Adli tıp uzmanı.....
pipi kızartmasını biliyorum. sperm çorbasını gördün mü
peki cenin yiyen japonu:2:
resimde korkunç değildibünyem alışık
hayır değilsin.. ama değişiiik bi kişiliksinn:13:
konusu bu olmasa da , kendi adına bi topiğin olması konusunda ısrarcıyım:128:
Ahaha aklıma ne geldiiii ..........benim anneannemin de tavuğu tellere takılıp bağırsakları dışarı çıkmışştı onu dikmiştiTavuk öldü tabi doğal olarak..Eğer antibiyotik verseydim ölmezdi diyordu bir de hey Allah'ım
yok ya ne psikopatlığı ,insanlar cesetlerden falan hani korkmak değil de iğreniyolar aslında demek ki sen iğrenmiyosun.Hani öyle bir resim görsem korkmam ben de ama biraz mide bulantısı olabilir resime göre.
Yoo bence psikopatlıkla alakası yok yapı meselesi biraz..
Bende soğukkanlı biriyimdir mesela ablam benden 3 yaş büyük , küçükken korkardı gece tuvalete gitmeye beni de yanında bekçi tutardı
O böcekten çok korkar bana dedi sende korkuyorsunda çaktırmıyorsun , iddiaya girelim dedim. Böceği elime alarak iddiayı kazanmıştım
Daha birçok bunun gibi örneklerimiz var.
Yapıya bağlı diye düşünüyorum , eşim de yemekte böyle şeyler konuşulsun istemez ama benim için farketmiyor konuşulsa da yerim konuşulmasa da
çok önemli bi noktaya değindin
aslında korkulması gereken bu
zaten yamyam uyuşturucu kullanmıştı ve derin halüsinasyon görüyordu..
bende bayılırım öyle şeylere valla...
eşim annem kardeşim flnda aynı senin anlattığın gibi...
içimden ilgileniyorum artık..
psikopat değilsin cesur hatunsun maşallah...
adli tıp uzmanı olmazdım, hergün ölü görmekten hoşlanmıyorum ama birisi yanımda ölse çekinmem
cerrah daha güzel
O tür şeylere bakmaktan ben de ne korkarım, ne midem bulanır. İnsan anatomisine olan aşırı ilgi ve merak diyebiliriz buna. Ama şu var; otopsi izlemek başka, bir insan tarafından vahşice paramparça edilmiş cesetlere bakmak başka. İkincisine gönlüm el vermez. Beni empatinin b.kunu çıkarmış bir insan olarak tanımlayabilirsiniz. O tür şeylere bakmak içimde korkudan başka her şeyi canlandırır. Artık insanlara olan nefret mi , çaresizlik, öfke, karamsarlık mı denir bilmem... Öyle bir şey işte.
Ahaha aklıma ne geldiiii ..........benim anneannemin de tavuğu tellere takılıp bağırsakları dışarı çıkmışştı onu dikmiştiTavuk öldü tabi doğal olarak..Eğer antibiyotik verseydim ölmezdi diyordu bir de hey Allah'ım
böcek dedinizde
iğrendiğim tek şey fare
Yine benim sesimi duyan yok
Smiley koymayı da öğrenmiştim oysa ki