- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
- 103
- Konu Sahibi kittybetty
maalesef canım maalesef öyle. hiç istemezdim.Maalesef bosanmanin acisini cocuklar cekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesef canım maalesef öyle. hiç istemezdim.Maalesef bosanmanin acisini cocuklar cekiyor
evlat bu başka şeye benzer mi. ne biliyim fizan da olsa gider görür insan. burnunda tütmez mi. anlayamıyorum gerçekten.Gozden irak gonulden de irak derler..
rabbim günah yazmasın da bazen bunu bende kendi kendime söylüyorum. keşke ölseydi, oğlum çok iyi biriydi baban vs. derdim, minik kafasında mükemmel bir baba profili çizerdim. yaşayıpta böyle davranmasındansa...İlk zamanlar bende öyle düşünüp takiyordum
ozlemiyor demekki ruhsuzlar
Ozleyen boylemi yapar ben evladimin tırnağına dünyayı yakarım herkes baba olamıyor
Sen hem anne hem baba olacaksın evladına
Farzetki babası öldü
off ne diyosun çok üzüldüm şu an. allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin de napalım babaları da olmayıversin. biz anneler yeteriz onlara. yeterki sağlıklı olsunlar. çok geçmiş olsun umarım çok iyidir şu an. çok üzüldüm gerçekten. dedemiz ve dayımız var çok şükür. dayısına aşık. her kapı çalışınca dayım geldi dayım geldi diye kapıya koşuyor yavrum. aramız yarım saat abimle. onunda kendi hayatı var sonuçta istese gelmeyebilir. bişey diyemem. ama allah razı olsun her haftasonu istisnasız gelir. dayanamıyor yeğenine.İlk zamanlar düzenli görmesinin nedeni belki de barısma ihtimalini düşünmesindendir,yoksa bir anda alakayı kesmezdi diye düşünuyorum....
Aslında bunu sürekli yazmaktan bende sıkıldım ama bu tip insancıklardan bir tanesiyle boşandım ve kanser olan çocugunu 1 yıl kemoterapi almasina ragmen görmemiş,destek olmamis ve hastane gidis gelislerinde refakat etmemiş,bir ihtiyaci var mi diye aramamis bir baba, oglunu da bosamisti,o yılın en iyi babasıydi:)
Diyecegim o ki artık cozum olacagini sanmiyorum yakın cevrede aile bireylerinden biriyle baba özlemini bir nebze hafifletebilecegi bir iliski kurmasini saglayin,dede dayi farketmez....
Oglum rahmetli babama bu sekilde baglanmis biraz da olsa onun yerine koymustu....Allah yardimciniz olsun....
Tamam işte şanslısıniz,dayiyla bu konuyu da konusun destegini sürdürmesini saglayin....tesekkurler iyi dilekler icin,sizi üzdüm ama simdi sevinin diye yaziyorum oglum 8 yasinda hastalandi,suan 19 yasinda, cok yahşi bir delikanli:)....Rabbim hepsine hayırli saglikli ömür versin,bizimde sınavımız diyelim ve şükredelim....off ne diyosun çok üzüldüm şu an. allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin de napalım babaları da olmayıversin. biz anneler yeteriz onlara. yeterki sağlıklı olsunlar. çok geçmiş olsun umarım çok iyidir şu an. çok üzüldüm gerçekten. dedemiz ve dayımız var çok şükür. dayısına aşık. her kapı çalışınca dayım geldi dayım geldi diye kapıya koşuyor yavrum. aramız yarım saat abimle. onunda kendi hayatı var sonuçta istese gelmeyebilir. bişey diyemem. ama allah razı olsun her haftasonu istisnasız gelir. dayanamıyor yeğenine.
Ben erkekleri anlayamiyorum zaten. Babalar anneler gibi degil maalesef. Bir soz vardir. Anne varken babanin bir gözü gorurmus. Anne yokken baba hic gormezmis. Ama su da bir gercek Gozden irak olan gonulden de irak olurmus.evlat bu başka şeye benzer mi. ne biliyim fizan da olsa gider görür insan. burnunda tütmez mi. anlayamıyorum gerçekten.
O kadar sevindim ki iyileşmesine anlatamam. Rabbim oğlunuzu size bağışlasın iki bize de uzun ömürler versin.Tamam işte şanslısıniz,dayiyla bu konuyu da konusun destegini sürdürmesini saglayin....tesekkurler iyi dilekler icin,sizi üzdüm ama simdi sevinin diye yaziyorum oglum 8 yasinda hastalandi,suan 19 yasinda, cok yahşi bir delikanli:)....Rabbim hepsine hayırli saglikli ömür versin,bizimde sınavımız diyelim ve şükredelim....
Aynen öyle canım bizde de analı kuzu kınalı kuzu diye bir laf var. Allah hiçbir çocuğu annesinden ayırmasın annesiz bırakmasınBen erkekleri anlayamiyorum zaten. Babalar anneler gibi degil maalesef. Bir soz vardir. Anne varken babanin bir gözü gorurmus. Anne yokken baba hic gormezmis. Ama su da bir gercek Gozden irak olan gonulden de irak olurmus.
Evet hayatında biri varmış. Muhtemelen de o yüzden arayıp sormuyor.Hayatinda biri var diye tahmin ediyorum. Ozlememesi, fotografina bile bakmamasi, aramamasi cok uzucu ama. Demek ki hic baba olamamis.
Aminnnnn.Aynen öyle canım bizde de analı kuzu kınalı kuzu diye bir laf var. Allah hiçbir çocuğu annesinden ayırmasın annesiz bırakmasın
Benimde oglum 5 yasindan beri baba gormedi. Baba nasil birsey hatirlamiyorum bile diyor. Simdi 22 yasinda guzel bir meslegi var. Meslek sahibi olunca babasi baba oldugunu hatirladi ama is isten gecti artik. Oglum asla gorusmek istemiyor.Aynen öyle canım bizde de analı kuzu kınalı kuzu diye bir laf var. Allah hiçbir çocuğu annesinden ayırmasın annesiz bırakmasın
böyle giderse benim oğlumda baba nedir bilmeyecek sanırım napalım allah sağlık sıhhat versin de önemli olan o. maşallah oğlunuza. inşallah yıllar sonra benim oğlum da öyle olur :) ve evet kuvvetle muhtemel benim oğlum da görüşmek istemicek babasıyla.Benimde oglum 5 yasindan beri baba gormedi. Baba nasil birsey hatirlamiyorum bile diyor. Simdi 22 yasinda guzel bir meslegi var. Meslek sahibi olunca babasi baba oldugunu hatirladi ama is isten gecti artik. Oglum asla gorusmek istemiyor.
doğru söylüyosun. ben insanlık yapayım dedikçe o bunu yanlış yorumladı sanırım. bundan sonra hiç bir şey yapmıcam zaten. defalarca barışmak istedi asla kabul etmedim. beni cezalandırıyor aklınca ama etkilenen ben değilim bu durumdan ne yazık ki oğlum. o da unutacak.Buna benzer bir zey ben de yasadim. Fotograf gondermek ya da alacak misin diye sormak vsga mesaj atmak dogru degil. Cunku onlar bunu tekrar bir araya gelmek icin cocugu kullaniyormusuz gibi algiliyor. Mesaj atmak dogru degil. Birisini mesajla ya da zorla baba yapamazsiniz. Bu yanlis.
Bir de kacan kovalanir derler ya siz adamin cocugu gorsun diye ugrastikca adam daha da uzaklasiyor. Ilgilenmeyin. Aramayin. Alirsa alir gorurse gorur bu onun problemi, sizin degil. Her seferinde gelecek misin diye sormak o gunleri takip ettiginizi o gunleri beklediginizi dusundurur adama. Onlar oyle maalesef. Bosverin. Siz oglusunuzla gezin tozun. O en guzel gunlerini kacirdigina yansin. Cok cok zorunlu olmadikca aramatin totolari kalkiyor, kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar.
gönderdiği o cüzi miktarı kullanmıyorum zaten. hesap açtım oğluma orda birikiyor. dediğim gibi allaha şükür hiç ihtiyacım yok. senin dediğini desem " bu hafta işim var sen ilgilen" vereceği cevap şu olur : başından mı atıyosun, ,ilgilenmek senin görevin vs. vs. o zihniyette bir insan maalesef. o yüzden hiç gerek yok.keske nafakayi fazla yazsaydiniz en azindan cocugunuza biriktirirdiniz.ilerde kullanmasi icin fakat once bir sorun sonra bulusmaya ikna edin yada benim isim cikti bu hafta sen ilgilen gibisinden
eğer yüksek miktar bi nafaka isteseydim asla anlaşmalı boşanmaya yanaşmazdı. yıllarca mahkemeye git-gel yıpranmakta istemedim açıkçası. çünkü zaten yeterince yıprandım. bir an önce bitsin dedim, istemedim. maddiyata çoook düşkün maalesef. hatta şöyle söyliyim boşanma davası sırasında ona ait olan evin yarısını çocuğun üstüne yap, bi hayat garantisi olur dedim (kabul etmiceğini bile bile) zaten kabul etmedi :)) düşün.siz hata yapmışsınız nafaka almayarak.geliriniz yüksek olsa bile o nafakayı alıp evladınızın adına hesap açıp çocugunuz için birikim yapabilirdiniz
eş olma gayreti zaten yokmuş birde üstüne babalık yapamıyor siz de zemin hazırlamışsınız kolaylıklar sunarak.adam unutmuş kendisinden bir parça taşıyan evladı oldugunu sorumluluk zaten güvenilir yerde kendisinde merak uyandırmıyor acaba evladım nasıl diye