• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz özensiz kocam

Nerdeen başlasaam nasıııl anlatsaaam 😂

Koca şahsiyeti önceki kocadan olan çocuğun nafakasını alıp yiyormuş. Eve çocuklara gıda bile almıyormuş. Önceki evliliğinden olan çocuğuna adamın annesiyle babası bakıyormuş, maddi manevi bütün ihtiyaçlarını onlar karşılıyormuş. Ama iyi babaymış çünkü gece kalkıp bebeği pışpışlıyormuş.

Bu arada sevişmek istemese de kadını sevişmeye zorluyormuş. Pisliği zaten malumunuz, tırnaklarını falan da kesmiyormuş, saçı beline kadar uzunmuş. İş arkadaşları adamın kokusundan rahatsız olduklarını söylediklerinde eve gelip gülerek anlatıyormuş.

Başkaaa, ha konu sahibi bebekten sonra tekrar hamile kalmış, boş gebelikmiş kürtaj olmuş. Boş olmasa onu da doğuracakmış. Kürtaj parasını da konu sahibi vermiş. Kontrole gitmesi gerekiyormuş kanaması varmış ama adam para yok demiş diye gitmemiş.

Konu sahibinin evi yapılıyormuş, bankacılık mezunuymuş, ailesi para da vermiş bankadaymış o para.

Sanırım bu kadar.
:oha:

Peki konu sahibinin hala bu adamla evli kalma motivasyonu neymiş? Niye, neden? Seviyomuş deme düşer bayılırım.

Yav tabi istemezler. Sizden boşansa bir daha kimi bulacak şu durumda? :olamaz:
Ya aile de bahane. Kayınvalidesi konu sahibini kendi evinden kovmus, bebeği daha küçücükken. Ailesinin yanına gitmiş hatta, eşi de bıktım senden, soğudum demiş. 🤦‍♀️ Ne olduysa dönmüş muhteşem kocasına.
Neymiş ailesi üzülürmüş, o yüzden kovmuşlar demek.

Ya ailede bahane. Kayınvalidesi konu sahibini kendi evinden kovmus, bebegiy daha küçücükken. Ailesinin yanına gitmiş hatta, eşi de bıktım senden, soğudum demiş. 🤦‍♀️ Ne olduysa dönmüş muhteşem kocasına.
O zaman konu sahibi boşanmak istemediği için duruyor bu adamla. Başka bir açıklaması yok.

Ya valla şu konuda en çok her iki mesajda bir iyi baba demesine çıldırdım. Neymiş, gece kalkıp pışpışlıyormuş, ne muhteşem babalık.
Kendine evliliğe devam etmek kendine bahaneler bulmaya çalışıyor saçma bir şekilde.
İskele babası, iyi baba olmuş.
Gelinlerini, kendi evinden kovan ailede boşanmalarını istemiyormuş güya.
Böyle böyle devam eder bu evlilik.

Kendine evliliğe devam etmek kendine bahaneler bulmaya çalışıyor saçma bir şekilde.
Tabi aile istemez, oğlumuz başımıza kalacak diye gelin şeytan da olsa yalvarırlar gitme diye. 🤦🏻‍♀️

:oha:

Peki konu sahibinin hala bu adamla evli kalma motivasyonu neymiş? Niye, neden? Seviyomuş deme düşer bayılırım.
Düzelir diye sanırım. Bi de çevresinde aldatılıp boşanmayan kadınlar varmış, kendisi aldatılmadığı için bu yaşadıklarını normal görüyormuş.

Ya aile de bahane. Kayınvalidesi konu sahibini kendi evinden kovmus, bebeği daha küçücükken. Ailesinin yanına gitmiş hatta, eşi de bıktım senden, soğudum demiş. 🤦‍♀️ Ne olduysa dönmüş muhteşem kocasına.
O koca bu koca değil, bir önceki koca.

Aileleri karıştırdın bir önceki kocanın ailesi o. İlk konular 2016 yılından. O arada boşanmış, okumuş tekrar evlenmiş bebe yapmış.

Bu aile boşanmalarını istemez. Kokuşuk ve züğürt oğullarını kabul edecek başka kadın bulamazlar çünkü.

Düzelir diye sanırım. Bi de çevresinde aldatılıp boşanmayan kadınlar varmış, kendisi aldatılmadığı için bu yaşadıklarını normal görüyormuş.

Çocuğun parasına göz diken adamdan hayır mı gelir, aldatsa ne aldatmasa ne. Ne biçim kafalar aklım almıyor. Hiç girmeyeyim konuya, şu özet bile içimi kaldırmaya yetti. İlişkiye zorlama vs... Öğk 🤢🤢

Ayrıca konu umarım faketir. Bir insanın, bunları bahane ederek çocuklarının hakkını yiyen, kendine safi delik muamelesi yapan biriyle birlikte olması, hele ki hiçbir mecburiyeti yokken hala aynı yatağı bu asalak pis ayıyla paylaşabilmesi, kendisine dev hakarettir.

Son düzenleme:
Eski karısı bakmış, arada minimum bir tane daha para yedirdiği kadın bakmış, konu sahibi hala bakıyor.
Midem bulandı ya koku buraya geldi sanki😑
Acaba sonradan mı böyle oldu, o para yedirdiği kadına aşıktı da unutamadı kendini mi bıraktı 🥴

yok bu ailemden bana kalan bankada duran miras gibi bişey
2016 daki ilk eşiniz de bu miras dediğiniz parayı sizden alıyormuş. Değişen bir şey olmamış, şimdiki eşiniz de bu parayı kullanıyor.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş derler. Aynı hataya nasıl düşebildiniz.
ailemden kalan bir arsa mütaahitte verildi yapılacak hazır evim olucak yani
Bi evdir tutturmuşsunuz ama ev sizin hangi sorununuzu düzeltecek?
Daha kötü olacak çünkü hazır bedava evi bulan eşiniz boşanmayacak.
Gerçi sizin boşanmak gibi bir isteğiniz de yok sanırım.

Back