• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz baba

Zorla baba olcaksa hiç olmasın daha iyi.. sahte gülümseme olcaksa çocuğa karşı hiç yüzüne gülmesin. Özlese arar sorar koca adam sonuçta. Hayatınıza bakın. Sessiz kalın 2 günde bi resm atmakla hata etmişin. Gönderme resm fln özlüyorsa gelip görür.. babası ölen çocukları düşünün onlar nasıl büyüyor? Babası yokmuş gbi hayatınızı sürdürün. O boşluğu doldurmaya çalışın babasını düşünecek vakti bile olmasın oyun yerlerine götürün dayısıyla dedesiyle bol bol vakit geçirsin.. o boşluk bi şekilde dolmalı

Yollamayın hiç resim falan bence mesaj yazmanıza gerek yok Kalsın bekleyin bakalım resim atmayınca fark edecek mi

Merhaba kızlar. Bilen bilir bilmeyenler içinde geçen yıl eşimden boşandım. Yaklaşık 3 yaşında bir oğlum var. Velayeti bende.
Konuya gireyim. Normalde 2 haftada bir babasında kalırdı bir gün. Öyle anlaştık. 2 ay öncesine kadarda düzenli görüştüler. Fakat 2 aydır bir kere bile görmediler birbirlerini. Sürekli sordum alacak misin diye. Her seferinde yoğunum, işim var vs. dedi. Bir aydır da sormuyorum. Watsapptan 2-3 günde bir çocuğun fotoğrafını gönderiyorum boiandığımızdan beri. Babası sonuçta özler diye. Fotoğraflara bile günler sonra bakıyor. En son bir ay önce görüştüler telefonda. O gün bugündür ne arama ne bir mesajla çocuk nasıl diye sorma hiç birşey yok.
Açıkçası almaması benim için daha iyi. Gözümün önünde oluyor hep kuzucum. Zaten çalışıyorum ve akşama kadar göremiyoruz birbirimizi. Ama çocuk özlüyor ışte babasını. Ona dayanamıyorum. Maddi anlamda zaten hiç bir beklentim yok. İyi bir işim ve gelirim var çok şükür. Çok cüzi bir milyar nafaka ödüyor. Onuda istemedim. Avukat sembolik bişey yazalım dedi. Onun dışında bir yıldır bir iğne almışlığı yok. Dediğim gibi istemiyorumda. Ama babalık vazifesini yapmak zorunda. Yanlış mi düşünüyorum.
Şimdi sizce şöyle güzel bir mesaj döşiyim mi yoksa tamamen sessiz mi kalayım, ne dersiniz??
Valla arayıp sormuyorsa o eski eşinin sorunu bence senin msj atman gelecekmisin alacakmısın yada msj sıralimmi demen çok yalnış bence çocuk degilde sizin eşinizi görmek gibi yada muhabbet açmak gibi bi düşünceniz oldugunu sezdim yanılıyorsam hakkınızı helal edin bende boşandım benimde kızım var ama eski eşimle hiç bir zaman yüz göz olmadım olmamda ister arar ister aramaz o onun babalıgı ben analık görevime bakarım vicdanı rahatsa sıkıntı yok siz zorlamı gelip al ilgilen diyeceksiniz hiç gerek yok

Zorla baba olcaksa hiç olmasın daha iyi.. sahte gülümseme olcaksa çocuğa karşı hiç yüzüne gülmesin. Özlese arar sorar koca adam sonuçta. Hayatınıza bakın. Sessiz kalın 2 günde bi resm atmakla hata etmişin. Gönderme resm fln özlüyorsa gelip görür.. babası ölen çocukları düşünün onlar nasıl büyüyor? Babası yokmuş gbi hayatınızı sürdürün. O boşluğu doldurmaya çalışın babasını düşünecek vakti bile olmasın oyun yerlerine götürün dayısıyla dedesiyle bol bol vakit geçirsin.. o boşluk bi şekilde dolmalı
10 Numara bi yorum olmuş helal olsun

Bence atmayin resim mesim.
Cocuk 3 yaşında. Benim bile burdan kalbim sizladi ama inanin cocuk unutucak.
Bence en sağlıklısı. Kesin yeni sevgilisi istemiyor.
Bide beni düşünün içim parçalanıyo. Bu saatten sonra hiç bir şeyde yapmıcam zaten. Kendi bilir. Sevgilisi istemediği için görüşmüyosa da bu çocuğun hakkı da babasının boynuna. Bu dünyanın öbür tarafı da var. Ne deyim.

Sevgilisi varsa direk nafaka davasi ac.cocugu alir kadinin yanina goturur oda annecilik oynayayim derken cocugun psikolojisinin icine etmesinler...bence tabii dilerim cocuk icin en saglikli karari verirsin.sonucta bir cocugu annesinden daha iyi kimse dusunemez..ama babasiz buyunuyor ben ve yegenim babasiz buyuduk...o aklini kullandi basardi.ben duygularimi kullandim coktum.hakkinizda hayirlisi
Ahh canım benim mahkeme kararı var. Almak istediğinde alır yapacak hiç bi şeyim yok malesef. Ama evlenirse ilk yapacağım şey tayin isteyip gitmek olacak bu şehirden.

Çok haklısın. Daha da hiç bişey yapmıcam zaten. Vicdanım rahat. Zorlamayla bu kadar oldu ışte. Hem annesi hem babası olmayan yavrucaklar ne yapsın. Ömrüm yettiği kadar hem maddi hem manevi çocuğumun arkasında olucam. Boşandığımdan beri kadın değilim sadece anneyim. Kendi ayaklarının üstünde durup hayatını kurana kadar da öyle olacak.

Ozlemez
Bende de vardı öyle bosanali on seneyi geçti kızını ne gördü ne konuştu
Bi kaç kere ben gorusturmek istedim bi tarafı kalktı barışalım ben baba olurum dedi

Bosverim yapacak bisey yok bu şahıslar böyle

Valla arayıp sormuyorsa o eski eşinin sorunu bence senin msj atman gelecekmisin alacakmısın yada msj sıralimmi demen çok yalnış bence çocuk degilde sizin eşinizi görmek gibi yada muhabbet açmak gibi bi düşünceniz oldugunu sezdim yanılıyorsam hakkınızı helal edin bende boşandım benimde kızım var ama eski eşimle hiç bir zaman yüz göz olmadım olmamda ister arar ister aramaz o onun babalıgı ben analık görevime bakarım vicdanı rahatsa sıkıntı yok siz zorlamı gelip al ilgilen diyeceksiniz hiç gerek yok
Daha önce yazmıştım şahısla asla muhabbet kurmak gibi bi derdim yok. Bir yıldır görmedim de zaten. Babam teslim edip babam alıyor oğlumu. İstesem görürdüm. Ama çocuk babasını sayıklayınca anne yüreği dayanamıyorum ışte. Napalım buna da alışıcaz. Bundan sonra bende sizin gibi hiç bişey yapmıcam.

Ozlemez
Bende de vardı öyle bosanali on seneyi geçti kızını ne gördü ne konuştu
Bi kaç kere ben gorusturmek istedim bi tarafı kalktı barışalım ben baba olurum dedi

Bosverim yapacak bisey yok bu şahıslar böyle
Anlamıyorum ışte. Ya insan hiç mi özlemez hiç mi merak etmez. Ben işteyken bütün gün bi saniye bile aklımdan çıkmıyor.

Merhaba kızlar. Bilen bilir bilmeyenler içinde geçen yıl eşimden boşandım. Yaklaşık 3 yaşında bir oğlum var. Velayeti bende.
Konuya gireyim. Normalde 2 haftada bir babasında kalırdı bir gün. Öyle anlaştık. 2 ay öncesine kadarda düzenli görüştüler. Fakat 2 aydır bir kere bile görmediler birbirlerini. Sürekli sordum alacak misin diye. Her seferinde yoğunum, işim var vs. dedi. Bir aydır da sormuyorum. Watsapptan 2-3 günde bir çocuğun fotoğrafını gönderiyorum boiandığımızdan beri. Babası sonuçta özler diye. Fotoğraflara bile günler sonra bakıyor. En son bir ay önce görüştüler telefonda. O gün bugündür ne arama ne bir mesajla çocuk nasıl diye sorma hiç birşey yok.
Açıkçası almaması benim için daha iyi. Gözümün önünde oluyor hep kuzucum. Zaten çalışıyorum ve akşama kadar göremiyoruz birbirimizi. Ama çocuk özlüyor ışte babasını. Ona dayanamıyorum. Maddi anlamda zaten hiç bir beklentim yok. İyi bir işim ve gelirim var çok şükür. Çok cüzi bir milyar nafaka ödüyor. Onuda istemedim. Avukat sembolik bişey yazalım dedi. Onun dışında bir yıldır bir iğne almışlığı yok. Dediğim gibi istemiyorumda. Ama babalık vazifesini yapmak zorunda. Yanlış mi düşünüyorum.
Şimdi sizce şöyle güzel bir mesaj döşiyim mi yoksa tamamen sessiz mi kalayım, ne dersiniz??
haklısın canım konuş en azından ilerde ufaklığa ben köprü kurmaya çalıştm baban istemedi diyebilesin

Gozden irak gonulden de irak derler..

Anlamıyorum ışte. Ya insan hiç mi özlemez hiç mi merak etmez. Ben işteyken bütün gün bi saniye bile aklımdan çıkmıyor.
İlk zamanlar bende öyle düşünüp takiyordum
ozlemiyor demekki ruhsuzlar
Ozleyen boylemi yapar ben evladimin tırnağına dünyayı yakarım herkes baba olamıyor
Sen hem anne hem baba olacaksın evladına
Farzetki babası öldü

İlk zamanlar düzenli görmesinin nedeni belki de barısma ihtimalini düşünmesindendir,yoksa bir anda alakayı kesmezdi diye düşünuyorum....
Aslında bunu sürekli yazmaktan bende sıkıldım ama bu tip insancıklardan bir tanesiyle boşandım ve kanser olan çocugunu 1 yıl kemoterapi almasina ragmen görmemiş,destek olmamis ve hastane gidis gelislerinde refakat etmemiş,bir ihtiyaci var mi diye aramamis bir baba, oglunu da bosamisti,o yılın en iyi babasıydi:)
Diyecegim o ki artık cozum olacagini sanmiyorum yakın cevrede aile bireylerinden biriyle baba özlemini bir nebze hafifletebilecegi bir iliski kurmasini saglayin,dede dayi farketmez....
Oglum rahmetli babama bu sekilde baglanmis biraz da olsa onun yerine koymustu....Allah yardimciniz olsun....

haklısın canım konuş en azından ilerde ufaklığa ben köprü kurmaya çalıştm baban istemedi diyebilesin
canım benim iletişim kurulabilecek bir insan olsa oğlum için hiç düşünmeden arar konuşurdum. ama anlamaz ki. birde üstüne üstlük beni suçlar eminim. bugüne kadar bir kere bile hatasını kabul ettiğini görmedim. ama boşandığımızdan bu yana gönderdiği hiç bir mesajı vs. silmedim. hepsi duruyor. asla kendiliğimden tutup oğluma göstermem ama ola ki babası beni suçladı, işte o zaman al oğlum oku bunların hepsini diyeceğim. hoş 3-5 seneye çocukta anlar zaten nasıl biri olduğunu.

Back