İlgisiz baba sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2,5 aylık bebek farkediyor musunuz?
Sakın sakın yemek yapmayın aç kalsın. Yada unlu su verin.
Eşiniz gitsin gerekirse borç alsın çalışınca ödesin, derneklere gidin Kızılay genel olarak yardımcı olur, aile hekimine gidin buraya yazmayın başvurun ama mama alın. Unlu su mu olur Allah aşkına, bebek nasıl hazmetsin sıfır vitamin.
Anne sütü için siz yine de çabalayın. Bu sıkıntıyla da süt gelir mi bilemiyorum tabi.

Konu gercek mi acaba ya?
Ipden falan bakıyorlar sanırım konu sahibine
2,5 aylık aclıktan bagırıyor nedir:KK43:

Var Boyle insanlar maalesef.benimde bi tanıdıgım vardı.zaten karı koca ikiside işsiz.arka arkaya iki küçük bebek.aradı birgün sütüm yok dedi.elimden geleni yaptım.dünya halidir iş bulamamışlardır diye neredeyse bir sene elimi çekmedim üzerlerinden.ama bir baktım bir sene olmuş ne iş ne güç.karı koca evde oturuyorlar.çektim elimi ayağımı.onunda elinde telefon internet ama çocuga süt yok.buraya yazcagın kadar bi arkadaş demiş sat o telefonu doyur çocugunun karnını.çocuklar aç diyosun bundan daha acil şey varmı.buyuk konuşmayın ama çocugum aç olacak bende oturup kadınlar kulübü ne yazacm.daha neler.

Çocuklarin aralarında yaş farkı yok pek sanırım. Neden emzirmediniz çocuğu. Mama çok pahalı olduğu için emzirmeme nedeni geliyo aklıma.
Eşiniz olan o boş insan böyle devam mi edecekmiş calismadan. Ne zamana kadar başkası bakar sizin olan çocuklara. Madem çalışmıyor otur sen bak ben çalışayım deyin o zaman. İki tane çocuğu ard arda yaparken aklı ve tembelliği nerdeydi

Ben zaten yardım ulaştırmayı teklif ettim , mesajlari gördüğü halde yazmıyor, ben kadın olduğundan bile şüpheliyim. Kendince olay çıkartıp, sosyal deney yapıyor. Hiç muhatap olmayın, gerçek değil çünkü.

Valilik ve belediyeye gidiyorsunuz , direk yardimci oluyorlar hatta oradaki duyarli insanlar o saniye yardimci olduklarini biliyoeum

Kızlar eşim önceden melek gibi adamdı bu aralar çok değişti annesi yüznden hep dolduruşa geliyor artık kime açılacağımi şaşırdım size anlatmak istiyorum bizle hiç ilgilenmez oldu iki çocuk var işten ayrıldı iş arıyor ama ben zorluyorum kalk iş bak ne yiyip iccez iki çocuk biri süt içiyor biri mama yiyor en küçüğü zaten anne sütü hiç alamadı bana diyor ki eskiden mama mi vardı yap unu sulu gene ver kızlar bebegim çok ağlıyor açlıktan artık ona yok tutsun dıe ne vercemi bilmiyorum dhaa 2 buçuk aylık mama almıyor insan borç bulur gne alır zaten istemedi bu çocuğu hiç herneyse ben mamayi bile alırken en uygunu 45liralik alıyordum şimdi bu adam onu bile almıyor az önce büyük kavga ettik belediye başkanı süt veriyor oğlum için Allah razı olsun ama mama yardımı alamıyorum bebek ağladıkça bana bağırıyor sen dayan açlığa dedım eskiden mama mi vardı diyor napcami şaşırdım iyice doldum ağlayarak yazıyorum
Üremeyin hanımefendi. Sizin gibi sorumsuzlar üremesin. Kocanız rezillik, bunu bile bile çocuk yapan siz de kendinizi bir sorgulayın bakalım

Eminim eskiden böyle değilmiştir, çok merhametliymiştir. Mutlu ailenizi taçlandırmak için 2 çocuk doğurmuşsunuzdur hemen. Annesi aklına girip çalışma, eve para getirme, çocuklar pirinç unu yesin diyordur.

Neyse, şiddet görmeden oluyor mu bilmiyorum ama kadın sığınma evinde olsanız boğazından sıcak yemekler geçer.

Karnını doyurmakla bitmeyecek. Büyüdükçe ihtiyaçlar artacak. Çalışıp gelir elde etmeniz gerek.

26 yaşında sağdan soldan yardım dilenmek gerçekten kendinize yakıştırdığınız hayat bu mu 3. Çocuğu da yapın belki eşiniz değişir

Lütfen burada yardım mesajları yazmayınız yasaktır, ilçenizin belediyesine, kaymakamlığına başvurun, durumu olmayan vatandaşlara zincir marketlerin alışveriş çeklerinden veriyorlar, çeklerle mama alırsınız.

Ayrıca kusura bakmayın şahsınıza yönelik yazmıyorum ama sabit internet hattı olan birisi faturasını ödeyebiliyorsa mama da alabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X