Ekonomik özgürlüğünüz ne durumda?Merhabalar, ben kayınvalidem ile büyük bi tartışma yaptım, artık yaptıklarına daha fazla dayanamadım. Eşim de bu yüzden annemi üzemezsin diyip bana bağırıp çağırdı, ama bana yapılanları ve benim üzülmelerimi görmedi, ya da önemsemedi. Annesine çok düşkündür, yani annesi yanlış yapsada benim yanlış anladığımı düşünür hep. (kayınpederim rahmetli bu arada) Annesi herşeyimize karışır, mesela çocuklara bişey olsa hemen anneme danışalım der. Eşim annesine her gittiğinde bana karşı tavırlı gelir. Ben kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum zaten, hep laf sokup duruyor, bağırıp çağırmaya cesaret ediyor. Eltime bunları yapamıyor, çünkü kaynım eşini çok güzel koruyor, benim eşim bunu yapmıyor, belki de beni gerçekten sevmiyor ve kaybetme korkusu yok. 2 tane küçük çocuğum var, çocuklarına karşı iyi bir baba, ama bana karşı annesi yüzünden saygısız davranıyor, benim dediklerimi önemsemiyor, kaç kere konuşmaya çalıştım hiç takmıyor bile. Yani sonuç olarak evliliğimde mutlu değilim. Mutlu olmaya çalışıyorum, iyi yönleri görmeye çalışıyorum, hep bir etkinlik birşeyler yapmaya çalışıyorum ama eşim biraz da cimridir, bi yere gezi bile yapamıyoruz, bişey almak istersem burnumdan getiriyor, herşeyin en ucuzunu arıyorum hep. Boşanmayı çok düşündüm ama çocuklarım ne olacak. Babalarını seviyorlar, ben onları babasız bırakmaya vicdanım el vermez. Bir yuva da kolay kurulmuyor. Ama kendimi yiyip bitiriyorum böyle. Lütfen bana yol gösterin, çocuklarım küçük diye çalışamıyorum da.
Belirttiğim gibi, çocuklarım küçük, çalışamıyorum şuanEkonomik özgürlüğünüz ne durumda?
Çocuklar küçük çalışamıyorum demişsiniz. Eşiniz cimri, anne kuzusu , psikolojik şiddet uygulayan birisi. Kayınvalideniz diğer geline öyle davranmıyor belki de onun eşinin kendi sözünü geçirmesinden ibaret değildir durum . Aynı zamanda eltiniz de dişli kendi hakkını savunan birisi olabilir. Siz de dişli olun kendinizi ezdirmeyin. Ama bu eşle bir ömür yaşamak sizi yıpratır depresyona sürükler. Karşınızda sizi anlamaya çalışan, denge kuran bir eş yok.Merhabalar, ben kayınvalidem ile büyük bi tartışma yaptım, artık yaptıklarına daha fazla dayanamadım. Eşim de bu yüzden annemi üzemezsin diyip bana bağırıp çağırdı, ama bana yapılanları ve benim üzülmelerimi görmedi, ya da önemsemedi. Annesine çok düşkündür, yani annesi yanlış yapsada benim yanlış anladığımı düşünür hep. (kayınpederim rahmetli bu arada) Annesi herşeyimize karışır, mesela çocuklara bişey olsa hemen anneme danışalım der. Eşim annesine her gittiğinde bana karşı tavırlı gelir. Ben kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum zaten, hep laf sokup duruyor, bağırıp çağırmaya cesaret ediyor. Eltime bunları yapamıyor, çünkü kaynım eşini çok güzel koruyor, benim eşim bunu yapmıyor, belki de beni gerçekten sevmiyor ve kaybetme korkusu yok. 2 tane küçük çocuğum var, çocuklarına karşı iyi bir baba, ama bana karşı annesi yüzünden saygısız davranıyor, benim dediklerimi önemsemiyor, kaç kere konuşmaya çalıştım hiç takmıyor bile. Yani sonuç olarak evliliğimde mutlu değilim. Mutlu olmaya çalışıyorum, iyi yönleri görmeye çalışıyorum, hep bir etkinlik birşeyler yapmaya çalışıyorum ama eşim biraz da cimridir, bi yere gezi bile yapamıyoruz, bişey almak istersem burnumdan getiriyor, herşeyin en ucuzunu arıyorum hep. Boşanmayı çok düşündüm ama çocuklarım ne olacak. Babalarını seviyorlar, ben onları babasız bırakmaya vicdanım el vermez. Bir yuva da kolay kurulmuyor. Ama kendimi yiyip bitiriyorum böyle. Lütfen bana yol gösterin, çocuklarım küçük diye çalışamıyorum da. Bir de bana nankör olduğumu söylüyorlar, biz sana bunları bunları yaptık diyorlar, sen ne yaptın ki diyorlar. Eltimi el üstünde tutuyorlar, eltin sana hep şöyle iyilik yaptı diyip duruyordu kaynanam. Ben de neler neler yaptım, ama Allah rızası için yaptım, ne yapayım, gözlerine mi sokayım yaptıklarımı. Benim hayalimdeki eş böyle değil...
Direk boşanma çözüm olmamasını istiyorum, aile danışmanına başvurmak istiyorum ama onu bile desem para vermemek için gelmez benle, ya da saçmalama derÇocuklar küçük çalışamıyorum demişsiniz. Eşiniz cimri, anne kuzusu , psikolojik şiddet uygulayan birisi. Kayınvalideniz diğer geline öyle davranmıyor belki de onun eşinin kendi sözünü geçirmesinden ibaret değildir durum . Aynı zamanda eltiniz de dişli kendi hakkını savunan birisi olabilir. Siz de dişli olun kendinizi ezdirmeyin. Ama bu eşle bir ömür yaşamak sizi yıpratır depresyona sürükler. Karşınızda sizi anlamaya çalışan, denge kuran bir eş yok.
Boşan şekerim…Merhabalar, ben kayınvalidem ile büyük bi tartışma yaptım, artık yaptıklarına daha fazla dayanamadım. Eşim de bu yüzden annemi üzemezsin diyip bana bağırıp çağırdı, ama bana yapılanları ve benim üzülmelerimi görmedi, ya da önemsemedi. Annesine çok düşkündür, yani annesi yanlış yapsada benim yanlış anladığımı düşünür hep. (kayınpederim rahmetli bu arada) Annesi herşeyimize karışır, mesela çocuklara bişey olsa hemen anneme danışalım der. Eşim annesine her gittiğinde bana karşı tavırlı gelir. Ben kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum zaten, hep laf sokup duruyor, bağırıp çağırmaya cesaret ediyor. Eltime bunları yapamıyor, çünkü kaynım eşini çok güzel koruyor, benim eşim bunu yapmıyor, belki de beni gerçekten sevmiyor ve kaybetme korkusu yok. 2 tane küçük çocuğum var, çocuklarına karşı iyi bir baba, ama bana karşı annesi yüzünden saygısız davranıyor, benim dediklerimi önemsemiyor, kaç kere konuşmaya çalıştım hiç takmıyor bile. Yani sonuç olarak evliliğimde mutlu değilim. Mutlu olmaya çalışıyorum, iyi yönleri görmeye çalışıyorum, hep bir etkinlik birşeyler yapmaya çalışıyorum ama eşim biraz da cimridir, bi yere gezi bile yapamıyoruz, bişey almak istersem burnumdan getiriyor, herşeyin en ucuzunu arıyorum hep. Boşanmayı çok düşündüm ama çocuklarım ne olacak. Babalarını seviyorlar, ben onları babasız bırakmaya vicdanım el vermez. Bir yuva da kolay kurulmuyor. Ama kendimi yiyip bitiriyorum böyle. Lütfen bana yol gösterin, çocuklarım küçük diye çalışamıyorum da. Bir de bana nankör olduğumu söylüyorlar, biz sana bunları bunları yaptık diyorlar, sen ne yaptın ki diyorlar. Eltimi el üstünde tutuyorlar, eltin sana hep şöyle iyilik yaptı diyip duruyordu kaynanam. Ben de neler neler yaptım, ama Allah rızası için yaptım, ne yapayım, gözlerine mi sokayım yaptıklarımı. Benim hayalimdeki eş böyle değil...
Kayınvalide isterse dünyanın en iyi insanı olsun eğer eşiniz size muhabbet beslemiyor ve saygı duymuyorsa mutsuz olacaksınız. Zaten muhtemelen baştan beri böyle ana kuzusuydu, siz 2 çocuk yapmışsınız. Olmuş bitmiş neden yaptınız diyemem, Allah bağışlasın. Aileniz bir süre size destek çıkabilirse iş aramaya başlayıp kendi hayatınızı kurmayı deneyebilirsiniz. Aksi hâlde mutluluk ufukta yok gibi.Merhabalar, ben kayınvalidem ile büyük bi tartışma yaptım, artık yaptıklarına daha fazla dayanamadım. Eşim de bu yüzden annemi üzemezsin diyip bana bağırıp çağırdı, ama bana yapılanları ve benim üzülmelerimi görmedi, ya da önemsemedi. Annesine çok düşkündür, yani annesi yanlış yapsada benim yanlış anladığımı düşünür hep. (kayınpederim rahmetli bu arada) Annesi herşeyimize karışır, mesela çocuklara bişey olsa hemen anneme danışalım der. Eşim annesine her gittiğinde bana karşı tavırlı gelir. Ben kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum zaten, hep laf sokup duruyor, bağırıp çağırmaya cesaret ediyor. Eltime bunları yapamıyor, çünkü kaynım eşini çok güzel koruyor, benim eşim bunu yapmıyor, belki de beni gerçekten sevmiyor ve kaybetme korkusu yok. 2 tane küçük çocuğum var, çocuklarına karşı iyi bir baba, ama bana karşı annesi yüzünden saygısız davranıyor, benim dediklerimi önemsemiyor, kaç kere konuşmaya çalıştım hiç takmıyor bile. Yani sonuç olarak evliliğimde mutlu değilim. Mutlu olmaya çalışıyorum, iyi yönleri görmeye çalışıyorum, hep bir etkinlik birşeyler yapmaya çalışıyorum ama eşim biraz da cimridir, bi yere gezi bile yapamıyoruz, bişey almak istersem burnumdan getiriyor, herşeyin en ucuzunu arıyorum hep. Boşanmayı çok düşündüm ama çocuklarım ne olacak. Babalarını seviyorlar, ben onları babasız bırakmaya vicdanım el vermez. Bir yuva da kolay kurulmuyor. Ama kendimi yiyip bitiriyorum böyle. Lütfen bana yol gösterin, çocuklarım küçük diye çalışamıyorum da. Bir de bana nankör olduğumu söylüyorlar, biz sana bunları bunları yaptık diyorlar, sen ne yaptın ki diyorlar. Eltimi el üstünde tutuyorlar, eltin sana hep şöyle iyilik yaptı diyip duruyordu kaynanam. Ben de neler neler yaptım, ama Allah rızası için yaptım, ne yapayım, gözlerine mi sokayım yaptıklarımı. Benim hayalimdeki eş böyle değil...
Üzgünüm ama hayalinizdeki eşe ulaşmanız mümkün değil. Kimse değişmez. İlk evlendiğinizde ona göre hareket etmeliydiniz. Ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız.Merhabalar, ben kayınvalidem ile büyük bi tartışma yaptım, artık yaptıklarına daha fazla dayanamadım. Eşim de bu yüzden annemi üzemezsin diyip bana bağırıp çağırdı, ama bana yapılanları ve benim üzülmelerimi görmedi, ya da önemsemedi. Annesine çok düşkündür, yani annesi yanlış yapsada benim yanlış anladığımı düşünür hep. (kayınpederim rahmetli bu arada) Annesi herşeyimize karışır, mesela çocuklara bişey olsa hemen anneme danışalım der. Eşim annesine her gittiğinde bana karşı tavırlı gelir. Ben kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum zaten, hep laf sokup duruyor, bağırıp çağırmaya cesaret ediyor. Eltime bunları yapamıyor, çünkü kaynım eşini çok güzel koruyor, benim eşim bunu yapmıyor, belki de beni gerçekten sevmiyor ve kaybetme korkusu yok. 2 tane küçük çocuğum var, çocuklarına karşı iyi bir baba, ama bana karşı annesi yüzünden saygısız davranıyor, benim dediklerimi önemsemiyor, kaç kere konuşmaya çalıştım hiç takmıyor bile. Yani sonuç olarak evliliğimde mutlu değilim. Mutlu olmaya çalışıyorum, iyi yönleri görmeye çalışıyorum, hep bir etkinlik birşeyler yapmaya çalışıyorum ama eşim biraz da cimridir, bi yere gezi bile yapamıyoruz, bişey almak istersem burnumdan getiriyor, herşeyin en ucuzunu arıyorum hep. Boşanmayı çok düşündüm ama çocuklarım ne olacak. Babalarını seviyorlar, ben onları babasız bırakmaya vicdanım el vermez. Bir yuva da kolay kurulmuyor. Ama kendimi yiyip bitiriyorum böyle. Lütfen bana yol gösterin, çocuklarım küçük diye çalışamıyorum da. Bir de bana nankör olduğumu söylüyorlar, biz sana bunları bunları yaptık diyorlar, sen ne yaptın ki diyorlar. Eltimi el üstünde tutuyorlar, eltin sana hep şöyle iyilik yaptı diyip duruyordu kaynanam. Ben de neler neler yaptım, ama Allah rızası için yaptım, ne yapayım, gözlerine mi sokayım yaptıklarımı. Benim hayalimdeki eş böyle değil...
Çocuklar olmadan önce çalışıyor muydunuz?Belirttiğim gibi, çocuklarım küçük, çalışamıyorum şuan
Evet ölürse kurtulacam ancaNe diyeyim anneci cimri adamla kolay kurmadiginiz iki de küçük çocuk olan bu evliliğe susacaksınız başka ne yapabilirsiniz zaten nankör demişler bakın size neler neler yapıyor bu iyi insanlar .Kayinvalideniz hakkın rahmetine kavuşana kadar yada adını unutana kadar susacaksınız .Zaten cicuklar babalarına duskunmus ya işte siz siz olmaktan çıkana kadar susacaksınız .Eşiniz ve aile danışmanlığı mi sizce hiç sanmıyorum
Nişanlıyken tanıyamamışım, aslında 2 sene nişanlı kaldık, evlenince birden kendini göstermeye başladı, daha zor zamanlarım oldu çocuklardan önceÜzgünüm ama hayalinizdeki eşe ulaşmanız mümkün değil. Kimse değişmez. İlk evlendiğinizde ona göre hareket etmeliydiniz. Ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız.
Evet, ama kazandığım parayı da harcatmıyordu, çok kızıyordu, elimdeki biriktirdiğimi de alıp araba aldı ama arabayla bi yere götürdüğü yoktu, çocuklar doğunca işte anca zorla oraya buraya. Bana da vermiyor sürmem içinÇocuklar olmadan önce çalışıyor muydunuz?
Bütün yolları kapattigin için görmezden gelip çocuklarınla kendine bir dünya kur boşanmaya cesaret edene kadar görmezden duymazdan bilmezden gel.Merhabalar, ben kayınvalidem ile büyük bi tartışma yaptım, artık yaptıklarına daha fazla dayanamadım. Eşim de bu yüzden annemi üzemezsin diyip bana bağırıp çağırdı, ama bana yapılanları ve benim üzülmelerimi görmedi, ya da önemsemedi. Annesine çok düşkündür, yani annesi yanlış yapsada benim yanlış anladığımı düşünür hep. (kayınpederim rahmetli bu arada) Annesi herşeyimize karışır, mesela çocuklara bişey olsa hemen anneme danışalım der. Eşim annesine her gittiğinde bana karşı tavırlı gelir. Ben kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum zaten, hep laf sokup duruyor, bağırıp çağırmaya cesaret ediyor. Eltime bunları yapamıyor, çünkü kaynım eşini çok güzel koruyor, benim eşim bunu yapmıyor, belki de beni gerçekten sevmiyor ve kaybetme korkusu yok. 2 tane küçük çocuğum var, çocuklarına karşı iyi bir baba, ama bana karşı annesi yüzünden saygısız davranıyor, benim dediklerimi önemsemiyor, kaç kere konuşmaya çalıştım hiç takmıyor bile. Yani sonuç olarak evliliğimde mutlu değilim. Mutlu olmaya çalışıyorum, iyi yönleri görmeye çalışıyorum, hep bir etkinlik birşeyler yapmaya çalışıyorum ama eşim biraz da cimridir, bi yere gezi bile yapamıyoruz, bişey almak istersem burnumdan getiriyor, herşeyin en ucuzunu arıyorum hep. Boşanmayı çok düşündüm ama çocuklarım ne olacak. Babalarını seviyorlar, ben onları babasız bırakmaya vicdanım el vermez. Bir yuva da kolay kurulmuyor. Ama kendimi yiyip bitiriyorum böyle. Lütfen bana yol gösterin, çocuklarım küçük diye çalışamıyorum da. Bir de bana nankör olduğumu söylüyorlar, biz sana bunları bunları yaptık diyorlar, sen ne yaptın ki diyorlar. Eltimi el üstünde tutuyorlar, eltin sana hep şöyle iyilik yaptı diyip duruyordu kaynanam. Ben de neler neler yaptım, ama Allah rızası için yaptım, ne yapayım, gözlerine mi sokayım yaptıklarımı. Benim hayalimdeki eş böyle değil...
Ah be arkadaşım benden sana bir arkadaş tavsiyesi.Merhabalar, ben kayınvalidem ile büyük bi tartışma yaptım, artık yaptıklarına daha fazla dayanamadım. Eşim de bu yüzden annemi üzemezsin diyip bana bağırıp çağırdı, ama bana yapılanları ve benim üzülmelerimi görmedi, ya da önemsemedi. Annesine çok düşkündür, yani annesi yanlış yapsada benim yanlış anladığımı düşünür hep. (kayınpederim rahmetli bu arada) Annesi herşeyimize karışır, mesela çocuklara bişey olsa hemen anneme danışalım der. Eşim annesine her gittiğinde bana karşı tavırlı gelir. Ben kayınvalidemin beni kıskandığını düşünüyorum zaten, hep laf sokup duruyor, bağırıp çağırmaya cesaret ediyor. Eltime bunları yapamıyor, çünkü kaynım eşini çok güzel koruyor, benim eşim bunu yapmıyor, belki de beni gerçekten sevmiyor ve kaybetme korkusu yok. 2 tane küçük çocuğum var, çocuklarına karşı iyi bir baba, ama bana karşı annesi yüzünden saygısız davranıyor, benim dediklerimi önemsemiyor, kaç kere konuşmaya çalıştım hiç takmıyor bile. Yani sonuç olarak evliliğimde mutlu değilim. Mutlu olmaya çalışıyorum, iyi yönleri görmeye çalışıyorum, hep bir etkinlik birşeyler yapmaya çalışıyorum ama eşim biraz da cimridir, bi yere gezi bile yapamıyoruz, bişey almak istersem burnumdan getiriyor, herşeyin en ucuzunu arıyorum hep. Boşanmayı çok düşündüm ama çocuklarım ne olacak. Babalarını seviyorlar, ben onları babasız bırakmaya vicdanım el vermez. Bir yuva da kolay kurulmuyor. Ama kendimi yiyip bitiriyorum böyle. Lütfen bana yol gösterin, çocuklarım küçük diye çalışamıyorum da. Bir de bana nankör olduğumu söylüyorlar, biz sana bunları bunları yaptık diyorlar, sen ne yaptın ki diyorlar. Eltimi el üstünde tutuyorlar, eltin sana hep şöyle iyilik yaptı diyip duruyordu kaynanam. Ben de neler neler yaptım, ama Allah rızası için yaptım, ne yapayım, gözlerine mi sokayım yaptıklarımı. Benim hayalimdeki eş böyle değil...
Belediyeler cüzi miktarda bir ücretle bu hizmeti veriyorlar ama seanslar hafta içi mesai saatlerinde oluyorDirek boşanma çözüm olmamasını istiyorum, aile danışmanına başvurmak istiyorum ama onu bile desem para vermemek için gelmez benle, ya da saçmalama der
Aynı eve girmeden bazı konularda maalesef anlaşılamıyor insanlar. Sizin bir karar vermeniz lazım. Ya tüm hayatınız bu şekilde geçecek ya da yollarınızı ayıracaksınız. Ben şahsen aile terapisi ile karakterin değişeceğini düşünmüyorum.Nişanlıyken tanıyamamışım, aslında 2 sene nişanlı kaldık, evlenince birden kendini göstermeye başladı, daha zor zamanlarım oldu çocuklardan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?