İlgisiz eş

Aslında adam kendini evlenince saklamamış. Ama geçmişi değiştiremeyeceğimize göre nasıl bir hayat yaşamak istiyorsanız ona göre hareket etmelisiniz. Buradaki suçlu kayınvalideniz değil kocanız.

Benim de oğlum var, inşallah dediğiniz annelerden olurum ben de, çok düşünüyorum, ben böyle şeyler yapmayacam gelinime diyorum, oğlumu da o şekil yetiştirmeye çalışıyorum

Ben de kayınvalidem ile 4 aydır görüşmüyorum, büyük ihtimalle o da görüşmek istemiyor, yoksa benim de eşim sürekli sıkıştırırdı beni özür dile diye. İlk tartışmalarımızda hep helalleştik barıştık ama bir insan yanlışlarını görüp düzeltmiyorsa bu tartışmanın sonu olmaz. Dediğin gibi görüşmediğim için benim de kafam rahat diyorum ama evde huzur olmayınca sıkıntı

Karakter değişmese de biraz çabalamasını görmek isterdim, çünkü evlendiğinden bu yana iyi yönde gelişmeler görüyorum aslında, ama hoşlanmadığım şeyleri yapınca ister istemez soğuyorum yani

Aslında adam kendini evlenince saklamamış. Ama geçmişi değiştiremeyeceğimize göre nasıl bir hayat yaşamak istiyorsanız ona göre hareket etmelisiniz. Buradaki suçlu kayınvalideniz değil kocanız.
Kayınvalide suçsuz diyemem, söyledikleriyle eşimi etkiliyor kesinlikle ve bana çok ağır lafları var

Çocuklar sizin değersizliğinizi ezilmenizi görmeyecek mi hatta ve hatta büyüdüklerine onlarla bir olup sizi hor görmeyecekler mi?

Annen bir gün bu dünyadan göçüp gidecek ve benden başka kimsen kalmayacak, o zaman yüzüme nasıl bakacaksın, dediniz mi, bu da işe yaramıyorsa ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceksiniz, maalesef başka çare yok

Eğer size değer veriyorsa çabalar aksi halde değer vermiyordur bu kadar net. Ki bunca zaman çok şeyler çektiğinizi ve eşinizin size destek olmadığını annesinden yana olduğunu söylüyorsunuz. Değer veren biri mutlaka orta yolu bulurdu.

Bende kayınvalide oldum ama asla bu şekilde oğlumada gelinimede davranmam onların hayat nasıl yaşarlarsa yaşasınlar.
Ama işte biz yeni nesil eski nesillere hayat zor
Bide ataerkil bi eşin varsa hayat daha da zor.
Bizler böyle kayınvalide olmayalım arkadaşlar.

Maalesef etrafımdaki örnekler hep aynı, anne ölünce eşine hak vermeler başlıyor, ama iş işten geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…