İlginç İlgi Alanları

bence kendine bu soruyu sorman bile psikopat olmadığının kanıtı,
ilgini çeken şeylerin başkaları tarafından yadırganması durumu gayet doğal
çünkü insanlar sınırları aşacak şeylerden bahsetmekten hoşlanmazlar ya da hoşlanabilirler ama görmekten değil,
çevresinin dediklerini umursamaz bir psikopat, insani duygulardan yoksundur evlisin demek ki sosyal ilişkilerde de başarısız değilsin sadece farklı ilgi alanları ki bence bizi diğerlerinden ayıran bunlar

bu açıdan düşünmemiştim haklısın
ama ted bundy nin dediği aklıma geldi
şöyle birşey diyordu

''..biz seri katiller, sizin abileriniz, kocalarınız, erkek arkadaşlarınız.....''

Ben bu konuda anlayabiliyorum seni.Çünkü gerçekten gördükçe alışılıyor.Ben tam olarak alışamamış olsam da sınıf arkadaşlarımın sınava bir hafta kala kadavralarla nasıl içli dışlı olduklarını bilirim

yooo
bazen bi yazı okuyorum mesela, aniden böle bi resim çıkıyo önüme, o ara elimde sandeviçim...devam ediyorum
bi sıkıntı yok

Allah seni ne yapmasın kız merak edip baktm
bakmaz olaydım, hamileyim ben ayol:111:

üzüldüm yaa
keşke bakmasaydın.. :18:

bu aradada yengem hamileyken benim gönderdiğim hiç bi resmi açmıyordu
ama ben kötü şeyler göndermiyordum delimiyim ben hamile kadını korkutayım

bunun pıskopatlıkla alakası yok .aslın da bıraz da merakla ılgısı oldugunu dusunuyorum ben .

kadınlar ıcın genellıkle korku fılmlerınden korkarlar denırler ama ,korku fılmlerınden bence en cok

korkanlar erkekler oluyor .hele kı o korku fılmlerı buyulu perılı ıse erkekler o fılmlerı hıc ızleyemıyor

kadınların genelı meraklıdır boyle fılmlere karsı .tabı o merak duygusu zaten o cesaretı veren de :)

serı katıl fılmlerı olsun korku fılmlerı olsun bunları hep merak eder de ızlerız buyuk bır cesaretle

ama fılm bıttıkten sonra yusuf yusuf da oluruz korkudan

Kaç yıldır bu işi yapıyorsun bilmiyorum ama bence işinin de etkisi var. Kan görmekten korkan bir doktor düşünemediğim gibi otopsilere dayanamayan bir hukukçu da düşünemiyorum. Meslekler bizim kişiliklerimizi etkiliyor kısmen sanırım. Benim de arkadaşım savcıydı staj sırasında otopsileri anlatırdı testereyle kesilen kafa tasları vs. bu olay da onda hayatın çok boş ve anlamsız olduğu hissini uyandırmıştı yani o da farklı etkilenmişti. Allahtan sende böyle bir şey yok sanırım.

zaten yazmıştım, ilk gördüğümde baya tırsmıştım yalan yok
sanırım alışmaktan kaynaklanıyor

bende ölülerden bur tarz anlattığın şeylerden korkmam bana pek tuhaf gelmedi
anladığım kadarıyla hukuk fakültesi mezunumusunuz çalışmıyorsunuz sanırım

ama yanımda konuşulabilir
sadece onlara dokunmak zorunda kalmiyim

evet, zaten vurmuşlar adamı
vuran polis kahraman ilan edilmiş

İyi olmuş, bende o polise tebriklerimi sunuyorum. Sen git hayattan darbesini yemiş garibanını ye, kurbanın hayatı zaten trajik birde yüzünden oldu adam, belki de ölmüştür...

Albert Fish in filmi yok bildiğim kadarı ile Ted Bundy nin Tv için çekilmiş filmi var. Bende "A dan Z ye seri katiller ansiklopedisi" var, tavsiye ederim

İzin alabilirsen seni davet ediyorum.
İyi ağırlarım seni.
Fazla kilolarımdan kurtulmam gerek..

yalan yok
aşırı meraklı bi insanım
eşim beni gıcık etmek istediğinde
sana bişi dicektim ama vazgeçtim diyo
bende çatlıyorum

ben sadece öğrencilik yıllarımda canlı ceset otopsisi gördüm
ve ailedeki ölüleri
o kadar

psikopatmısın bence değilsin.verdiğin örnek başka bir şey,kimisi yemek yerken bu gibi konulardan konuşunca midesi bulunur ama sen normal karşılıyorsun.bence sen sıradışılığı seviyorsun herkes gibi olmak istemiyorsun.farklı ol istiyorsun.bu yüzdende hep ilgi çekmek için uğraşıyorsun.psikopatlık bambaşka bir şey.iğrenmiyorsun diye kendinden şüphe ediyorsun ya da şüphe edilmesini istiyorsun.

Yemekte konuşacak başka bir şey bulamadınız mı onlarınkisi korkma değil de tiksinme olabilir ..

Son düzenleme:
bu açıdan düşünmemiştim haklısın
ama ted bundy nin dediği aklıma geldi
şöyle birşey diyordu

''..biz seri katiller, sizin abileriniz, kocalarınız, erkek arkadaşlarınız.....''

kişilik bozukluklarını net sınırlarla ayıramam uzmanlık alanım değil ama seri katillerin büyük kısmı sosyopat, üstün zekaya sahip, istediğini elde eden tipler.vikipedi' den alıntıdır; Sosyopat kelime açılıma anlamında psikopat tanımına yakın olmadığı halde öyle sanılmaktadır. Pat eklentisi fizyolojik olarak anormal seyreden hastalık bulgusu anlamındadır. Psikolojik bir bozukluk nedeniyle empati kurma yeteneği bulunmayan kişilerdir. Karşılarındakilerin düşünce ya da duygularını anlama yetisinden yoksun oldukları için, kaşıkla göz oymak ve musluk kapatmak, bu kişilerin gözünde aynı derecede nötr iki eylemdir. Psikopat tabir edilen kişilerin aksine acı vermekten zevk almamaktadırlar; sadece neyin acı vereceğine karar vermede zorluk çeken bir tür psikolojik rahatsızlıktır. Toplumun temel kuralları ile uyuşmazlık yoluyla çözme şeklinde kendisini gösteren kişilik bozukluğu, psikolojik bir hastalık olarak tanımlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…