İlgisiz baba sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aiseeeee18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
5
-4
29
Kızlar eşim önceden melek gibi adamdı bu aralar çok değişti annesi yüznden hep dolduruşa geliyor artık kime açılacağımi şaşırdım size anlatmak istiyorum bizle hiç ilgilenmez oldu iki çocuk var işten ayrıldı iş arıyor ama ben zorluyorum kalk iş bak ne yiyip iccez iki çocuk biri süt içiyor biri mama yiyor en küçüğü zaten anne sütü hiç alamadı bana diyor ki eskiden mama mi vardı yap unu sulu gene ver kızlar bebegim çok ağlıyor açlıktan artık ona yok tutsun dıe ne vercemi bilmiyorum dhaa 2 buçuk aylık mama almıyor insan borç bulur gne alır zaten istemedi bu çocuğu hiç herneyse ben mamayi bile alırken en uygunu 45liralik alıyordum şimdi bu adam onu bile almıyor az önce büyük kavga ettik belediye başkanı süt veriyor oğlum için Allah razı olsun ama mama yardımı alamıyorum bebek ağladıkça bana bağırıyor sen dayan açlığa dedım eskiden mama mi vardı diyor napcami şaşırdım iyice doldum ağlayarak yazıyorum

Çok üzüldüm. Maalesef Bir kere keyfi çalışmamaya başlayan adam bir daha düzenli işe girip çalışmıyor çevremde gördüğüm kadarıyla.
Yardım için belediyeye vs başvurabilirsiniz. Daha önemlisi bu şekilde yardımlarla nereye kadar? Aileniz sahip çıkmıyor mu size.

Gerçekten böyle adamlar var mı ya? Benim eşim kendi açlıktan ölür cocugunu doyurur. Bu nasıl mantık? Kayınvalideni, kayınpederini ara çocuğum aç de. Kendi ailen sana destek olacaksa bir süre ailenin yanına git. Belki yoklugunuzda sizin ve çocuklarının değerini anlar.

Gerçekten böyle adamlar var mı ya? Benim eşim kendi açlıktan ölür cocugunu doyurur. Bu nasıl mantık? Kayınvalideni, kayınpederini ara çocuğum aç de. Kendi ailen sana destek olacaksa bir süre ailenin yanına git. Belki yoklugunuzda sizin ve çocuklarının değerini anlar.
Kaynanam beni sevmediği için torunlarıni sevmezmiş hep öle der asla yardım etmez benim ailemde esimle büyük kavgalı Beni sildiler

Son düzenleme:
DESTEK olan yok maalesef

Şimdi inanılmaz sinir oldum eşinize de size de ..çocuk aç diyorsunuz burda konu açıyorsunuz...çocuk açsa ortalığı yıkın napin edin yardım mı alırsınız anne babalara mi gidersiniz o koca musveddesini evden mi atarsınız bilmem de...o çocuğu doyurun...doğurduğunuzu doyurun!!!

Kızlar eşim önceden melek gibi adamdı bu aralar çok değişti annesi yüznden hep dolduruşa geliyor artık kime açılacağımi şaşırdım size anlatmak istiyorum bizle hiç ilgilenmez oldu iki çocuk var işten ayrıldı iş arıyor ama ben zorluyorum kalk iş bak ne yiyip iccez iki çocuk biri süt içiyor biri mama yiyor en küçüğü zaten anne sütü hiç alamadı bana diyor ki eskiden mama mi vardı yap unu sulu gene ver kızlar bebegim çok ağlıyor açlıktan artık ona yok tutsun dıe ne vercemi bilmiyorum dhaa 2 buçuk aylık mama almıyor insan borç bulur gne alır zaten istemedi bu çocuğu hiç herneyse ben mamayi bile alırken en uygunu 45liralik alıyordum şimdi bu adam onu bile almıyor az önce büyük kavga ettik belediye süt veriyor Allah razı olsun ama mama yardımı alamıyorum bebek ağladıkça bana bağırıyor sen dayan açlığa dedım eskiden mama mi vardı diyor napcami şaşırdım iyice doldum ağlayarak yazıyorum
Yahu bakamayacagınız çocukları neden yapıyorsunuz ? Yazık değil mi o cocuga ? Unlu su çocuğu besler mi ? Birini belediyenin verdiği sütle besliyorsunuz diğerini unlu su.

Cocuk aç diyorsunuz burada konu açıyorsunuz, gidin ev temizliğine yardımla nereye kadar ??

Aileniz onunla konuşmaz tamam ama sizi de o halde bırakmaz arayın ailenizi ne demek aç çocuk yapmayın Allah aşkına neler çekiyoruz onlar için o adamın ağzına bakmayın

Muhtarlığa gidin durumunuzu anlatın..Sizi yönlendirecek...Belediyeler yardıma ihtiyacı olanlara kolılerce erzak veriyor..Kadın için ped...Siz çocuklarınız için mama talebinde de bulun...Biraz süreçler için uğraşacaksınız ama bulunduğum büyükşehirde belediye de sıraya giriyorlardı kolıleri almak için...
Hatta belediye otobüslerine bile ücretsiz binmek için kart çıkartabilirsiniz..Bulunduğunuz yerin yardımla alakalı internet sitelerini araştırın,soruşturun...Muhakkak birşeyler bulabilirsiniz..

Kardesleriniz de mi yok? Aileniz sizi silmis olabilir ama torunlarinin ac kalmasina goz yumacaklarini sanmiyorum. Siz de evde elektronik ya da mobilya tarzi elden cikarabileceginiz ne varsa satin, siz telefonsuz yasayabilirsiniz ama cocugunuz mamasiz yasayamaz. Inanilmaz uzuldum ya, ne diye baba yaparsiniz boyle adamlari? Hic sanmiyorum onceden de melek olduguna, bi insan nasil cocugunun ac kalmasina goz yumabilir.

Kaynanam beni sevmediği için torunlarıni sevmezmiş hep öle der asla yardım etmez benim ailem de başta çocuklara yardım etti eşim ortalığı yıktı sizden hayır gelmesin dıe ailem de konuşmuyor bizle
Aileniz destek olmuş ama siz eşinizin lafını dinlemeyi tercih etmişsiniz. Başta yardım ettikleri dediğiniz yakın bir zaman olmalı çünkü bebeğiniz daha 2,5 aylık. El kadar bebeğin açlıktan ağlamasını mı tercih ediyorsunuz? Siz aç kalın ekmek kemirin kendi sorununuz ama bebeği doyurmak zorundasınız. Ne eşiniz ne de eşinizin ailesi bebeği istememiş, rızkıyla gelir demişsiniz ama açlığa gelmiş günahsız yavru. Daha ilk çocuk beslenemiyor yeterli gıda alamıyor, koşarak ikinciyi yapmışsınız aferin. Bu çocukların vebali sizin boynunuzda, kendinize anne diyorsanız derhal ailenize gidin. Boşarsa boşasın, koca bulunur merak etmeyin.

Ailenizle bağlantınızı koparmanızın sebebi eşiniz mi? Ne kıymetli ne kudretli adammış, açlıktan bebek çatlıyor ama beyimiz kabul etmediği için ailenize gidemiyorsunuz. Kayınvalideniz ve eşiniz kadar siz de acımasızsınız. Bırak kendi çocuğumu komşunun çocuğu böyle açlıktan ağlasın lokma yutamam, elimden geleni derhal yaparım. Nasıl dayanıyorsunuz çocuğunuz orada çatlarken kocanızın lafından sözünden çıkmamaya? Benim gözüm görmez vallahi paralarım adamı.

Belediyeden aldığınız sütle diğer çocuğunuzu ne kadar büyütebileceksiniz ? Bitki değil çocuk bu. Her 3-4 ayda bir üst baş alınacak, oyuncağı, kitabı saymadım daha. Yazık günah ya keşke okumasaydım bu başlığı.

Aileniz destek olmuş ama siz eşinizin lafını dinlemeyi tercih etmişsiniz. Başta yardım ettikleri dediğiniz yakın bir zaman olmalı çünkü bebeğiniz daha 2,5 aylık. El kadar bebeğin açlıktan ağlamasını mı tercih ediyorsunuz? Siz aç kalın ekmek kemirin kendi sorununuz ama bebeği doyurmak zorundasınız. Ne eşiniz ne de eşinizin ailesi bebeği istememiş, rızkıyla gelir demişsiniz ama açlığa gelmiş günahsız yavru. Daha ilk çocuk beslenemiyor yeterli gıda alamıyor, koşarak ikinciyi yapmışsınız aferin. Bu çocukların vebali sizin boynunuzda, kendinize anne diyorsanız derhal ailenize gidin. Boşarsa boşasın, koca bulunur merak etmeyin.

Ailenizle bağlantınızı koparmanızın sebebi eşiniz mi? Ne kıymetli ne kudretli adammış, açlıktan bebek çatlıyor ama beyimiz kabul etmediği için ailenize gidemiyorsunuz. Kayınvalideniz ve eşiniz kadar siz de acımasızsınız. Bırak kendi çocuğumu komşunun çocuğu böyle açlıktan ağlasın lokma yutamam, elimden geleni derhal yaparım. Nasıl dayanıyorsunuz çocuğunuz orada çatlarken kocanızın lafından sözünden çıkmamaya? Benim gözüm görmez vallahi paralarım adamı.

Belediyeden aldığınız sütle diğer çocuğunuzu ne kadar büyütebileceksiniz ? Bitki değil çocuk bu. Her 3-4 ayda bir üst baş alınacak, oyuncağı, kitabı saymadım daha. Yazık günah ya keşke okumasaydım bu başlığı.
Aileme yalvarmadim mi sanıyorsunuz ama artık beni silmişler çocukları silmişler eşimle kavga edince

Çocuk açlıktan ağlarken burda çare aramak nedir ? Gidin ailelere , komşulara bi vicdanlı insan çıkar doyurur çocuğu. Belediyeye gidin, yardım kuruluşlarına gidin o adamıda tez vakitte kapının önüne koyun. Siz kararlı olursanız aileniz arkanızda durur. Sakın dönmeyin o adama

Çocuk açlıktan ağlarken burda çare aramak nedir ? Gidin ailelere , komşulara bi vicdanlı insan çıkar doyurur çocuğu. Belediyeye gidin, yardım kuruluşlarına gidin o adamıda tez vakitte kapının önüne koyun. Siz kararlı olursanız aileniz arkanızda durur. Sakın dönmeyin o adama
Komşular aldı bimden mama 45 liraya parada istemedi Allah razı olsun ama tekrar nasıl isterim

Aileme yalvarmadim mi sanıyorsunuz ama artık beni silmişler çocukları silmişler eşimle kavga edince
Ben sizin gerçek olduğunuza inanmadım, ama genede küçük bir bebeğin qc kalması ihtimaline katlanamıyorum. Bana özelden telefon numaranızı gönderin. Hangi il veya ilçede olursanız olun. Oradaki barodan bir avukat arkadaş bulup size yönlendireceğim. Size gerekli hukuki ve geçici mama desteği sağlayacak.

Konuyu birileri yardım eder belki diyerek mi açtınız?
Çocuk açlıktan ağlarken buradan ne tür birşey bekleyebilirsiniz baska bilemedim.
Aileniz, esinizin ailesi küçücük bebeğin aç kalmasına tepkisiz kalacak insanlar mı cidden?
Belediyeye, muhtarlığa başvurun, vakıflar, dernekler, çalmadığınız kapı kalmasın. Çocuğunuz açılıktan ağlıyorsa kadındır külünden üyelik alıp, konu açmakla uğraşmayın.

Son düzenleme:
Komşular aldı bimden mama 45 liraya parada istemedi Allah razı olsun ama tekrar nasıl isterim
Arkadaşım o zaman belediyeye gideceksin, ilgilenmiyorlarsa , muhtarlığa git, ilgilenmiyolarsa karakola git, ilgilenmiyolarsa ihh ya git, ilgilenmiyolarsa kızılaya git, ilgilenmiyolarsa parti binalarına git , Oturduğun yerden ne yapabilirsin. Kendini kurtarmak için kapı kapı gezmekten başka çare var mı ? Dediğim gibi net şekilde o adamdan ayrılacaksan ailene git gerekirse kapıda yat, illaki kabul edecekler.

Arkadaşım o zaman belediyeye gideceksin, ilgilenmiyorlarsa , muhtarlığa git, ilgilenmiyolarsa karakola git, ilgilenmiyolarsa ihh ya git, ilgilenmiyolarsa kızılaya git, ilgilenmiyolarsa parti binalarına git , Oturduğun yerden ne yapabilirsin. Kendini kurtarmak için kapı kapı gezmekten başka çare var mı ? Dediğim gibi net şekilde o adamdan ayrılacaksan ailene git gerekirse kapıda yat, illaki kabul edecekler.
Biz burda yazıyoruz ama bence konu sahibi gerçek değil. Kendince sosyal deney yapıyor herhalde.

Eşiniz ailenizle kavga ederken kimden taraf oldunuz? Silen aile ilk başta yardım da etmez. Kim bilir ne laflar ne hakaretler işittiler ve kendi kızları da seyretti. Bırak anneanne- dede- teyze- dayıyı; komşu bile dayanamaz bu duruma. Bal gibi eşinize destek olmuşsunuz bu kavgada ki anneniz bile silmiş sizi. 2 tane dede, anneanne babaanne, koca denen yaratık hepsi bir olup bir çocuğa mama alamıyor işe bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X