- Konu Sahibi Nileylul16
Yav tabi istemezler. Sizden boşansa bir daha kimi bulacak şu durumda?ayrılmayı da gözü yemiyor çünkü ailesi çok yüklenecek ona. ailesi ayrılmamızı istemiyor hiç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav tabi istemezler. Sizden boşansa bir daha kimi bulacak şu durumda?ayrılmayı da gözü yemiyor çünkü ailesi çok yüklenecek ona. ailesi ayrılmamızı istemiyor hiç.
Sizden başkası çekmez o yüzden bir tarafları yemiyorayrılmayı da gözü yemiyor çünkü ailesi çok yüklenecek ona. ailesi ayrılmamızı istemiyor hiç.
Konuda takıldıgim tek şey sizin Gazi mezunu olmanız gerçekten şasılasıBir Gazi üniversitesi bankacılık bölümünü araştırın derim 4 yıl boşuna mı okudym ben iki senelikse
Kadınlar kulübünde bundan daha fazla şaşılacak birşey çıkmaz dedikce başka birşey görüyorumKonuda takıldıgim tek şey sizin Gazi mezunu olmanız gerçekten şasılası
Nerdeen başlasaam nasıııl anlatsaaam
Koca şahsiyeti önceki kocadan olan çocuğun nafakasını alıp yiyormuş. Eve çocuklara gıda bile almıyormuş. Önceki evliliğinden olan çocuğuna adamın annesiyle babası bakıyormuş, maddi manevi bütün ihtiyaçlarını onlar karşılıyormuş. Ama iyi babaymış çünkü gece kalkıp bebeği pışpışlıyormuş.
Bu arada sevişmek istemese de kadını sevişmeye zorluyormuş. Pisliği zaten malumunuz, tırnaklarını falan da kesmiyormuş, saçı beline kadar uzunmuş. İş arkadaşları adamın kokusundan rahatsız olduklarını söylediklerinde eve gelip gülerek anlatıyormuş.
Başkaaa, ha konu sahibi bebekten sonra tekrar hamile kalmış, boş gebelikmiş kürtaj olmuş. Boş olmasa onu da doğuracakmış. Kürtaj parasını da konu sahibi vermiş. Kontrole gitmesi gerekiyormuş kanaması varmış ama adam para yok demiş diye gitmemiş.
Konu sahibinin evi yapılıyormuş, bankacılık mezunuymuş, ailesi para da vermiş bankadaymış o para.
Sanırım bu kadar.
Ya aile de bahane. Kayınvalidesi konu sahibini kendi evinden kovmus, bebeği daha küçücükken. Ailesinin yanına gitmiş hatta, eşi de bıktım senden, soğudum demiş. Ne olduysa dönmüş muhteşem kocasına.Yav tabi istemezler. Sizden boşansa bir daha kimi bulacak şu durumda?
O zaman konu sahibi boşanmak istemediği için duruyor bu adamla. Başka bir açıklaması yok.Ya ailede bahane. Kayınvalidesi konu sahibini kendi evinden kovmus, bebegiy daha küçücükken. Ailesinin yanına gitmiş hatta, eşi de bıktım senden, soğudum demiş. Ne olduysa dönmüş muhteşem kocasına.
Neymiş ailesi üzülürmüş, o yüzden kovmuşlar demek.
Kendine evliliğe devam etmek kendine bahaneler bulmaya çalışıyor saçma bir şekilde.Ya valla şu konuda en çok her iki mesajda bir iyi baba demesine çıldırdım. Neymiş, gece kalkıp pışpışlıyormuş, ne muhteşem babalık.
Tabi aile istemez, oğlumuz başımıza kalacak diye gelin şeytan da olsa yalvarırlar gitme diye.Kendine evliliğe devam etmek kendine bahaneler bulmaya çalışıyor saçma bir şekilde.
İskele babası, iyi baba olmuş.
Gelinlerini, kendi evinden kovan ailede boşanmalarını istemiyormuş güya.
Böyle böyle devam eder bu evlilik.
Düzelir diye sanırım. Bi de çevresinde aldatılıp boşanmayan kadınlar varmış, kendisi aldatılmadığı için bu yaşadıklarını normal görüyormuş.
Peki konu sahibinin hala bu adamla evli kalma motivasyonu neymiş? Niye, neden? Seviyomuş deme düşer bayılırım.
O koca bu koca değil, bir önceki koca.Ya aile de bahane. Kayınvalidesi konu sahibini kendi evinden kovmus, bebeği daha küçücükken. Ailesinin yanına gitmiş hatta, eşi de bıktım senden, soğudum demiş. Ne olduysa dönmüş muhteşem kocasına.
Neymiş ailesi üzülürmüş, o yüzden kovmuşlar demek.
Aileleri karıştırdın bir önceki kocanın ailesi o. İlk konular 2016 yılından. O arada boşanmış, okumuş tekrar evlenmiş bebe yapmış.Kendine evliliğe devam etmek kendine bahaneler bulmaya çalışıyor saçma bir şekilde.
İskele babası, iyi baba olmuş.
Gelinlerini, kendi evinden kovan ailede boşanmalarını istemiyormuş güya.
Böyle böyle devam eder bu evlilik.
Tarihlere dikkat etmemisim, pardon.O koca bu koca değil, bir önceki koca.
saç sakal upuzun kestirmiyor
o da değil kokuyo çoğu zaman
Banyo yapmıyor
Dişlerini fircalamiyor
Böyle bir adama hangi kadın bakmış acaba tuhaf.Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler
Eski karısı bakmış, arada minimum bir tane daha para yedirdiği kadın bakmış, konu sahibi hala bakıyor.Böyle bir adama hangi kadın bakmış acaba tuhaf.
Düzelir diye sanırım. Bi de çevresinde aldatılıp boşanmayan kadınlar varmış, kendisi aldatılmadığı için bu yaşadıklarını normal görüyormuş.
Midem bulandı ya koku buraya geldi sankiEski karısı bakmış, arada minimum bir tane daha para yedirdiği kadın bakmış, konu sahibi hala bakıyor.
2016 daki ilk eşiniz de bu miras dediğiniz parayı sizden alıyormuş. Değişen bir şey olmamış, şimdiki eşiniz de bu parayı kullanıyor.yok bu ailemden bana kalan bankada duran miras gibi bişey
Bi evdir tutturmuşsunuz ama ev sizin hangi sorununuzu düzeltecek?ailemden kalan bir arsa mütaahitte verildi yapılacak hazır evim olucak yani
Karısına saldırırken depresyonda gibi durmuyor ama!Adam hayattan kopmuş resmen.
Depresyona mı girdi acaba?