• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz baba

Niye nafaka istemedinki, bu cocuk buyuyecek masrafi artacak, kulkanmiyorsan birikim yapardin ogluna. Oh adam keyfinde geziyordur simdi bekar gibi. Ihtimal birisi vardir hayatinda. Yeni cocuklari olunca donup hic bakmaz sizinkine. Arada nafaka olsa cok afedersin ama para veriyorum bendede kalcak o cocuk be der. Anladigim erkeklerin kafasi cok sacma calisiyor, bizim gibi zannetme onlari.
Bence mesaj yazabilirsin bir aydir konusmadin seni soruyor diye. Lafi uzatmadan direk sorunu soyleyip virakabilirsin.
Bende bazen pişman oluyorum istemediğime. Sonra düşünüyorum yok diyorum onuda burnumdan getirir ileri geri konuşurdu. İnanılmaz maddiyata düşkündür çünkü. Elimden geldiği kadar yapıcam birikim inşallah. Evet canım sevgilisi varmış. Umrumda değil. Evladıma üzülüyorum ben.

Insan evladini hic mi ozlemez...
Nafaka konusunda da arkadaslara katiliyorum.
Cocuk seni ozluyor diye soyleyebilirsin. Baktin orali degil fotosunu bile atma.
Ama cocugunuz icin ilerde kapanmayan yara olabilir bu durum.
Muhtemelen öyle olacak canım. Elimden geleni yapıyorum eksiklik duymasın diye ama bir boşluk olacak tabi yetemediğim yerler olacak.

Yani hanımlar kafalar çok hastalıklı çalışıyor farkında mısınız? İyisiyle kötüsüyle herkes boşandıktan sonra yoluna gider. Erkekleri damızlık olarak görmek mi daha ahlaki? Ayrıca dert çocuk da değil başka kadın. Sizle mutsuz oldu. Başkasına da yar olmasın kafası.

Evet ilgisizmiş siz de yollamayın fotografları çok özlerse zaten kendisi arar.
Çocuk için kötü bir durum ama bir şekilde idare edin baban sehir dısında işleri var diyerek çocugu sakinleştirebilirsiniz.
Nafaka alın bence tekrardan talep oluşturun
Çocugunuz adına hesap açın oraya biriksin nafaka parası.

Maneviolarak babalik yapmayacaksan en azindan maddi acidan yapman icin alabilecegim en yuksek nafaka icin dava acmayi planliyorum.kararini su gun su saate kadar bildir lutfen derdim ben olsam muhtemelen hayatinda biri var zamanda parada o kisiye gidiyor...parayi seven biriyse odememek icin alir cocukta mutlu olur...yok parayi oderse o parada pedagog parasi olur cok uzuldum bunu bilmenizi isterim
Aynen öyle canım sevgilisi varmış. Haftasonları da onun yanında herhalde. Ah canım benim ikisini de yapmaz biliyorum. O sembolik nafakayı bile zar zor ödüyor.

Hiç arayıp sormayın. Çocuk içinde olsa. Çünkü erkeklerde şu var. Beni arıyor. Heyy beni hala seviyor.
O sizi arayacak. Bana güvenin.

Benimki de ilgilenmiyor ve oğlum farkında ben bıraktım artık çocuk ta ona göre farkına varsın anlıyorum babaya ihtiyacı var ama zorla baba olunmuyor adam olsa boşamazdık zaten
Aynen öyle canım adam olsalar boşanmazdık. Şiddet olmasa kolay kolay da boşanmazdım ben evladım için. Ama bıçak kemiğe dayanmıştı.

Yazik cocuga ya ozler tabi babasi. Minicik dunyasinda anlamlandiramaz ki nereye gittigini. Dayi dede varsa onlarla daha cok gorussun en azindan. İtekleye itekleye de babalik yapilmaz. Ben olsam agzima geleni sayardim. Suan bile sayasim var.[/QUOTE
Inanki umrumda olmazdı ama çocuğuma kıyamıyorum ışte. Allah'a şükür babam ve annemle beraber yaşıyoruz zaten. Dayısı da her haftasonu geliyor kıyamıyor. O çocuk hasretini oğlumda baba hasretini gideriyor.

Hiç arayıp sormayın. Çocuk içinde olsa. Çünkü erkeklerde şu var. Beni arıyor. Heyy beni hala seviyor.
O sizi arayacak. Bana güvenin.
Boşandığımızdan beri sadece 2 3 haftada bir oğlumla ilgili attıysam mesaj atmışımdır. Onun dışında bir kere bile aramadım. Hatta babam teslim eder babam alır. Yüzünü görmedim görmekte istemiyorum. Umutlanacağı hiç bir şey yapmadım canım

Boşandığımızdan beri sadece 2 3 haftada bir oğlumla ilgili attıysam mesaj atmışımdır. Onun dışında bir kere bile aramadım. Hatta babam teslim eder babam alır. Yüzünü görmedim görmekte istemiyorum. Umutlanacağı hiç bir şey yapmadım canım
Canım zaten biz yapmıyoruz. Onlar öyle yorumluyor.
Dipnot: bunu yaşamış birisi olarak söylüyorum.
Ayrıca bunu bana bir uzman söylemişti. Siz iletişim kudurmayın babası ilişki kurmak istesin demişti. Böyle olunca çocuk diyorki babam beni önemsemiyor. Beni sevmiyor.
Resim atmayın mesela. Gelsin görsün çocuğu.

Bu arada kesinlikle eleştirmek / akıl vermek değil amacım. Paylaşmak istedim sıkıntınızı birebir yaşamış birisi olarak.

Konu Sahibi sizi çok takdir ettim. Bir işim ve gelirim var demişsiniz. Ve onurlu olup nafakadan medet ummamışsınız. Sırf boşandınız diye karşı tarafa damızlık muamelesi yapmıyorsunuz. Size yorum yazanlar çoğu sorunuza değil nafakaya takılmış. İlginç.
Çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Bu arada kesinlikle eleştirmek / akıl vermek değil amacım. Paylaşmak istedim sıkıntınızı birebir yaşamış birisi olarak.
Canım benim ne demek. Tabiki düşündüğünü yazacaksın. Yorum yapın diye açtım konuyu zaten ve her yoruma her eleştiriye açığım. Paylaştığın içinde çok teşekkür ederim.

Aynen öyle canım sevgilisi varmış. Haftasonları da onun yanında herhalde. Ah canım benim ikisini de yapmaz biliyorum. O sembolik nafakayı bile zar zor ödüyor.
Sevgilisi varsa direk nafaka davasi ac.cocugu alir kadinin yanina goturur oda annecilik oynayayim derken cocugun psikolojisinin icine etmesinler...bence tabii dilerim cocuk icin en saglikli karari verirsin.sonucta bir cocugu annesinden daha iyi kimse dusunemez..ama babasiz buyunuyor ben ve yegenim babasiz buyuduk...o aklini kullandi basardi.ben duygularimi kullandim coktum.hakkinizda hayirlisi

Back