların günahı ne? Yani ülkenin şartları çarşı pazar kiralar faturalar malum geçinmek çok zor tabi ama birinden biri bari yetişirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?